Sapatnik
Član
Твој земљак је продао за 12 000$ незавршену рестаурацију, југо америка. Шта се дешава код њих у америци...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Komplekso pitanje za jednostavan odgovor.Milane imamo li mi prijatelja na ovome belom svetu?
Tako nešto ne postoji, a nije nikad ni postojalo.Postoji samo interes i pitanje "šta ću ja da dobijem od toga'.Mislio sam na prijateljsku drzavu
90% traktora u Srbiji nema ni tehnički pregled, a kamoli osiguranje... Pa su stalno u saobraćaju.Ne treba na put izlaziti neregistrovanim traktorom.
Mnogi zaboravljaju da je za vrijeme NATO agresije Srbija bila -SAMATako nešto ne postoji, a nije nikad ni postojalo.Postoji samo interes i pitanje "šta ću ja da dobijem od toga'.
Te priče o bratskim narodima zna se ko prosipa.
Beše i "francuski bratski narod" pa se zna kako je prošao najstariji brat, pa onda došao ruski, a sad kineski
Što je najgore od tog bratimljena narod nikada nikakve koristi nije video.
Код мене 99,9% није регистровано или има старе таблице/у.Prvo, da li zaista neko misli da je 90% traktora u Srbiji neregistrovana, lično mislim da je ta cifra negde oko 30% traktora.