Chat 15

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Твој земљак је продао за 12 000$ незавршену рестаурацију, југо америка. Шта се дешава код њих у америци...

Moj jedini odgovor na ovo je da mi je baš ,baš ,baš žao što je 48me bilo to što je bilo i što nismo imali priliku da iskusimo "bratsku" ljubav u punoj snazi kao što su to osetili Česi ,Slovaci ,Poljaci i ostali.
A i kinezi su nam braća i dokazali su to za vreme Envera Hodže.
A ono o hiljadama godina ne bih komentarisao osim podsećanja od koga je došla prva srpska kruna.

Milane imamo li mi prijatelja na ovome belom svetu?
Komplekso pitanje za jednostavan odgovor.
Naš preCednik tvrdi da od kako je on preuzeo kormilo svi su nam prijatelji ,osim onda kad se probudi radikal u njemu i onda uvek postoji dežurni krivac.
Jedino što ne znam a nadam se da će se jednom saznati koja je tarifa za ta silna prijateljstva.
Idemo ,tumaramo ne znamo šta hoćemo kao narod i u tome nas neko zdušno podržava .
Po mom mišljenju taj nam sigurno nije prijatelj.
Među državama tražiti prijatelje je pomalo iluzorno ,saveznike da i to sve do trenutka dok nam se interesi poklapaju.

Glavni problem je demokratija i višestranačje.
U demokratiji dve budale nadglasavaju jednog pametnog. To je verovatno tako i zamišljeno, jer pametnim čovekom nemožeš drugačije manipulisati nego opravdati namere preglasavanjem.

Mislio sam na prijateljsku drzavu
Tako nešto ne postoji, a nije nikad ni postojalo.Postoji samo interes i pitanje "šta ću ja da dobijem od toga'.

Te priče o bratskim narodima zna se ko prosipa.

Beše i "francuski bratski narod" pa se zna kako je prošao najstariji brat, pa onda došao ruski, a sad kineski :D

Što je najgore od tog bratimljena narod nikada nikakve koristi nije video.

Ovo je zanimljiva opaska i trebam odgovoriti, ali sam morao prebaciti iz teme o protestima ovamo.

Prvo, da li zaista neko misli da je 90% traktora u Srbiji neregistrovana, lično mislim da je ta cifra negde oko 30% traktora.

Napisao sam predugačan post o majmunima koji dovedu do nesreće gde neko pogine ili oni samoubiju sebe, uglavnom nekog zaviju u crno jer voze neispravan traktor svesno. Kako je zvučalo previše patetično, sve sa linkovima prema vestima iz crne hronike, obrisao sam i samo ću ponoviti da na put ne treba izlaziti neregistrovanim traktorom.

Tako nešto ne postoji, a nije nikad ni postojalo.Postoji samo interes i pitanje "šta ću ja da dobijem od toga'.

Te priče o bratskim narodima zna se ko prosipa.

Beše i "francuski bratski narod" pa se zna kako je prošao najstariji brat, pa onda došao ruski, a sad kineski :D

Što je najgore od tog bratimljena narod nikada nikakve koristi nije video.
Mnogi zaboravljaju da je za vrijeme NATO agresije Srbija bila -SAMA

Нови, немој да мешате нове зелене таблице и регистрацију као што многи овде раде. Ако има нове таблице не значи да је тренутно регистрован. У селу ни један није регистрован. У фирми од гомиле трактора и приколица можда 3-4 регистрована који су у транспорту. Тако да није далеко истина о 80-90% нерегистрованих.

Nemojte mesati stvari! Jedno je registrovani traktor a drugi je da li ima tehnicki pregled!
Vecina traktora su trajno registrovana i imaju tablice, a tehnicki pregled se uradi jednom godisnje!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh