Chat 15

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Premijerka pickolizac je izabrana iz Amerike prvi covek vojske je bivsi hipik iz Jula ,keramicar prvi covek policije razne jutke i dzibutke razni indijanci i batinasi tako da ovim tempom dejstvovanja najvece sekte na Balkanu rezultati su vec vidljivi itekako a najveci rezuiltati ovog opakog dejstvovanja je odlazak mladih tj bezanje iz pakla iz beznadja ne bi li spasli svoj zivot i vratili neko dostojanstvo kako i zasluzuju .Broj stanovnika je sve manji optimizam i entuzijazam je unisten u ljudima zlostavljanje naroda Srbije je sve zesce i sve poseca na srednji vek .Revolucije nece biti ali bezanije sa Srbije koja tone hoce i to masovno .Steta samo sto su ljudi ginuli protiv Turaka i protiv Hitlera trebalo je odama dati sve Hitleru spasli bi se nepotrebnih turbolencija a i ljudi ne bi ginuli dzabe
NIKADA U ISTORIJI NAROD NIJE BIO OVAKO PONIZEN NAROD JE ODAVNO MORALNO SROZAN I OBEZVREDJEN A DRZAVA JEDNA OD NAJSIROMASNIJIH DRZAVA EVROPE .SADA SMO U FAZI KANCEROGENE PODRIGUSE I BAJATOG LEBA ............JADNA I SROZANA SRBIJO STA SI DOCEKALA

TREBA GLASATI ZA PSIHOPATU DA BUDE DOZIVOTNI PREDSEDNIK DA BOLESNIK KOJI UMIRE NA APARATIMA VEC DUGO DRZAVA SRBIJA I NAROD SRBIJE DA SE TO ZAVRSI DO KRAJA DOK BOLESNIK NE ISPLAZI JEZIK PA CEMO POSLE CRKAVANJA I SAHRANE DA KRENEMO OD NULE NARAVNO KO PREZIVI .Ovo stanje sada je ogromna septicka jama koja je otvorena i zaudara i preti da zarazi sve oko sebe .KlonJara jos nije stigla a nije ni krenula a kada ce .................verovatno odgovor na to pitanje znaju samo Amerikanci ali ako njima ne smeta smrad septicke jame koji ugrozava sve oko sebe i floru i faunu Srbije onda smo u zestokom problemu .LEPO SAM REKAO RANIJE NAMA JE JEDINI SPAS DA NAS OKUPIRAJU RUSI I DA POSTAVE PRINUDNU UPRAVU JER OD OVIH DOMACIH PRODANIH DUSA I CMARULJA BUDUCNOSTI NEMA NITI CE BITI

Apsolutno, to se vidi iz aviona. Ali neki ih zovu opozicija koja nas treba spasiti.

Šta je tu još veliki problem?: Njihove stranke funkcionišu po principu privatne firme i tu nikakve demokratije nema.
Kod boška, milice, šešelja i drugih niko drugi na čelo stranke nemože doći osim njih samih, jer se oni u stvari smatraju gazdama privatne firme, iako im je paravan borba za dobrobit građana i nacionalne interese.
E pa sada vi glasajte za tu opoziciju koja samo gleda kako da nešto materijalno ućari..
Svojevremeno je seselj za predsedničkog kandidata odredio svoju suprugu domaćicu, umesto školovanih ljudi koji su logično trebali biti kandidati.
Nema bato, lova mora da ostane u kući(pardon firmi, ili stranci)..:osmeh:
A narod kaže pravi patriota..

I meni se ne svidja kako ovaj nas narod razmislja.
U drustvu ako kazes nesto sto ide u prilog prcavom odmah dobijas etiketu sns-ovca i sendvicara...
Vidim da nas narod nema predstavu o realnim stvarima.
Sta god da se uradi novo u ovoj zemlji je dobro jer nama ostaje ali nije dobro sto se krade u enormnim kolicinama.
Skoro citam nesto, petostruko skuplji kilometar puta kod nas preko ledine nego kroz Alpe...
Nisam siguran koliko je tacna informacija ali me ne cudi ako je tako.
Ova opozicija nije vredna pomena, sakupljaju poene na "zelenoj agendi" ne daju nase reke da se guraju u cevi, ne daju rudnik, bla bla bla...
Kamara fekalija i gluposti kao i ovi na vlasti.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
Tacno je za asfalt to se vec godinama prica jer se namestaju tenderi i uzima debele lova.
Mi u Nisu kazemo dinamicki radovi, sta se radi kada se pravi put ono je strasno, koliko puta oni jednu deonicu ispravljaju, seku, jebu si mater. Za to sto se sada radi u SFRJ se islo u zatvor...
Sto se tice drustva, do srdine 2021. zet je bio mnogo aktivan, posto je lokalni glumac, napravio neke slike pa se proculo za njega i samim tim dobio bas dosta ljudi koji ga prate po drustvenim mrezama, nije stedeo SNS, tj. nikog. Gostovao jedno vreme po lokalnim medijima. Jos je usao odavno u rat sa antivakserima i pre Korone, nesto je napisao pozitivno u vezi nabavka vakcina jer fakat stvarno smo uspeli da dobijemo vakcine. On je odmah okarekterisan kao da podrzava SNS, to nije znao do trenutka kada se birala postava za novu predstavu i producent mu ispricao da su njegove neke kolege mu skrenule paznju da ga neizabere jer podrzava Vucica. On u totalom soku, jeste on vec tada malo smanjio svoje aktivnosti jer video je da nema vajde, cak mu je bar mi mislimo neko na autu prosuo ulje za kocnice i napravio stetu. Jer bas kada je upadao u te internet svadje u onom ludilu 2020. i 2021 oko nosenja/nenosenja maski, vakcinacije tada dobio ulje. Znaci samo jedan pozitivan stav oko nabavka vakcina, smanjenje blacenja i prozivanja ga je okarekterisalo kao Vucicevog coveka.

Amnezija je cudo ,, zadnjih godina uvek kad su cene poljoprivrednih proizvoda niske, drzavni vrh je odgovarao da oni NE MOGU i NE SMEJU da se mesaju u slobodnu trgovinu i da se cene same kreiraju po sistemu ponuda i potraznja, i onda prosle godine kad je bio skok cena psenice,kukuruza,soje, suncokreta i kad je bila velika sansa da poljoprivrednici imaju postenu zaradu ,desi se nesto sto nije trebalo da se desi, drzava se direktno umesala na stetu poljoprivrednih proizvodjaca iako smo imali velike zalihe ,zabranila je izvoz, i na taj nacin ostetila poljoprivredne proizvodjace i to je imalo uticaj da zalihe ostanu pa da se ove godine zalihe jos vise uvecaju i srozaju jos vise cene.
Za mnogo stosta SNS krivi opoziciju, ali za ovo direktno mesanje i uticaj da se cene poljoprivrednih proizvoda srozaju nemaju dokaze da je umesana opozicija i ne mogu javno da ih krive.
A opet opozicija je i posle 12 godina kriva za sve,,, samo pitanje je koliko jos godina vlast moze da krivi opoziciju?
ja i dalje mislim da mi necemo umreti od gladi ako se vlast promeni, to je prirodno i normalno stanje u demokratiji (bar tako kazu ovi u SNS da smo mi demokratija ali izgleda samo ako su oni vecno na vlasti)

Ja sam juče automatski označen kao sendvičar od strane uvaženog člana, jer sam rekao da mi je odgovara vožnja po pristojnom putu do zlatibora umesto po rupi do rupe iz slobinog ili demokratskog vremena.
Čovek kaže da je protiv komunista, a na sav glas hvali njihove graditeljske podvige kao nedostižne za bilo koga.
Licemerje na svakom koraku..
Niko neće da uključi mozak, već mu je udobnije da uključi tv i misli i ponaša se po serviranom principu.
Ko god nije za predefinisanu plaćeničku opoziciju, automatski biva ispljuvan da je za naprdnjake.
Imamo li mi ikakvu svoju opciju opozicije koja bi se sastojala od ljudi iz naroda neukaljanih i bez putera na glavi da jednog dana kompetentno smene ovu bolumentu koja vlada već 30 godina?

Da bi se to desilo treba da se dobrano zasuku rukavi na lokalu nesto slicno kao sto je Zelenovic radio u Sabcu(iako se prica da i on nie bio cvecka ali ne znam nikoga iz tog kraja, vidim samo sto se pise)
Znaci prvo na lokalu da se dobije poverenje sugradajana a onda se ide na parlament, imam kolegu sa faksa koji je bio u DJB i bio narodni poslanik, pokusavao je nesto ali nije dobio vetar u ledja, video kakav je Radule i otisao cistog obraza. Sada se bavi aktivizmom. Ko zna da je prvo usao u skupstinu grada pa probao nesto na lokalu pa onda tek parlament, on probao odmah da menja ali to slabo ide

Neka pišu Šapčani šta se dešava.
Zašto se picousti nije smirio dok nije uzeo vlast u zadnjem slobodnom gradu,u Šapcu.
Nek se jave Šapčani i kažu ko im vedri i oblači po gradu i otkud Sandokan da im se pita za sve.
Zašto se ne priča ko je preuzeo sve separacije na Drini u Mačvi?
A da, to ne može da se vidi u medijima sa nacionalnom frekvencijom.
Zašto se ne priča o tome da su svi kamioni što vuku šljunak i pesak iz Mačve u pretovaru i da uništiše lokalne puteve.
Policija ne sme da ih zaustavlja jer su to firme u ekipi bratije.
Jel to treba da znaju penzioneri koji tako zdušno glasaju za picoustog i odriču se rođene dece.

Neka pišu Šapčani šta se dešava.
Zašto se picousti nije smirio dok nije uzeo vlast u zadnjem slobodnom gradu,u Šapcu.
Nek se jave Šapčani i kažu ko im vedri i oblači po gradu i otkud Sandokan da im se pita za sve.
Zašto se ne priča ko je preuzeo sve separacije na Drini u Mačvi?
A da, to ne može da se vidi u medijima sa nacionalnom frekvencijom.
Zašto se ne priča o tome da su svi kamioni što vuku šljunak i pesak iz Mačve u pretovaru i da uništiše lokalne puteve.
Policija ne sme da ih zaustavlja jer su to firme u ekipi bratije.
Jel to treba da znaju penzioneri koji tako zdušno glasaju za picoustog i odriču se rođene dece.
Te stvari, sada odjednom da krenu da se emituju na televizijama sa Nac. frekfencijom, sve afere od Savamale do danas, po defoltu bi kod penzionera i ostale zatucane mase i mase ispranog mozga izazvale efekat ma to strani placenici, oce da nam sruse Acu Srbina.
Pricam o situaciji da sada, danas krene emitovanje sa cinjenicama, bez da bilo koji opozicionar rec jednu kaze, bez uplitanja politicara iz SNSa, sam narod bi krenuo da se tako ponasa jer je istreniran, i to je problem.

ovo je neka procena samo za Nis, u drugim gradovima jos vece mrtvilo.

Poslednja izmena:
Hvala ti što si me blokirao. Pomozi sebi pa blokiraj i sve ostale sa foruma da te više ne mučimo. Znam da će forum trpeti, ali jbg glupo je da trpiš i ispaštaš radi naše gluposti..

Sta se podrazumeva pod Srbi znaju i gde znaju?

Na jugu Srbije ne znaju po trenutnom stanju, mozda znaju ali znaju da marisu i to opasno. Gledao u dva navrata kada su pravili prosle godine ulicu Vojvode Putnika i ulicu paralelno sa drugim bulevarom, tu ulicu grade od 2021. jos je nisu zavrsili 100%. Ta ulica je pored firme gde radim i duzine je par 100 metara. Sta su tu radili ono je cirkus, uvaljaju podlogu pa posle mesec dana skapiraju da na strani gde su kuce nemaju odvode za atmosferske padavine a pad je ka kucama, pa kopaju i prave sahte, onda asflatiraju jedan sloj, pa tek posle godinud ana drugi, to da se spoj izmedju dve etape oseca to je normalno. Onda ukapiraju da glavni put nema dobar odvod vode, pa su skoro rusili ivicnjake i pravili kosine da ulazi voda u sahte. Znaci postoje ved odvodi koji nicemu ne sluze jer nije dobar pad napravljen i asfalt je ulegao jer nije dobro uvaljan pa su pravili nove otvore.
O tome kako asfaltiraju zavrsni sloj, pa se sete da nisu neke kablove provukli pa tek asfaltirano seku, ili pokriju sve one ventile za vodu pa ih onda traze i seku asfalr, ili naprave asflat ugruvaju u nejga nekoliko miliona i padne prva kisa i odee put.
Primera je mnogo, Kinezi mozda samo ne kradu kao mi. Mi nemamo vise masjtora kvalitetnih jer su umrli/peniznisani/otisli preko.
Nema mladih masjtora a ni radnika da rade.
Gasovod nam prave Rumuni, zgradu jednu kao najjelitniju prave Turci itako dalje i tako blize.
Mi smo nekada znali da sve to sami pravimo kada smo imali gradjevinske gigante, sada sa ovim malim gradjevniskim firmama cije gazde bi da zarade sto vise i sto pre nema leba.
Gledao ja kako postavljaju ivicnjake, isao da pomognem zetu radio rpivatno i kaze zet masjtore pa kriv ti ivicnjak gledaj koliko od konca bezi, ma nije cini ti se, dodje nadzorni kaze isto kriv, mali donesi da izmerimo, 5cm pobego ivicnjak...

Imamo najskuplje puteve a njamnje kvalitetne, najvece akcize i najskuplje gorivo a najmanje kvalitetno, imamo najjeftiniju struju ali najmanje plate a struju najvise proizvodimo iz najveceg zagadjivaca.
Sve je to upakovano u ruzcastu foliju i gleda se kroz rusicaste naocare

P.S. toliko znaju da rpave da se obrusi brdo u Grdelici...

Danas ako si objektivan, kritikujes nesto sto svi vide ali cute i okrecu glavu si autosovinista :ROFLMAO:

P.S. setih se situacije koja se delia mojima, verujem da se to desava sirom Srbije u malim mestima.
Pre 2 meseca keva potpise ugovor sa Javno komunalnim preduzecem da dodju i amsainom izravnjaju dvoriste a odvoz suta, zemlje si mi placamo ali da oni masinom utovare.
Prodje jedna nedelja, druga, treca, njih nema, zove sestra lika koji radi sa masinom jer svi se znamo, ne javlja se, zove zet ne javlja se , sretnu se u prodavnicu kaze sledece nedelje, masina nam nije tu.
Ma njih nema, pre 15 dana pozovu oni mog skolskog druga koji radi u Direkciji da vidi o cemu se radi, krenuce lose vreme nece moci da se radi, dodje masina prosle nedelje.
Kaze lik sestri jel znas sto nisam dobio nalog da dojem? Zbog tebe i sto svasta pises i delis po FB da nije taj i taj intervenisao dosli bi kad krene lose vreme, namerno.
A ona seruje svaku vest koja izadje, za glavonje u opstini, te potrosili ovoliko na novo sluzbeno vozilo, te ovoliko su rezije u toj i toj kafani, malverzacije sa ovim sa onim, jos prozivke kada nema vode, nema struje. Nista sto ranije nismo oboje aktivno radili dok smo nekada bili u DSu i pokusavali da maknemo SPS bagru koja je vladala 30 godina a od 200o i neke kada je otisao sa mesta covek koji je radio posao kako treba a nasledila ga baggra koja je sve unistila i oterala ljude iz celog Zaplanja. Sada u SNSu ima svega i svacega, oni sto su usli u SNS sa nekom ideologijom su odavno izasli(posteni domacini da tako kazem) kada su videli gde ide brod.
U stranci su ljudi koji su sa nama pokusavali 10 godina da smene SPS, samo zbog licnog nekog interesa.
Sutra da ovi padnu nema kvalitetnog kadra koji bi ih zamenio, sve sto je valjalo je otislo, ja sam jedan od njih. Hteo sam da kao inzenjer dam doprinos zajednici ali u ovom blatu da se valjam neka hvala, jedno se misli, drugo prica a trece radi, jok.
Upecatljiva situacija kako je SPS bagra radila, bile poplave onomad 2014. ili 2015 i nasa reka napravila problema, doso Prasic i dao im pare da se deo reke koji nije urdjen uredi i ocisti reka, oni kupise Skodu, niti su ocistili reku niti nastavili sa uredjenjem iste.

Poslednja izmena:
Danas ako si objektivan, kritikujes nesto sto svi vide ali cute i okrecu glavu si autosovinista :ROFLMAO:
Nije tebi to napisao . Bar ja tako shvatam . Nista lose nisi napisao 👍
Ali @mirosti koliko sam ga ja skapirao bi ti odgovorio . Ali sada imas put a opozicija ni to ne bi uradila nego bi sve pare pokrala 🤔
I kod mene je uradjen pre dve godine put . 10 km od Sakula do Barande . Podrzavam iako je put uzi za pola do metar nego sto je prvobitno planirano . Bankine katastrofa a znakova ima tu i tamo . Bela linija na sredini je dobra i u sustini bolje je nego sto je bilo .

Ako si meni ovo napisao jasno je da imaš veliki problem sa sobom. Mada ako si rekao da si me blokirao, a opet se natežeš samnom, ispade da ti(gle čuda) lažeš.
'Ajde kada si još tu, daj nas prosvetli, šta je iz tvoje vizure autošovinista, i kako sam to ja po tebi zaslužio?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh