Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tacno je za asfalt to se vec godinama prica jer se namestaju tenderi i uzima debele lova.I meni se ne svidja kako ovaj nas narod razmislja.
U drustvu ako kazes nesto sto ide u prilog prcavom odmah dobijas etiketu sns-ovca i sendvicara...
Vidim da nas narod nema predstavu o realnim stvarima.
Sta god da se uradi novo u ovoj zemlji je dobro jer nama ostaje ali nije dobro sto se krade u enormnim kolicinama.
Skoro citam nesto, petostruko skuplji kilometar puta kod nas preko ledine nego kroz Alpe...
Nisam siguran koliko je tacna informacija ali me ne cudi ako je tako.
Ova opozicija nije vredna pomena, sakupljaju poene na "zelenoj agendi" ne daju nase reke da se guraju u cevi, ne daju rudnik, bla bla bla...
Kamara fekalija i gluposti kao i ovi na vlasti.
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
Te stvari, sada odjednom da krenu da se emituju na televizijama sa Nac. frekfencijom, sve afere od Savamale do danas, po defoltu bi kod penzionera i ostale zatucane mase i mase ispranog mozga izazvale efekat ma to strani placenici, oce da nam sruse Acu Srbina.Neka pišu Šapčani šta se dešava.
Zašto se picousti nije smirio dok nije uzeo vlast u zadnjem slobodnom gradu,u Šapcu.
Nek se jave Šapčani i kažu ko im vedri i oblači po gradu i otkud Sandokan da im se pita za sve.
Zašto se ne priča ko je preuzeo sve separacije na Drini u Mačvi?
A da, to ne može da se vidi u medijima sa nacionalnom frekvencijom.
Zašto se ne priča o tome da su svi kamioni što vuku šljunak i pesak iz Mačve u pretovaru i da uništiše lokalne puteve.
Policija ne sme da ih zaustavlja jer su to firme u ekipi bratije.
Jel to treba da znaju penzioneri koji tako zdušno glasaju za picoustog i odriču se rođene dece.
Nije tebi to napisao . Bar ja tako shvatam . Nista lose nisi napisaoDanas ako si objektivan, kritikujes nesto sto svi vide ali cute i okrecu glavu si autosovinista