Chat 15

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ма прецртам листић, макар да им покварим статистику.
Него, јесте ли приметили скок цене инвестиционог злата? Највећи ниво у задњих 6 месеци. Изгледа да је капитал из обрта кренуо да бежи у пасиву. Неће то да ваља никако. Требало би ови наши да забране увоз хране, па док нам запрете због непоштовања ССПа и док ми то "приметимо" и отклонимо, прође месец дана. Да макар мало данемо и продрмамо домаће тржиште.
Ne znam koliko je i to pametno jer ako tako kao ti uradi milion ljudi cenzus ce preci 4 koalicije a vlast imati mnogo u mandatima jer najaci dobija i najvise .
Oko finansija - juce uhvatio malo Nestorovica na hapiju i kaze da ce ova zima za Evropu biti pakao . U fazonu banke su im propale i vise novca ne mogu da pronadju . Sa druge strane imas nasu narodnu banku koja hoce da neke rezerve ima i u juanima 🙄

Ne znam koliko je i to pametno jer ako tako kao ti uradi milion ljudi cenzus ce preci 4 koalicije a vlast imati mnogo u mandatima jer najaci dobija i najvise .
Oko finansija - juce uhvatio malo Nestorovica na hapiju i kaze da ce ova zima za Evropu biti pakao . U fazonu banke su im propale i vise novca ne mogu da pronadju . Sa druge strane imas nasu narodnu banku koja hoce da neke rezerve ima i u juanima 🙄
Izbegavaj Hapy a Nestorovića posebno bolje za duševno zdravlje.

Zar zlato nije vec ljetos bilo i preko 2000usd?
У новрембру је било мало изнад 53€/гр, од марта до јула 58-59,5, летос 53,5-55,3, тренутно мало изнад 60€/гр. У $ не пратим, само динари и € а колико видим $ је према злату најслабији био у мају, око 2.050 за унцу.

@mirosti - veruj mi da mi je istu recenicu rekao deda od 82 godine pre neki dan oko puteva a covek gleda samo nacionalnu frekfencu .
Pa majku mu jesto to sve lepo ali kosta i kostace buduce generacije . Zbog svega toga imas ambasadora Hila koji se mora slusati a imas i najskuplje gorivo i cene kakve su . Da se ova vlast nije ovoliko zaduzila i da ima rupa po putevima bio bih njihova pristalica . Pored svega razmisli i kazi mi sta jedemo ? Koliki je uvoz ? Kakvo nam je sudstvo , zdravstvo ? Nemoj pricati da si ljut na opoziciju a ovi su sjebali sve sto se moglo . Ako su ti samo putevi bitni svaka tebi cast .
Evo ti moj predlog za koga da glasas . Broj jedan preskoci , zatvori oci i zaokruzi bilo koji drugi redni broj !

Ok, hoću da glasam po tvom savetu, samo mi molim te reci, dali da glasam za grbovića, lazovića, lutovca, mariniku ili boška?
Molim te da mi kažeš koji/a je od njih najkarakterniji i koji za dovoljnu cifru nebi uradio sve što mu vučko naredi.

Ovde je prosto neverovatno da ako nešto kažeš protiv ove nesposobne opozicije koja nije u stanju baš ništa da uradi, pa čak ni da pređe cenzus, automatski te nazovu sendvičarom i poklonikom vucica..
Jel mi u srbiju zaista nemamo nikakvu drugu opciju protiv naprdnjaka osim grbovića, lutovca, ćute ili marinike?
Pa jesmo li zaista potpuno izgubili razum, da nismo u stanju kreirati nikakav plan osim onoga kao kada su skidali miloševića pa dinkić sa fantomkom uletao u narodnu banku a demokrate krale stolice iz skupštine?

Ja se toga odlično sećam, kao i šešelja i draskovića sa početka karijere dok se nisu nafatirali pa po tome odmah imam averziju na tu vrstu opozicije.
Usput, zašto ja ili bilo ko nebi smeo da konstatuje da je se lepo voziti novim autoputevima po ovoj našoj S(v)rbiji pa ko god ih je napravio. Dali time apriori dajem podršku naprdnjacima i dali da je neka druga 'vlast' to pravila bi bilo više cool?

Eno covek jos ziv a bilo prica da cemo svi pocrkati od kurcone .
Ма Ковид 19 је обданише у односу на оно што спремају. Неки дан гледам научну емисију у којој и наши генетичари тврде да се ДНК може злоупотребити (у завијеној форми) за производњу вируса за одрђену групу људи или нација. Пошто смо измешани питање је само процене колатералне штете у сопственим редовима.

@mirosti - niko ti A ne bi rekao da nisi ispljuvao opoziciju a pohvalio puteve . To mnogo govori o tvojim buducim sklonistima . Ispljuvati celu opoziciju to nije fer . Jedino ako ne izlazis na izbore pa nekako i da ti se progleda kroz prste .
Evo i ja nemam problema da nesto pohvalim ali pljujem samo zapadnu opoziciju . Recimo danas sto je krenuo ovaj amber alert je za svaku pohvalu .
Od navedenih ljudi Bosko je tu najbolji . Covek nije bio nikada na vlasti i ima cetvoro dece . Nosi burmu za razliku od sadasnjeg glavesine .

Istina je da je opozicoja tanka, sumnjiva... ali razbiti ovaj kartel je trenutno najvaznije
Немогућа мисија! 1.500.000 гласова пензионера, 750.000 администрације на разним нивоима, + коалициони партнери =?! (+ не/излазност)
Дајте другу математику...

I meni se ne svidja kako ovaj nas narod razmislja.
U drustvu ako kazes nesto sto ide u prilog prcavom odmah dobijas etiketu sns-ovca i sendvicara...
Vidim da nas narod nema predstavu o realnim stvarima.
Sta god da se uradi novo u ovoj zemlji je dobro jer nama ostaje ali nije dobro sto se krade u enormnim kolicinama.
Skoro citam nesto, petostruko skuplji kilometar puta kod nas preko ledine nego kroz Alpe...
Nisam siguran koliko je tacna informacija ali me ne cudi ako je tako.
Ova opozicija nije vredna pomena, sakupljaju poene na "zelenoj agendi" ne daju nase reke da se guraju u cevi, ne daju rudnik, bla bla bla...
Kamara fekalija i gluposti kao i ovi na vlasti.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

@mirosti - niko ti A ne bi rekao da nisi ispljuvao opoziciju a pohvalio puteve . To mnogo govori o tvojim buducim sklonistima . Ispljuvati celu opoziciju to nije fer . Jedino ako ne izlazis na izbore pa nekako i da ti se progleda kroz prste .
Evo i ja nemam problema da nesto pohvalim ali pljujem samo zapadnu opoziciju . Recimo danas sto je krenuo ovaj amber alert je za svaku pohvalu .
Od navedenih ljudi Bosko je tu najbolji . Covek nije bio nikada na vlasti i ima cetvoro dece . Nosi burmu za razliku od sadasnjeg glavesine .
Opet stativa.. Pitaj boskove zemljake kakav je to lik i koliko je popularan među svojim meštanima, i šta je uradio u svom kraju..
Sve što si napisao je mnogo plitko za jednog bivšeg političara.
Zašto nije fer da ukažem na amaterizam među političarima u pokušaju koji bi da se posle ovog ološa uvale na državne/narodne jasle..
Treba li da im i ja još pomognem da se uhlebe što pre?

Немогућа мисија! 1.500.000 гласова пензионера, 750.000 администрације на разним нивоима, + коалициони партнери =?! (+ не/излазност)
Дајте другу математику...
Nisu svi penzioneri za njih...
Nisam ni napisao da je lako...al izbiti bar jednu nogu na ovim izborima da nemaju većinu...

Znači da treba da ih animirate.
Sada dolazimo u poziciju da su ljudi koji su rušili vlast 5-og oktobra matori.Mislite li da su oni promenili svoja uverenja i da sada vole picoustog?Neeee rođaci.Sada čekamo da vi mlađi napravite neku promenu ako vam se ne sviđa stanje u državi.I ne bojte se za nas,mi smo tu da vas podržimo.Nisam voleo picoustog još od Šešeljeve priče,pa preko ministra informisanja kod Slobe i naročito sada kada je napravio ovo sranje.
I opet nisam za sledeće bez pogovora.

Opet stativa.. Pitaj boskove zemljake kakav je to lik i koliko je popularan među svojim meštanima, i šta je uradio u svom kraju..
Sve što si napisao je mnogo plitko za jednog bivšeg političara.
Zašto nije fer da ukažem na amaterizam među političarima u pokušaju koji bi da se posle ovog ološa uvale na državne/narodne jasle..
Treba li da im i ja još pomognem da se uhlebe što pre?
Precka .. A sta je trebao da uradi sobzirom da nikada nije bio na funkciji ? Sta si ti uradio za tvoj kraj ? A o tim pricama rekla kazala ajde molim te .
Evo ti bolji predlog za glas . Vidim da si protiv komunista . Imas unuka Draze Mihailovica pa glasaj za njega 😉
I ne zaboravi ko ti je i sta ti je premijerka ili premijer . Ne zaboravi gde ona trenutno zivi i koliko kosta grbacu ove zemlje . Na toj grbaci vec neko mora biti a svako je bolji od nje 👍

Nikada u istoriji socijalistima pobedu na izborima nije cestitala ni Amerika ni zemlje zapadne Evrope a ajde sto nisu cestitali nego su jos i izbombardovali i ozracili sve narode koji zive na ovim prostorima i izfinansirali obaranje vlasti koja je bila samostalna a sada imamo drugu sliku da vec godinama prvi pobedu na izborima prvi cestita Hil a posle njega ambasadori Nemacke ,Francuske ,Belgije ili Holandije . Opozicija ne postoji jer SPS ,RADIKALI ,LIBERALI, DEMOKRATE I OSTALE PARTIJE LIZU IZ RUKE PSIHOPATI /DALI SU **greška POD KIRIJU / a opozicija je Djilas i Boris Tadic .Svi su pod kontrolom Amerike i pozicija i opozicija drzava je privatizovana sve je prodato i rudnici i zemlja i cementare i mlekare i fabrike i izvori vode a osim svih nacionalnih resursa stranci su dobili za dzabe robove i uz njih stimulaciju 10 000 eura po robu .Drzava je prezaduzena zelenaskim kreditima a sve prave i moralne vrednosti u drustvu su izvrnute ruglu i ovo malo poljoprivredne proizvodnje je sistematski unisteno .Aktuelna vlast /2/3 ima kupljene diplome danonocno urinira i povraca po narodu i sada izasli ili neizasli slicno je tamni vilajet je odradjen vrhunski jedina je razlika sto bi se nacija mentalno opustila svrgavanjem dusevnog bolesnika koji svaki dan ima nesto da poruci naciji

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh