MilanM
Član
kaze
Аутошовинизам — Википедија
sr.wikipedia.org
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A što bi mu ja odgovarao kada je čovek lepo napisao sve kako jeste.Nije tebi to napisao . Bar ja tako shvatam . Nista lose nisi napisao
Ali @mirosti koliko sam ga ja skapirao bi ti odgovorio . Ali sada imas put a opozicija ni to ne bi uradila nego bi sve pare pokrala
I kod mene je uradjen pre dve godine put . 10 km od Sakula do Barande . Podrzavam iako je put uzi za pola do metar nego sto je prvobitno planirano . Bankine katastrofa a znakova ima tu i tamo . Bela linija na sredini je dobra i u sustini bolje je nego sto je bilo .
Da li kinezi znaju da grade mostove , zadnji projektovali i napravili (u HR,nije peljeski) , pukao , citaj skoro pa ne upotrebljiv , jos nije posteno ni pusten u pogon.A što bi mu ja odgovarao kada je čovek lepo napisao sve kako jeste.
Znamo li da gradimo ? Neznamo, tačka.
Krademo li na gradnji? Krademo debelo, tačka.
Kinezi i azerbejdžanci rade kvalitetno, po projektima i ne odstupaju ni u čemu jer znaju da taj projekat mora biti primljen prvo od njihovih pa tek od naših.
Proveo sam neko vreme sa njima na obilaznici oko bg i uverio se da rade po ps-u. Njihovih 10 radnika postižu efekat kao naših 50 u državnom preduzeću. Naši ljudi su jednostavno izgubili radne navike i nema tu pomoći. Odumiremo kao nacija.
Mislim, možemo mi da žmurimo i da se samozavaravamo u svoje natprosečne mogućnosti, ali ko to voli neka tako i radi ako ima vajde od toga.
Mnogo su napredovali, svidjalo se to nekome ili ne.Da li kinezi znaju da grade mostove , zadnji projektovali i napravili (u HR,nije peljeski) , pukao , citaj skoro pa ne upotrebljiv , jos nije posteno ni pusten u pogon.
Nemoj to nikad vise da radis , jaķo je opasno .Kod nas je par ljudi zatrpano tako u proslosti. Misli ovako , stari bunar je prtrpio slijeganja , potkopavanja i slicno . Mozda on stoji al moze biti da mu fali samo jedan bitan fizicki pokret i da se srusi sve . Zar nebi cisterna za skepticku ili neki grajfer na sajlu za bager mogao to da uradi?Onda nisi svestan šta su sve ljudi u stanju da rade samo da pošteno zarade koji dinar...
Najluđe što sam radio je čišćenje klasičnih seoskih bunara...
Dubina, 27 metara...
Kad pogledaš uvis, a na dnu si bunara, otvor gore ti se čini da je veličine tanjira od tanjirače...
Stojiš u hladnoj vodi koja nadire, kaljav si, mokar od vode i znoja i hladno u PM...
I dereš se onima gore da požure kad izvlače kantu sa blatom...
A kantu predstavlja stari bojler sa odsečenim dnom...