Chat 15

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mislio sam da si pragmatičan čovek, a ti običan demagog..
Pa zar ne postoji niko koga bi imenom i prezimenom predložio a da nije nekadašnji komunista?

Sistem grade sposobni ljudi a ne drugi sistem.
Da si nekada učestvovao u velikim projektima znao bi i osetio da od školovane rulje nema vajde.
Bez pragmatičnih ljudi nema napretka,efekta i promena, ali isto tako, od vajkada takvi ljudi na kraju postanu žrtve sopstvenog izgrađenog sistema.
Ako ja ne gasim TV(a inače ga retko uključujem) ti se ne skidaš sa utopističke literature, jer sve što si napisao je čista utopija koje nema nigde u svetu.
Ako u nekoj državi ima, a ti mi bar nju navedi..

Aman čoveče, razumem da si nečim žestoko isfrustriran, i to se po načinu tvog pisanja i vidi, ali kako je moguće da non stop nešto pišeš, a ništa konkretno da napišeš.
Sve ti je u stilu da bude pošteno, da bude bolje, itd, a to je potpuno relativno i nerelevantno.
Dalje, odakle ti to da možda nisam živeo u 'uređenom' sistemu(kako ga ti nazivaš)? Jesi li ti živeo u nekom uređenom sistemu pa imaš lična pozitivna iskustva?
Predlažem ti da malo pročitaš šta pišeš, i da za početak prestaneš podcenjivati ljude, već probaj komunicirati argumentovano i analitički, koliko god da ti to nije prijatno i udobno.
Inače će naprdnjaci i komunisti ostati do daljeg..

A ti misliš da nisu doneli svoje mašine iz Kine? Sada si ko mali perica, što zamisli u svojoj glavi tako je a nisi ni privirio nikada na njihovo gradilište.

Jesi ti ostao u vremenu od pre 40 god ili si svestan šta kinezi sada imaju, šta prave i gde su?
Kao ti
Trebalo bi da se stidiš sebe kada si bez ikakvih ideja.
Jesi li i ti samo naslednih tih srba, ili bi i primerom pokazao patriotizam?
Dali si ikada do sada uradio zaista patriotsku stvar za svoj narod.

@mirosti - veruj mi da mi je istu recenicu rekao deda od 82 godine pre neki dan oko puteva a covek gleda samo nacionalnu frekfencu .
Pa majku mu jesto to sve lepo ali kosta i kostace buduce generacije . Zbog svega toga imas ambasadora Hila koji se mora slusati a imas i najskuplje gorivo i cene kakve su . Da se ova vlast nije ovoliko zaduzila i da ima rupa po putevima bio bih njihova pristalica . Pored svega razmisli i kazi mi sta jedemo ? Koliki je uvoz ? Kakvo nam je sudstvo , zdravstvo ? Nemoj pricati da si ljut na opoziciju a ovi su sjebali sve sto se moglo . Ako su ti samo putevi bitni svaka tebi cast .
Evo ti moj predlog za koga da glasas . Broj jedan preskoci , zatvori oci i zaokruzi bilo koji drugi redni broj !

Meni je cudno kad naprednjaci kazu da oni iz prosle vlasti su bili lopovi i unistavali su Srbiju, a onda kad pogledas ko to govori,,pomislis da li je moguce da ljudi imaju amneziju,,Vesic,Sapic,Mali,Bakarec,Jovanov.........................mogao bi da se pobroji tako puno niih koji su presli iz bivse vlasti (DS-DSS ) u SNS, tako se mozes zapitati koliko je lopova uopste ostalo u opoziciji iz bivse vlasti,,, ili su samo posteni presli u SNS?
Takodje treba imati stvarno mali IQ pa da poverujes da je JOvanovic,Milica Zavetnica i Bosko Obradovic ucestvovali u oslobadjanju Kurtija, pogotovo sto su Jovanovic i Milica bili maloletni u to vreme.
Ako je Djilas najveci lopov pa zasto ga vec jednom ne uhapse i kad vec imaju brdo dokaza zasto ne dobije zatvorsku kaznu od 40 godina jer ukrasti 619 miliona eura je veliki kriminal.
Takodje mislim da tvrdnja SNS da ako izgube vlast da ce Srbija nestati i da cemo svi umreti od gladi je plasenje naroda, pa kad nismo umrli pod Milosevicem valjda necemo umreti od gladi ako kojim slucajem opozicija dodje na vlast.

Meni je cudno kad naprednjaci kazu da oni iz prosle vlasti su bili lopovi i unistavali su Srbiju, a onda kad pogledas ko to govori,,pomislis da li je moguce da ljudi imaju amneziju,,Vesic,Sapic,Mali,Bakarec,Jovanov.........................mogao bi da se pobroji tako puno niih koji su presli iz bivse vlasti (DS-DSS ) u SNS, tako se mozes zapitati koliko je lopova uopste ostalo u opoziciji iz bivse vlasti,,, ili su samo posteni presli u SNS?
Takodje treba imati stvarno mali IQ pa da poverujes da je JOvanovic,Milica Zavetnica i Bosko Obradovic ucestvovali u oslobadjanju Kurtija, pogotovo sto su Jovanovic i Milica bili maloletni u to vreme.
Ako je Djilas najveci lopov pa zasto ga vec jednom ne uhapse i kad vec imaju brdo dokaza zasto ne dobije zatvorsku kaznu od 40 godina jer ukrasti 619 miliona eura je veliki kriminal.
Takodje mislim da tvrdnja SNS da ako izgube vlast da ce Srbija nestati i da cemo svi umreti od gladi je plasenje naroda, pa kad nismo umrli pod Milosevicem valjda necemo umreti od gladi ako kojim slucajem opozicija dodje na vlast.
Potpisujem 👏
Samo me sada malo buni i krivo mi je sto Jovanovic Milos nije usao u koaliciju sa Micom i Boskom . To mi se ne svidja i nesto tu smrdi . Neko od njih ocito radi za isti interes kao i sadasnja vlast . E sada ko je mozda i saznamo . Ja bih pre rekao da je Bosko jer se secas da ga je jednih izbora USA ambasador prebacio na 5,01% a Mici su SNS skupljali potpise . Ali opet sa druge strane imas dvojicu iz dveri koji su skoro bili u Moskvi gde ih je i Zaharova primila . Zaebano skroz .

Evo ti moj predlog za koga da glasas . Broj jedan preskoci , zatvori oci i zaokruzi bilo koji drugi redni broj !
Ма прецртам листић, макар да им покварим статистику.
Него, јесте ли приметили скок цене инвестиционог злата? Највећи ниво у задњих 6 месеци. Изгледа да је капитал из обрта кренуо да бежи у пасиву. Неће то да ваља никако. Требало би ови наши да забране увоз хране, па док нам запрете због непоштовања ССПа и док ми то "приметимо" и отклонимо, прође месец дана. Да макар мало данемо и продрмамо домаће тржиште.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh