MONTOYA
Član
Od neceg se mora poceti inace odosmo u tri lepe
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
nikakvu pomoc bg ne daje makabiju osim sto im je dozvolio da igraju u pioniru pred praznim tribinamaNego ima li nekog mislenja o nasoj pomoci Makabiju i Hapoelu da igraju utakmice u BG?
@mirosti bratac dodji u Nis da vidis koliko su nesposobni, oni pre njih sto ih zovemo Zutima sto su napravili puteve, bulevare i kruzne i dan danas to stoji kao da je juce napravljeno. Ova bagra lopovska napravi ulicu posle mesec dana tu istu ulicu sece da rade nesto naknadno a rupe se pojave posle par meseci.
800 m ulice su prosle godine pravili 6 meseci i nisu je zavrsili, eno jos nisu nove ulicne pustene u rad, ulica vec ima udubljenja, od prave ulice oni napravili krivudavu.
Politicari treba da se menjaju kao sto se menjaju igraci u timu, pa trener pravi zimene dok nenadje ekipu koja radi posao.
Ti putevi se opet rade iz jednog prostog razloga, a to je famozni BDP jer te investicije ulaze u BDP i Vučić to dobro zna i da nema toga ne bi bilo ni njegovog glavnog aduta pogledaj koliki nam je BDPPa valjda u srbiji postoji neko ko bi bio bolji od njih...
Licno mislim da to ne bi bilo tesko... čak sa ovog foruma ima bar 10 ljudi koji bi vodili drzavu domaćinski
A te izgradnje puteva loseg kvaliteta po 3x vecoj ceni novcem od skupih kredita ne bi nazvao nekim podvigom...
Sad ova saobracajnica šabac-loznica tzv. rio-tinto put se radi za pitrebe rudarske kompanije čiji je projekat zvanično zaustavljen a radi se kao da nije... Vlast ne zanimaju posledice po prirodu i narod nego samo masne provizije...
Celom srbijom se rade rudarska ispitivanja ... to je smer u kojem srbiju vodi ova vlast...
Milane, nisu to ovi nego mi..Kako mi kratko pamćenje imamo pa to je čudo. Nije uopšte slučajno što nam je ovako.
Ovi samo imaju extra marketing i samohvalu ,inače 90% projekata je samo dovršavanje od onih prethodnih samo sa desetostruko uvećanim cenama.
Ovi sad nemaju čoveka koji će uraditi zglavan projekt a da nešto ne zasere.
ali bukvalnoKako mi kratko pamćenje imamo pa to je čudo. Nije uopšte slučajno što nam je ovako.
Ovi samo imaju extra marketing i samohvalu ,inače 90% projekata je samo dovršavanje od onih prethodnih samo sa desetostruko uvećanim cenama.
Ovi sad nemaju čoveka koji će uraditi zglavan projekt a da nešto ne zasere.
prosli izbori moje biracko mestoPa što se ne buniš/bunimo?