Chat 15

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Па има толико локалних путева по војводини на којима може да се вози ауто крос. Граде се нови а стари добију по коју флеку. Само извлачење пара, комшија вози камион на градилишту и нада се за још оваквих капиталних инвестиција...
Ево овај смајли што се спомиње а црвенка - кула колотрази и крпа на закрпу. Мало бољи пут између црвенке и сивца. Све то нови пут обилази...

Nego ima li nekog mislenja o nasoj pomoci Makabiju i Hapoelu da igraju utakmice u BG?

@mirosti bratac dodji u Nis da vidis koliko su nesposobni, oni pre njih sto ih zovemo Zutima sto su napravili puteve, bulevare i kruzne i dan danas to stoji kao da je juce napravljeno. Ova bagra lopovska napravi ulicu posle mesec dana tu istu ulicu sece da rade nesto naknadno a rupe se pojave posle par meseci.
800 m ulice su prosle godine pravili 6 meseci i nisu je zavrsili, eno jos nisu nove ulicne pustene u rad, ulica vec ima udubljenja, od prave ulice oni napravili krivudavu.
Politicari treba da se menjaju kao sto se menjaju igraci u timu, pa trener pravi zimene dok nenadje ekipu koja radi posao.
nikakvu pomoc bg ne daje makabiju osim sto im je dozvolio da igraju u pioniru pred praznim tribinama

sve ostalo placa Makabi

Pa valjda u srbiji postoji neko ko bi bio bolji od njih...
Licno mislim da to ne bi bilo tesko... čak sa ovog foruma ima bar 10 ljudi koji bi vodili drzavu domaćinski
A te izgradnje puteva loseg kvaliteta po 3x vecoj ceni novcem od skupih kredita ne bi nazvao nekim podvigom...
Sad ova saobracajnica šabac-loznica tzv. rio-tinto put se radi za pitrebe rudarske kompanije čiji je projekat zvanično zaustavljen a radi se kao da nije... Vlast ne zanimaju posledice po prirodu i narod nego samo masne provizije...
Celom srbijom se rade rudarska ispitivanja ... to je smer u kojem srbiju vodi ova vlast...
Ti putevi se opet rade iz jednog prostog razloga, a to je famozni BDP :D jer te investicije ulaze u BDP i Vučić to dobro zna i da nema toga ne bi bilo ni njegovog glavnog aduta pogledaj koliki nam je BDP :D

Jedino što održava tu njegovu šarenu lažu su te investicije,zato se i prave tolike saobraćajnice i zidaju zgrade na svakom ćošku.

A realan scenario je da će jednog dana sve to ostati na pola i da su od zemlje napravili gradilište :D

Kako mi kratko pamćenje imamo pa to je čudo. Nije uopšte slučajno što nam je ovako.
Ovi samo imaju extra marketing i samohvalu ,inače 90% projekata je samo dovršavanje od onih prethodnih samo sa desetostruko uvećanim cenama.
Ovi sad nemaju čoveka koji će uraditi zglavan projekt a da nešto ne zasere.

Neće ostati gradilišta na pola, jer su državne garancije date. Putevi nisu lošeg kavaliteta jer ih ne grade domaće firme, pošto kinezi grade kao za sebe, jer verovatno smatraju da će jednom biti njihovo.
Ne budimo u zabludi, naša lepa zemlja je rasprodata i teško da ćemo se moći dičiti svojim integritetom.
Doduše i sve ostale male državice istočnog bloka su rasprodate, tako da nema tu pomoći.
Ja lično bih prvo išibao ovu našu bezobraznu opoziciju, jer su verovatno u dilu sa naprdnjacima, i zadovoljili bi se bilo kakvom javnom funkcijom.
Njima je samo bitno da se dokopaju fotelje i da imaju 'leba bez motike..

Kako mi kratko pamćenje imamo pa to je čudo. Nije uopšte slučajno što nam je ovako.
Ovi samo imaju extra marketing i samohvalu ,inače 90% projekata je samo dovršavanje od onih prethodnih samo sa desetostruko uvećanim cenama.
Milane, nisu to ovi nego mi..
Što neko reče, da smo bolji imali bi i bolju vlast.
Imaš li ti bilo kakav predlog za 5-6 dobrih ljudi ukoliko bi nekako smenili ovu vlast?

ali bukvalno

gotovo sve sto se radi je dogovorila bivsa vlast i potpisala,ovi sad to realizuju gde se ugradjuju 30-40% brat bratu

ovi sto su uradili to je samo da su prodali rudnike,pkb,galeniku,komercijalnu banku,,sava centar,beogradjanku,koncesija aerodrom Nikola Tesla na 25 ili 30 godina itd itd

Ok, objasni mi za koga si ti i kako se pravilno daje podrška i pošteno radi.
Nije provokacija, nego čista radoznalost..
Ja nisam za komuniste naprednjake, ali mi se dopada naš (moj i tvoj) autoput i drugačiji izgled moje zemlje.

Pa što se ne buniš/bunimo?
prosli izbori moje biracko mesto
mislim da ti je jasno da li se bunim ili ne
da kopiram post

moje biracko mesto 194/257 izaslih
za predsednika prva tri----AV 85---Ponos 63---Branka Stamenkovic 13
za parlament necu sve navesti ali AV 65---Tepic 36---SPS 10---Zajedno za Vojvodinu(Hrvati) 31-----SVMadjari 5
8 glasaca je glasalo van birackog mesta i to su svi bili za AV jer imamo jednog avanturistu koji je pre jedno 2 godine usao u SNS i regulise za njih pomoc,drva itd...
ako oduzmem te stare i jos neke koje znamo da su u stranci sigurno,gotovo 50/50 AV i opozicija
Hrvati su uzeli glasove Tepic za skupstinu sto je razumljivo

Ne čitaš druže, napisao sam da su dobrog kvaliteta jer ih kinezi grade (kao) za sebe.
Jedno je što su komunisti radili u inostranstvu nekada, a drugo što su za vreme demokrata radili borovica i ostali privatnici..
Nauči malo da slušaš šta drugi govore ili pišu.
Nemaš vajde od svog mišljenja ako nije u vezi sa realnosti..
btw. ko su tvoji pošteni kandidati (osim tebe i mene, naravno..:osmeh:)..

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh