Chat 15

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
@DraleTD
Kod nas pominju tu "sarku" ali je nikad nisam video, vidjao sam svakakve.
Na kraju sam zakljucio da kod nas sarka i ne postoji a ljudi u neznanju lupaju da su videli sarku ali to u stvari bude poskok ili eskulapov smuk.
Ovde ima dosta kamena pa ih ima.
Imamo blizu malu parcelu pod sumom, ispod zemlje je sam kamen i tu se sme samo kada je sneg, tad si siguran.
Kod nas su velike povrsine pod sumom sto drzavnom sto privatnom i u odredjenom periodu godine bude gljiva u izobilju, isao bih nekad da berem na vecem prazniku kad se ne radi ali cudan obicaj da skoro uvek naletim na tu pogan.
Plasio sam se i dok me nije ujela, sad jos vise cini mi se.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Nista za Vojvodinu ali neka . Bice da smo mi zdraviju od gradjana juzno od Dunava i Save . Inace jako je potresen i kida se sto se u Banat do sada nista nije ulagalo .

Naveo je da će mamografi, pored Leskovca, biti dodeljeni opštinama Kuršumlija, Vladičin Han, Vlasotince, Babušnica, Pirot, Soko Banja, Kruševac, Kragujevac, Surčin, Obrenovac, Majdanpek, Negotin, Kladovo, Požarevac.

Evo, ja priznajem da sam bio podržavalac Stamatovića i njegove originalne politike, ali posle onog famoznog otvaranja gondole i njegove vožnje sa precednikom nasamo njih dvojica, nije više isti čovek.
Takođe, sva ona 'ala bg na vodi' gradnja na zlatiboru, mi mnogo smrdi na naprednjačke 'investicije' i projekte.
Tako da je neki dil verovatno pao, a vidim da i predsednik deklariše stamata kao 'prijatelja'.
Međutim, ima tu još nešto.. Ja ovu građevinsku naprednjačku mašineriju nebih zaustavljao, jer bilo kako bilo, svima nam ovi putevi trebaju i lično sam zainteresovan za autoput preko zlatibora koji mi niko od opozicije sigurno nikada neće napraviti.
Takođe, ova beogradska 'opozicija' je toliko tanka da nebih uopšte uzeo u razmatranje nikakav njihov budući rezultat, jer jednostavno nisu sposobni za ništa. Uzmite samo šta može da uradi ili napravi lutovac ili grbović.. Oni uopšte ne kapiraju ni sami šta pričaju a o nekim investicijama ili projektima kod njih nema ni govora. Klasične političke pologare..
Mislim da ovi naprdnjaci ima još dugo da vladaju, jer su jednostavno sve (pod)kupili i nema šanse za bilo kakvu promenu na 'demokratskim' izborima.. Malte ne k'o tito i komunjare..

Evo, ja priznajem da sam bio podržavalac Stamatovića i njegove originalne politike, ali posle onog famoznog otvaranja gondole i njegove vožnje sa precednikom nasamo njih dvojica, nije više isti čovek.
Takođe, sva ona 'ala bg na vodi' gradnja na zlatiboru, mi mnogo smrdi na naprednjačke 'investicije' i projekte.
Tako da je neki dil verovatno pao, a vidim da i predsednik deklariše stamata kao 'prijatelja'.
Međutim, ima tu još nešto.. Ja ovu građevinsku naprednjačku mašineriju nebih zaustavljao, jer bilo kako bilo, svima nam ovi putevi trebaju i lično sam zainteresovan za autoput preko zlatibora koji mi niko od opozicije sigurno nikada neće napraviti.
Takođe, ova beogradska 'opozicija' je toliko tanka da nebih uopšte uzeo u razmatranje nikakav njihov budući rezultat, jer jednostavno nisu sposobni za ništa. Uzmite samo šta može da uradi ili napravi lutovac ili grbović.. Oni uopšte ne kapiraju ni sami šta pričaju a o nekim investicijama ili projektima kod njih nema ni govora. Klasične političke pologare..
Mislim da ovi naprdnjaci ima još dugo da vladaju, jer su jednostavno sve (pod)kupili i nema šanse za bilo kakvu promenu na 'demokratskim' izborima.. Malte ne k'o tito i komunjare..
No coment....
Po ovom postu rekao bih da i tebi fali dlaka da preletiš😛.
Znači važno je da se gradi ,a što je svaka gradnja šticovana i što košta i do 10 puta više NAŠIH para nema veze.

Siguran si da su to tvoje i moje, odnosno 'naše' pare..
'Oćemo da sačekamo u ovima godinama da nam nešto sagrade lazović, grbović, lutovac, ćuta i marinika?
Imamo li vremena za to pošto nam je već skoro šes'et godina..

Sve si u pravu, klasični kriminalci i to glupi nevaspitani i neobrazovani, ali ko nam im je opozicija?
Ja sam najviše razočaran baš nepostojećom opozicijom..

Iste te nase pare su mogli zdumbati u nesto mnogo gore. Npr pomoc privredi , sto mnogi preflazu . Tek bi im se tad izgubio trag. Ovakobar asfalt i zeljeznica ostaje tu.

Tako je. Nesumnjivo je da verovatno mažnjavaju za sebe veliki deo, ali asfalt i gvožđe ostaju tu gde su.
Kod demokrata nije bilo ništa od toga samo su mažnjavali i krali.
Setite se samo dinkića i ekipe kada su upali u narodnu banku, ili ekipe kada je upala u skupštinu da nosi stolice..
Ja lično ne želim ni takve. Te kakve mi želimo, ovaj 'demokratski' sistem nam neće dozvoliti da dočekamo na nekoj vlasti.
Ni u drugim državama nije mnogo bolje, jednostavno, to je svetski globalni poredak i nema dalje.
Najviše od svega mrzim videti korumpiranu spolja podplaćenu opoziciju koja priča protiv svog naroda i nacionalnih interesa..

Nego ima li nekog mislenja o nasoj pomoci Makabiju i Hapoelu da igraju utakmice u BG?

@mirosti bratac dodji u Nis da vidis koliko su nesposobni, oni pre njih sto ih zovemo Zutima sto su napravili puteve, bulevare i kruzne i dan danas to stoji kao da je juce napravljeno. Ova bagra lopovska napravi ulicu posle mesec dana tu istu ulicu sece da rade nesto naknadno a rupe se pojave posle par meseci.
800 m ulice su prosle godine pravili 6 meseci i nisu je zavrsili, eno jos nisu nove ulicne pustene u rad, ulica vec ima udubljenja, od prave ulice oni napravili krivudavu.
Politicari treba da se menjaju kao sto se menjaju igraci u timu, pa trener pravi zimene dok nenadje ekipu koja radi posao.

Sve si u pravu, klasični kriminalci i to glupi nevaspitani i neobrazovani, ali ko nam im je opozicija?
Ja sam najviše razočaran baš nepostojećom opozicijom..
Pa valjda u srbiji postoji neko ko bi bio bolji od njih...
Licno mislim da to ne bi bilo tesko... čak sa ovog foruma ima bar 10 ljudi koji bi vodili drzavu domaćinski
A te izgradnje puteva loseg kvaliteta po 3x vecoj ceni novcem od skupih kredita ne bi nazvao nekim podvigom...
Sad ova saobracajnica šabac-loznica tzv. rio-tinto put se radi za pitrebe rudarske kompanije čiji je projekat zvanično zaustavljen a radi se kao da nije... Vlast ne zanimaju posledice po prirodu i narod nego samo masne provizije...
Celom srbijom se rade rudarska ispitivanja ... to je smer u kojem srbiju vodi ova vlast...

Ljudi koji bi i mogli da se bave politikom prvo lokalno su ili otisli iz zemlje jer im je svega preko glave ili su u nekom svom mikrookruzenju i nemaju vise nerava da se bore sa bagrom.
Ima i nekih koji se bave nekim kao gradajnskim aktivizmom ali to su retki entuzijasti

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh