Chat 15

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ово није руски канал поставио на јт. Лепо каже има оригинални мењач и пренос. Гусенице и мотор од неког ссср оклопњака. И да је највероватније био некада ремонтован. И да, нацистички реликт.
Kaze u videu a i na slici se vidi da je supalj kao crkveno zvono. Kakav mjenjac , kakav motor , ima samo "the final drives" one cule sa strane i kocnice "brake shoes". A gusenice su proizvodnja sssr.

Poslednja izmena:
Smuk, nije otrovan.
Kod nas je poskok zajeban, imao sam blizak susret sa njim.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Ја имам страх од змија, а не од шиптара и арапа. А ако икада дођу дочекаће их по старим Српским обичајима са три у ред и крупнијом сачмом у месо. Једноставно змије су ми јако огавне не волим их видети, али их ни не дирам кад наиђем на њих обиђем их у широком луку.

Poskoka ne moras da diras, po naravi je poznat kao agresivan pa tako reaguje.
Recimo kobra je jedna od najotrovnijih na svetu ali nije agresivna, cak i da je nagazis postoji mogucnost da neodreaguje.
Msm nece te juriti ali ako pridjes na odredjenu udaljenost, prvi napada

Supruga moja vristi kad vidi misa a kad smo šetali ulicom njenog grada kaze mrtva hladna eno sarke pod stepenicama i prodje pored nje samo sto joj ne kaze dobar dan, ja kad sam je video zgazenu na asvaltu nije mi bilo dobro

Poskoka ne moras da diras, po naravi je poznat kao agresivan pa tako reaguje.
Recimo kobra je jedna od najotrovnijih na svetu ali nije agresivna, cak i da je nagazis postoji mogucnost da neodreaguje.
Msm nece te juriti ali ako pridjes na odredjenu udaljenost, prvi napada

За мене су све поскоци и кобре.🤣Али кад их видим ја највише поскакујем. 🙃
Дошли клинци са пецања и син каже тата види шта сам упецао, вади белоушку из џепа, реко бежи док нисам неку летву дохватио па не будеш плавоушка. А једне године у зоо врту у Суботици дође лик са питоном око врата и да мени стави око врата као да ме сликају, реко бежи од мене јер ће ти радити у исто време реанимацију и опело. Шуракови клинци кад виде змију скачу у воду за њом и вазда по џеповима имају по неку змију, па заразили и моје клинце и они исто кад ухвате играју се са њима као да су им не знам какве играчке. 🤢

Mene strah jedino od sarke, poskoka ima kod nas ali nisam video.

Sarka se tesko uoci kada je suvo lisce, ukurvi se ili se nabije kod graba gde se racva u korenu. Jedva je primetis.

Nekoliko sam zgazio, neotrvonih. Nije nijedna krenula na mene.
Kod nas kada se nagodi godina ima zmija koliko hoces.Ispod zemlje je sve sitan zut pesak pa im odgovara.

Ja se ovakvih poskoka plasim . Ova izjava je za anale najglupljih 😡
Nije tačno da se ponovo zadužujemo za 6,5 milijardi evra, već vraćamo 4,5 milijardi evra duga, tako da je neto zaduženje samo dve milijarde evra, izjavio je ministar finansija Siniša Mali.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh