Srbi se slože jedino kada blicaju jedni drugima da je radar u blizini!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Joj baća i toga je sve manje....ne znam šta im teško...Srbi se slože jedino kada blicaju jedni drugima da je radar u blizini!
Trosi akumukatorJoj baća i toga je sve manje....ne znam šta im teško...
Nije bitno da li ima ili nema . Bitno je da vozi staru meckuOces da kazes da je sremac sirotinja ? Daj 2 kazne da plati odma , ima coek pare.
Komšo ispada da je nama u Srbiji źalije Gadafija i Sadama nego Libijcima i Iračanima.
Moj zet koji je odrastao u Libiji od 3 do 17 godine (otac mu je bio vojni lekar) je jednom prilikom u poseti prijateljima tamo brzopleto potegao tu našu floskulu "što ste sturili Gadafija kad vam je sad gore" i proveo se kao bos po trnju.
Prijatelj kod kojeg je išao mu je rekao da to slučajno ne ponovi negde na ulicama Tripolija.
Pogrešno razmišljanje. U normalnim uslovima u uređenom sistemu bez diktature isti građani bi postigli daleko više. Diktatori ne grade, grade graditelji parama građana ili zaduživanjima građana.Свугде скоро исто, што су диктатори изградили сада се не може стићи ни окречити. А да се разумемо скоро све се то и дан данас користи. Да ли је до људи?
Oces da kazes da je sremac sirotinja ? Daj 2 kazne da plati odma , ima coek pare.
A koji je tvoj način razmišljanja? Ja stvarno ma koliko se trudio ne mogu da shvatim.Takve stavove imaš i kod nas, skoro sam pisao o Vijetnamcima i balavljenju na pomen Amerike. A Ameri ih urnisimali. I to što je odrastao u Libiji ne znači da ima libansko državljanstvo (nije bio ravnopravan). I tako dalje. Nikada ne mogu shvatiti vaš način razmišljanja, kao da nemate oči i logično zaključivanje. Trenutno kod nas imaš penzionera kojima su skinuli penziju, prezadužili potomke, vozaju ih autobusima kao marvu, uskraćuju im lečenje, lažu ih svaki dan i opet bi u ili svoju decu ako kažu nešto protiv vlasti.
Ništa mi nisi objasnio osim da je po tebi normalan život vezan samo za materijalno.Evo Milane da pokasum ja plasticno da ti odgovorim . Jel mislis da je Gadafi uvozio naftu a svoju prosipao u more ? E kada takav diktator dodje i ovde na vlast necu imati nista protiv . Ovaj nas je samo zapadni diktator a takve ne mirisem .
Ne bi mene zuljalo da je besplatno skolstvo,zdravstvo, najjeftinije gorivo u regionu, jeftini stanovi, jeftini krediti, realne cene mojih proizvoda, drzava bez zaduzenja i koje kakvih kredita koje ce moja deca otplacivati...Vidiš kako nas žulja kamenčić u našoj cipeli i smeta nam što postoji kasta povlašćenih za koje ne vredi ni ustav ni policija ni sud tako je i u drugim državama ali njhov kamen nas ne žulja.