Chat 14

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Napiso sam sta sam napiso.
Mislim da za neku vladu ili zastavu ili ideje nebi pristao jedan prijatelj da pogine ,npr nedaj boze ti , a kamoli da se gine i sahranjuje svakodnevno.
Ako mu je do neke velike rusije , ili da ne udje neko u nato ,ili da se neko ponasa kako on zamislja ,nek ode on u transeu , sta ima veze , ima valjda ko da ga zamijeni ako pogine, nije zlatan
To i ja pricam . Trebaju sve zemlje sveta da traze da udju u Nato . Priznaj da je to dobra taktika . I svi gradjani Srbije da se uclane u SnS i da je grickaju iz unutra . Eto ideje bez protesta da se sjebe stranka 🤔

Napiso sam sta sam napiso.
Mislim da za neku vladu ili zastavu ili ideje nebi pristao jedan prijatelj da pogine ,npr nedaj boze ti , a kamoli da se gine i sahranjuje svakodnevno.
Ako mu je do neke velike rusije , ili da ne udje neko u nato ,ili da se neko ponasa kako on zamislja ,nek ode on u transeu , sta ima veze , ima valjda ko da ga zamijeni ako pogine, nije zlatan
Тако, лепо кажи шта те жуља. Твоји:) којима нагињеш (Хрватска) је ушла у НАТО а БиХ није па ти криво.

Али се поставља питање шта сада наваљујеш на велику Русију (куд ћеш већу...ту жуља запад када погледају на атлас...али неки и не гледау) и НАТО. Говориш о рату код нас па онда опет уваљујеш приче о Русији и НАТО. Шта је твој циљ? Волиш да спомињеш НАТО на сваких сат времена? :haha:

Dok se mi zezamo oko Natoa i drugih stvari nas bivsi ministar za nepoljoprivredu lepo napreduje u sportu

Heh, komšo Momo da mu neko napadne na kuću on se nebi branio jer ne želi da bude glupa sermija kojoj je stalo do ideologije opstanka i ostanka.

Upravo se tako i predstavi u vecini slucajeva , od strane politicara ,a nebude tako prakticno , pa moglo bi se reci u 90 posto slucaja .
Napasce ti jevreji na kucu ako se ne naoruzamo , ili istjerace te srbi ili muslimani , ili nedaju ti ukrajinci pisati uzmi oruzje istjerace te iz kuce ili doce nato pa ce te istjerat iz kuce ili uzece ti bogati kucu i hranu uzmi oruzje ....a sermija povjeruje a i fino izgleda do juce drzo flasu pred prodavnicom ili cuvo koze za bogatog ili bio student bez prebijene pare a sad odjednom dobijes pusku i uniformu sa znakom i postanes neko

Pa ne znam...pitaj narod libije, sirije............
Komšo ispada da je nama u Srbiji źalije Gadafija i Sadama nego Libijcima i Iračanima.
Moj zet koji je odrastao u Libiji od 3 do 17 godine (otac mu je bio vojni lekar) je jednom prilikom u poseti prijateljima tamo brzopleto potegao tu našu floskulu "što ste sturili Gadafija kad vam je sad gore" i proveo se kao bos po trnju.
Prijatelj kod kojeg je išao mu je rekao da to slučajno ne ponovi negde na ulicama Tripolija.

Свугде скоро исто, што су диктатори изградили сада се не може стићи ни окречити. А да се разумемо скоро све се то и дан данас користи. Да ли је до људи?

Да, само што овде започну како кажу капиталну инвестицију и градилиште празно после месец дана. То је неупоредиво.

Па гледај овако, ако си икада гледао вођино излагање он каже да је лично одговоран за путеве, фабрике, радна места и ко зна шта још. Нико други, а то је још даље од диктатуре. О уставу не трошити речи, погледајте шта мигранти раде и ко све упада на територију државе. Опет кажем и верујем да ће и народу кад тад доћи жута минута и неће се обазирати на власт и полицију. Наравно не појединачно него у групама, селима и деловима града. Ово све клизи ка томе.

Nekad mi nije jasno zašto kod nas kad se neko ustoliči ne možeš ga skinuti bez puča,velikih nereda ili šta već...kod nas uvek ili ili...
Opet nekad pomislim da i nismo za bolje nego za diktaturu ...kad ne možemo oko sitnica da se složimo, tipa profi i amater poljoprivrednik, ili ko je više u pravu ratar ili stočar,i u mesto da se složimo mi se krvimo međusobno...tako nam i treba...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh