Srbi se slože jedino kada blicaju jedni drugima da je radar u blizini!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Joj baća i toga je sve manje....ne znam šta im teško...Srbi se slože jedino kada blicaju jedni drugima da je radar u blizini!
Trosi akumukatorJoj baća i toga je sve manje....ne znam šta im teško...
Nije bitno da li ima ili nema . Bitno je da vozi staru meckuOces da kazes da je sremac sirotinja ? Daj 2 kazne da plati odma , ima coek pare.
Oces da kazes da je sremac sirotinja ? Daj 2 kazne da plati odma , ima coek pare.
Ništa mi nisi objasnio osim da je po tebi normalan život vezan samo za materijalno.Evo Milane da pokasum ja plasticno da ti odgovorim . Jel mislis da je Gadafi uvozio naftu a svoju prosipao u more ? E kada takav diktator dodje i ovde na vlast necu imati nista protiv . Ovaj nas je samo zapadni diktator a takve ne mirisem .
Ne bi mene zuljalo da je besplatno skolstvo,zdravstvo, najjeftinije gorivo u regionu, jeftini stanovi, jeftini krediti, realne cene mojih proizvoda, drzava bez zaduzenja i koje kakvih kredita koje ce moja deca otplacivati...Vidiš kako nas žulja kamenčić u našoj cipeli i smeta nam što postoji kasta povlašćenih za koje ne vredi ni ustav ni policija ni sud tako je i u drugim državama ali njhov kamen nas ne žulja.