MOMOSARIC
Član
Mozda je reforma obrazovanja 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bolje i ovo nego da tata 1 i tata 2 vitlaju kitama i vicu kako je to normalno , a kurvi je uvek bilo i bice ih .Pusti sada Britance . Jel ste videli ovo ? Kakav profesionalizam od doticne dame. Igra bez problema pred decom .
Doci ce i to ubrzo . Stigli su do citanki i knjiga . To je sledece . Inace ne odobravam , ali ovo nije deciji festival .Gdje to tate vitlaju kitama na djecijem festivalu ?
Kako znas da je ona kurva ? Mozda tako zaradjuje za skolarinu za faks . Jel ti znas koliko je faks otisao gore sa cenamaBolje i ovo nego da tata 1 i tata 2 vitlaju kitama i vicu kako je to normalno , a kurvi je uvek bilo i bice ih .
Uz svo postovanje prema doticnoj , nisam mislio konkretno na nju nego uopste na kurave .Kako znas da je ona kurva ? Mozda tako zaradjuje za skolarinu za faks . Jel ti znas koliko je faks otisao gore sa cenama![]()
Ipak je ovo uzivo . Mada deca ne kapiraju dok ne vide preko ekrana telefona .Мислим да и није било толико необично деци, већ су свега видели до сада на улици, на тв-у, у кући....
FinoAmerika je kriva i sto mi zena ovo ostavi na stolu za veceru . Konda sam biljojed. Nije cudo ak sam nervozan
Izgleda moram da promjenim literaturDa, upravu si. Laos je najbombardovanija zemlja na svetu po jedinici površine, bombardovali su je Amerikanci. Amerikanci su ujedno i najveći zločinci 20-og veka. U devetnaestom su to bili Britanci i odmah iza njih većina ,,demokratske" Evrope.
Bas ne volis Engleze ?Džaba se mi koprcamo.Zadnja su vremena došla.Jebala ih EU i SAD, dva najveća svetska zla kojim vlada Velika Britanija.