Chat 14

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Бадерљица, спржи сву могућу вегетацију и остаје годинама у земљи да не би поново расла. Делује веома брзо. То су бацали да би избегли ратовање у џунгли и открили чувену хо ши мин стазу која је ишла кроз лаос, камбоџу и вијетнам од севера ка југу. И дан данас остале последице.

Sprzi sirokolisno , al ne sprecava nicanje . Zabranjen za upotrebu od 1970 do 1980i neke , kako gdje , zbog stetnosti na zdravlje . Zamjena mu je dikamba

Момо, ајде погледај сада шта је остало после примене. Није џунгла само широколисно, већ и дрва. Колико се сећам било је и доста обољевања међу америчким војницима после рата а вијетнамце нико и не спомиње.

Момо, ајде погледај сада шта је остало после примене. Није џунгла само широколисно, већ и дрва. Колико се сећам било је и доста обољевања међу америчким војницима после рата а вијетнамце нико и не спомиње.
Gledao sam pre jedno pola godine na Al Dzaziri o toj hemiji koju su bacili . SUROVO i za plakati . Ali sve moze u ime demokratije 😡

Oni su valjda bili komunisticka zemlja . Ugrozavali ljudska prava i nisu imali vladavinu prava . I vise nego dovoljan razlog 🤗 .
Iskreno ne znam ni ja razlog ali kapiram da im je trebala prevlast na tom moru i u toj oblasti 🤔
Ali desavanja u Libiji pored nas su mi najzalosniji . Gadafi davao narodu svasta . Bas me zanima kako sada zivi tamo narod i jel se kaje .

U glavi mi je da sam negde cuo kako benzin nisu placali ili jako smesno . Posle skole posao ceka . Posle zenidbe dobijali ljudi stanove . I nasli 1000 budala ( placenika ) i zaludeli narod .
A sto se Mome tice . On je specijalac za zapadnu politiku . CNN voli takve specijalce 😃

Moram ovo da postavim . Evo ljubavnice senilnog matorca Dzao Bajdena . Inace dama je ministarka finansija USA 🤣
tan2023-07-08054525093-460x0.jpg

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh