Chat 14

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Muzika ko muzika . Popularni su , dobar ritam , energicno , stvar ukusa , ..meni onako , solidni , ima boljih stvari . Al hoces da porucis nesto drugo , al u zabludi si . Ljudi dosli otpjevali , svi se zabavili , plus ovi uzeli nesto para i otisli . Ruski narod ko i svaki , omladina pogotovo . Sta im je falilo .
A ne kazes za putina , koji ih salje u sanducima roditeljima hiljadama . Vidi dobro da se zajebo ,kako vrijeme prolazi sve vise sirotinje gine , na kraju ce ko kod nas izbjeglice iz donbasa i krima u rusiju , a ukrajina sravnjena i isto groblja puna . To je problem ruskoj omladini a ne muzika koju rado slusaju

Izgleda moram da promjenim literatur :) , mene ucili da su u 2 sv ratu , jedino ako nisam pomjesao vijekove , u kini pobijeno 60mil ljudi , bivsi sssr koliko ono bese 27 mil , da i onih 6 miliona zidova pobili ameri izgleda 8-) Ako cemo malo dalje vremeplovom kazu da osvajanje tatara ( u vrime kad se to desavalo slaveni ih zvali tatari a u stvari bili mongoli) pobijeno od strane mongola preracunato u vrijeme 2 sv rata ako je to moguce 200 miliona ljudi, srusili i prvu slavensku drzavu kievsku rus.
Puno toga mešaš. Ko je pobio 60 miliona Kineza, oni sami međusobno, glad, bolesti, za vreme Drugog svetskog rata ili i ptre i td ili japanci ? Moramo se ograničiti na neki vremenski period i u tom periodu praviti poređenja. Za Laos pročitaj ako meni ne veruješ. Ništa ne pišem na pamet.
Amerikanci su direktno ili indirektno ubili oko 100 miliona Indijanaca, malo li je ?
Recimo Leskovac je sa Drezdenom najbombardovaniji grad po jedinici površine (procentualno najviše srušenih zgrada) u drugom svetskom ratu i sa najviše žrtava spram broja stanovnika. A sva ta bombardovanja su uradili Amerikanci i Britanci.

Muzika ko muzika . Popularni su , dobar ritam , energicno , stvar ukusa , ..meni onako , solidni , ima boljih stvari . Al hoces da porucis nesto drugo , al u zabludi si . Ljudi dosli otpjevali , svi se zabavili , plus ovi uzeli nesto para i otisli . Ruski narod ko i svaki , omladina pogotovo . Sta im je falilo .
A ne kazes za putina , koji ih salje u sanducima roditeljima hiljadama . Vidi dobro da se zajebo ,kako vrijeme prolazi sve vise sirotinje gine , na kraju ce ko kod nas izbjeglice iz donbasa i krima u rusiju , a ukrajina sravnjena i isto groblja puna . To je problem ruskoj omladini a ne muzika koju rado slusaju
A u Ameriku stižu novorođeni u sanducima i u Americi ginu samo bogataši. Stvarno se po ašaš kao NATO lobista i autošovinista. Putin se piše velikim slovom. Verovatno ti je žao što NATO nije devedesetih završio sa Ruskom federacijom. I verovatno podržavaš NATO obojene revolucije, intervencije i pučeve koje donose prosperitet i blagostanje u svaku od tih država ? Ili totalno razaranje, haos i sve negativno ?
Pitam se da li smo mi svi glupi i slepi ili ipak samo ti ?
Izvini na mojoj drskosti ali tako reagujem na očigledne gluposti i laži.
Ni jedna imperija nije dobra ali je ipak razlika ogromna i neuporediva.

Kako da ponovim kad nisu ukrajinski vojnici posli na moskvu nego ruski na kijev. Logika mi ne dozvoljava .
Posle NATO puča, vlast dovedena pučom je krenula na one koji ne prihvataju PUČ. I ko je po tebi onda u pravu, oni koji zabranjuju jezik, političke partije i služe vekovnim okupatorima ili oni koji hoće sa svojom vekovnom državom i narodom ? Da li je Rusija došla u Meksiko ili je NATO došao u Ukrajinu ? Verovatno su Vijetnam, Kambodža i Laos bili pretnja Americi sa zaostalom privredom i ne obrazovanim narodom. I tako u nedogled za 78 godina Amerika oko 87 ratova vodila. Jbg, svi su sa druge strane sveta ugrožavali Ameriku koja je bacila na civile dve atomske bombe bez realne potrebe.

Bas ne volis Engleze ?
Sve bi bilo drugacije da je Djoka pobedio na Wimbldonu :haha:
Obećao sam sebi da se neću upuštati u raspravu u težim temama.Samo kratko.Kolonizatori,Glavni krivci za 2 svetski rat-i nas su uvukli.Mi stalno nekom stajemo na put (onomad Turcima da ne uđu u Beč pa Nemcima-da zadržimo što više jedinica i pomognemo saveznicima,na sremskom frontu izginulo mlado što smo imali.Sve zarad tuđih interesa.Ni u prvom nisu bili nevinašca.Po meni SAD=VB O bombardovanju Srbije,ne bih.

Puno toga mešaš. Ko je pobio 60 miliona Kineza, oni sami međusobno, glad, bolesti, za vreme Drugog svetskog rata ili i ptre i td ili japanci ? Moramo se ograničiti na neki vremenski period i u tom periodu praviti poređenja. Za Laos pročitaj ako meni ne veruješ. Ništa ne pišem na pamet.
Amerikanci su direktno ili indirektno ubili oko 100 miliona Indijanaca, malo li je ?
Recimo Leskovac je sa Drezdenom najbombardovaniji grad po jedinici površine (procentualno najviše srušenih zgrada) u drugom svetskom ratu i sa najviše žrtava spram broja stanovnika. A sva ta bombardovanja su uradili Amerikanci i Britanci.
Napisao si "Amerikanci su ujedno i najveći zločinci 20-og veka." pa onda opet za britance.
A drugo najvise bacenih bombi za vrijeme 2 sv na podrucju ex yu od amerikanaca je bilo na Vinkovce, pa onda Rijeka , Leskovac izgleda nije bio ni u prvih 5. A ovo za Vinkovce znam jer i u mojoj basci je jedna avionska bomba pala a udaljen sam 15km od VK i mustanzi su mitraljirali po selu , jos i dan danas ima ostataka eksplodiranih zrna iz 2 sv rata a u svakoj supi je bilo barem tuce caura ispucanih metaka od lovackih americkih aviona , ja to pamtim pa i odbacenih rezervoara iz tog vremena se moglo naci. Normalno najvece zeljeznicko cvoriste , transport nafte iz rumunije i vojske za istocno ratiste.
A da zaboravio sam i dva americka pilota koja su se skrivala u selu, iz oborenog aviona.

Napisao si "Amerikanci su ujedno i najveći zločinci 20-og veka." pa onda opet za britance.
A drugo najvise bacenih bombi za vrijeme 2 sv na podrucju ex yu od amerikanaca je bilo na Vinkovce, pa onda Rijeka , Leskovac izgleda nije bio ni u prvih 5. A ovo za Vinkovce znam jer i u mojoj basci je jedna avionska bomba pala a udaljen sam 15km od VK i mustanzi su mitraljirali po selu , jos i dan danas ima ostataka eksplodiranih zrna iz 2 sv rata a u svakoj supi je bilo barem tuce caura ispucanih metaka od lovackih americkih aviona , ja to pamtim pa i odbacenih rezervoara iz tog vremena se moglo naci. Normalno najvece zeljeznicko cvoriste , transport nafte iz rumunije i vojske za istocno ratiste.
A da zaboravio sam i dva americka pilota koja su se skrivala u selu, iz oborenog aviona.
Da li ti tvrdiš da sam napisao neistinu ? Ne razumem ?

Postavio sam ti nekiko pitanja, a ti započinješ nove teme.
Ja se pozivam na javne iNATO podatke, sve piše na internetu.

Visak crvenih krvnih zrnaca , to je problem , a nije niko zlonamjeran . Kako ja npr nikad nisam reko nista protiv cetnika u drugom ratu? Bilo je zlocina i od njih al sporadicno . Porediti njih sa ustasama je grijeh. Ovi drugi su prisli fasizmu direktno i genocid a ne zlocine radili .
Cetnici , slicno mozda kao domobrani u hr ostaci vojske , bivse kolko tolko demokratske drzave , velika propagandna nepravda od strane komunjara prema njima.

Nikad mi neće biti jasan tvoj stav u podršci EU i SAD.A doživeo si rat.Ja to malo što sam vojevao pa su mi se smrkli.91 su današnje članice direktno naoružavali hrvatske paravojne snage.Odgovorno tvrdim da su u avgustu i septembru najteže naoružanje imali-minobacače 60mm koje su vozili na kamionetima i provocirali JNA-tj. nas.Proveo sam 15-ak dana na osmatračnici i vide se lepo kako pijani vršljaju.Udarali su na tenkovske jedinice,minobacačke u prvoj liniji pa samohodna baterija (gvozdike),plamen ( na kom sam bio oficir računač),oganj u drugoj liniji i na kraju avijacija.Sila koja je mogla stići do Zagreba ali to nije bio cilj.Kasnije im je zapad dozvolio napade na kasarne i onda su se naoružali i naravno dolazi do najgoreg.Zar mislite da bi Hrvati osvojili pedalj bez pomoći zločinačke Evrope kojoj mi sada težimo (sebe izuzimam-daleko im lepa kuća).Samim tim se ne bi proširili sukobi na BiH i ti ne bi preživljavao to što su ti zapadnjaci spakovali.

И док америка дели правду и бори се по свету да донесе мир за то време буквално на њиховој граници ово:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh