Chat 14

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Muzika ko muzika . Popularni su , dobar ritam , energicno , stvar ukusa , ..meni onako , solidni , ima boljih stvari . Al hoces da porucis nesto drugo , al u zabludi si . Ljudi dosli otpjevali , svi se zabavili , plus ovi uzeli nesto para i otisli . Ruski narod ko i svaki , omladina pogotovo . Sta im je falilo .
A ne kazes za putina , koji ih salje u sanducima roditeljima hiljadama . Vidi dobro da se zajebo ,kako vrijeme prolazi sve vise sirotinje gine , na kraju ce ko kod nas izbjeglice iz donbasa i krima u rusiju , a ukrajina sravnjena i isto groblja puna . To je problem ruskoj omladini a ne muzika koju rado slusaju

Bas ne volis Engleze ?
Sve bi bilo drugacije da je Djoka pobedio na Wimbldonu :haha:
Obećao sam sebi da se neću upuštati u raspravu u težim temama.Samo kratko.Kolonizatori,Glavni krivci za 2 svetski rat-i nas su uvukli.Mi stalno nekom stajemo na put (onomad Turcima da ne uđu u Beč pa Nemcima-da zadržimo što više jedinica i pomognemo saveznicima,na sremskom frontu izginulo mlado što smo imali.Sve zarad tuđih interesa.Ni u prvom nisu bili nevinašca.Po meni SAD=VB O bombardovanju Srbije,ne bih.

Napisao si "Amerikanci su ujedno i najveći zločinci 20-og veka." pa onda opet za britance.
A drugo najvise bacenih bombi za vrijeme 2 sv na podrucju ex yu od amerikanaca je bilo na Vinkovce, pa onda Rijeka , Leskovac izgleda nije bio ni u prvih 5. A ovo za Vinkovce znam jer i u mojoj basci je jedna avionska bomba pala a udaljen sam 15km od VK i mustanzi su mitraljirali po selu , jos i dan danas ima ostataka eksplodiranih zrna iz 2 sv rata a u svakoj supi je bilo barem tuce caura ispucanih metaka od lovackih americkih aviona , ja to pamtim pa i odbacenih rezervoara iz tog vremena se moglo naci. Normalno najvece zeljeznicko cvoriste , transport nafte iz rumunije i vojske za istocno ratiste.
A da zaboravio sam i dva americka pilota koja su se skrivala u selu, iz oborenog aviona.

Kako ocekujes od Natovca da vidi istim ocima ? To nije moguce . Moraju da ih brane svim silama .

Visak crvenih krvnih zrnaca , to je problem , a nije niko zlonamjeran . Kako ja npr nikad nisam reko nista protiv cetnika u drugom ratu? Bilo je zlocina i od njih al sporadicno . Porediti njih sa ustasama je grijeh. Ovi drugi su prisli fasizmu direktno i genocid a ne zlocine radili .
Cetnici , slicno mozda kao domobrani u hr ostaci vojske , bivse kolko tolko demokratske drzave , velika propagandna nepravda od strane komunjara prema njima.

Nikad mi neće biti jasan tvoj stav u podršci EU i SAD.A doživeo si rat.Ja to malo što sam vojevao pa su mi se smrkli.91 su današnje članice direktno naoružavali hrvatske paravojne snage.Odgovorno tvrdim da su u avgustu i septembru najteže naoružanje imali-minobacače 60mm koje su vozili na kamionetima i provocirali JNA-tj. nas.Proveo sam 15-ak dana na osmatračnici i vide se lepo kako pijani vršljaju.Udarali su na tenkovske jedinice,minobacačke u prvoj liniji pa samohodna baterija (gvozdike),plamen ( na kom sam bio oficir računač),oganj u drugoj liniji i na kraju avijacija.Sila koja je mogla stići do Zagreba ali to nije bio cilj.Kasnije im je zapad dozvolio napade na kasarne i onda su se naoružali i naravno dolazi do najgoreg.Zar mislite da bi Hrvati osvojili pedalj bez pomoći zločinačke Evrope kojoj mi sada težimo (sebe izuzimam-daleko im lepa kuća).Samim tim se ne bi proširili sukobi na BiH i ti ne bi preživljavao to što su ti zapadnjaci spakovali.

И док америка дели правду и бори се по свету да донесе мир за то време буквално на њиховој граници ово:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh