MOMOSARIC
Član
Mozda je reforma obrazovanja 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bolje i ovo nego da tata 1 i tata 2 vitlaju kitama i vicu kako je to normalno , a kurvi je uvek bilo i bice ih .Pusti sada Britance . Jel ste videli ovo ? Kakav profesionalizam od doticne dame. Igra bez problema pred decom .
Doci ce i to ubrzo . Stigli su do citanki i knjiga . To je sledece . Inace ne odobravam , ali ovo nije deciji festival .Gdje to tate vitlaju kitama na djecijem festivalu ?
Kako znas da je ona kurva ? Mozda tako zaradjuje za skolarinu za faks . Jel ti znas koliko je faks otisao gore sa cenamaBolje i ovo nego da tata 1 i tata 2 vitlaju kitama i vicu kako je to normalno , a kurvi je uvek bilo i bice ih .
Uz svo postovanje prema doticnoj , nisam mislio konkretno na nju nego uopste na kurave .Kako znas da je ona kurva ? Mozda tako zaradjuje za skolarinu za faks . Jel ti znas koliko je faks otisao gore sa cenama![]()
Ipak je ovo uzivo . Mada deca ne kapiraju dok ne vide preko ekrana telefona .Мислим да и није било толико необично деци, већ су свега видели до сада на улици, на тв-у, у кући....
FinoAmerika je kriva i sto mi zena ovo ostavi na stolu za veceru . Konda sam biljojed. Nije cudo ak sam nervozan
Bas ne volis Engleze ?Džaba se mi koprcamo.Zadnja su vremena došla.Jebala ih EU i SAD, dva najveća svetska zla kojim vlada Velika Britanija.