Problem je sto smo u sistemu pdv i ne moze kes na ruke nego mora preko banke da ide.Kod mene nema u kraju da se ceka za pare
Pazari mesar bika ili vise, cijena po kili obavezno, da kaparu i posle kad dodje na red vozi na vagu i isplata
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Problem je sto smo u sistemu pdv i ne moze kes na ruke nego mora preko banke da ide.Kod mene nema u kraju da se ceka za pare
Pazari mesar bika ili vise, cijena po kili obavezno, da kaparu i posle kad dodje na red vozi na vagu i isplata
Чуо сам и за назив "чичкаш", па ако већ гуглаш...tzv pokoricar ili jez ili kako ko zove
Ja ću uvek da glasam za one koji nisu bili na vlast, dok se de dokažu daMoj glas na sledećim izborima može dobiti samo onaj koji kaže i POTPIŠE da će OVO premijer (pošto vidim da uskoro nećemo moći da se izjašnjavamo po polovima) i PREDSEDNIK posle izbora biti optuženi i osuđeni za govor mržnje i afere koje su napravili za vreme svoje vladavine (Savamala,Krušik,Jovanjica,PKB,Naplatna rampa,Helikopter .........)
Generacijo, a šta ćemo za dinkića, tadića, i žutu bolumentu koja izgleda smatra da je za njihove pljačke i nacionalna poniženja zaboravljeno.Moj glas na sledećim izborima može dobiti samo onaj koji kaže i POTPIŠE da će OVO premijer (pošto vidim da uskoro nećemo moći da se izjašnjavamo po polovima) i PREDSEDNIK posle izbora biti optuženi i osuđeni za govor mržnje i afere koje su napravili za vreme svoje vladavine (Savamala,Krušik,Jovanjica,PKB,Naplatna rampa,Helikopter .........)
Lepo ujedinjene nacije da pošalju ekipu ili pak mi sami da potrazimo po vascelom svetu 10-ak profesionalaca koji bi formirali vladu , vodili državu i postavili na zdrave temelje našu državu ?........... odnosno da je vode profesionalni političari......