Chat 14

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Drug sapatnik jedan dobronamjeran savjet ; tesko je danas naci pouzdan izvor informacija na internetu je more laznih , poluistinitih , istinitih i kojekakvih , ali brate ,gledati na jutjubu , ito na ovim sponzorisanim kanalima ,to je bas bezveze. Gubis uglavnom i svoje i nase vrijeme .

Момо, ти си се већ једном самоискључио из овог форума својом вољом или те неко приморао као неслагањем са твојим закључцима и поклапао те са њима? Нешто ми то познато...

Dali je neko vidio ili zna da se prodaje polovan tzv pokoricar ili jez ili kako ko zove ? Moze srbija , hr? Ili je neko uzimao ,npr sto rade u Adi , a cuo sam da je slab materijal ?

Nesto u ovom smislu

CRUSTER-transparent-gen-2-1024x762.png

Gledao malo skupstinu i nekako imam utisak da SNS poslanici su kao vatrogasna brigada na celu sa Bakarecom idu da gase pozar ali umesto cisterne sa vodom zakacili cisternu sa benzinom i koliko god polivali vatra sve veca i nikako da ukapiraju da se sa benzinom ne gasi vatra .
A mozda to oni namerno rade?

Moj glas na sledećim izborima može dobiti samo onaj koji kaže i POTPIŠE da će OVO premijer (pošto vidim da uskoro nećemo moći da se izjašnjavamo po polovima) i PREDSEDNIK posle izbora biti optuženi i osuđeni za govor mržnje i afere koje su napravili za vreme svoje vladavine (Savamala,Krušik,Jovanjica,PKB,Naplatna rampa,Helikopter .........)

Moj glas na sledećim izborima može dobiti samo onaj koji kaže i POTPIŠE da će OVO premijer (pošto vidim da uskoro nećemo moći da se izjašnjavamo po polovima) i PREDSEDNIK posle izbora biti optuženi i osuđeni za govor mržnje i afere koje su napravili za vreme svoje vladavine (Savamala,Krušik,Jovanjica,PKB,Naplatna rampa,Helikopter .........)
Generacijo, a šta ćemo za dinkića, tadića, i žutu bolumentu koja izgleda smatra da je za njihove pljačke i nacionalna poniženja zaboravljeno.
Primirili se par godina u svojoj rupi, i vidimo da sada opet proviruju i pokušavaju izmileti, jer im je ponestalo keša.
Opet, tu je i dačić zvani koferče, koji uspešno pliva tri'jes' godina, a da se niko nemože setiti ničeg korisnog da je uradio za sve ove godine osim za sebe. Opet ovi naprdnjaci radikali tek treba da se sravnjuju računi a tu niko od nas nesme ni pomisliti čega će sve biti..
Suma-sumarum, pitanje je dali je moguće da uopšte mora da postoji država na takav način, odnosno da je vode profesionalni političari, bez bilo kakvog iskustva rada u bilo kojoj vrsti posla, a da pritom imaju ovlaštenja za raspolaganje svom narodnom imovinom.

Ko nije, pod hitno da pročita 'Životinjsku Farmu' od Orvela, a ko jeste neka pročita još jednom..
Nije ništa obimno, sto i nešto strana..::000::

........... odnosno da je vode profesionalni političari......
Lepo ujedinjene nacije da pošalju ekipu ili pak mi sami da potrazimo po vascelom svetu 10-ak profesionalaca koji bi formirali vladu , vodili državu i postavili na zdrave temelje našu državu ?
Nama nesto to ne ide od ruke !

U bolje uredjenim drzavama, vlast je lako smenjiva , a bilo ko na vlasti nema imunitet od procesuiranja za korupciju ili bilo sta drugo protivzakonito,, predpostavljam da gradjani republike srbije teze ka tome.
Prica da kako su ovi prosli bili kao losiji ne bi smelo da bude alibi trenutne vlasti , i ne bi smelo da se bilo koja vlast grcevito bori da bi ostala na vlasti a da optuzuje opoziciju da hoce da dodje na vlast. A na kraju posle 12 godina da li neko uopste veruje da opozicija u Srbiji ima plan da unisti Srbiju a da bez SNS na vlasti sve fabrike, bolnice, skole, pa cak i Kosovo u rukama opozicije ce se unistiti i vise nece postojati. Taj prikaz apokalipticne Srbije predpostavljam da ima samo u filmovima Mad Max .

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh