Problem je sto smo u sistemu pdv i ne moze kes na ruke nego mora preko banke da ide.Kod mene nema u kraju da se ceka za pare
Pazari mesar bika ili vise, cijena po kili obavezno, da kaparu i posle kad dodje na red vozi na vagu i isplata
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Problem je sto smo u sistemu pdv i ne moze kes na ruke nego mora preko banke da ide.Kod mene nema u kraju da se ceka za pare
Pazari mesar bika ili vise, cijena po kili obavezno, da kaparu i posle kad dodje na red vozi na vagu i isplata
Чуо сам и за назив "чичкаш", па ако већ гуглаш...tzv pokoricar ili jez ili kako ko zove
Generacijo, a šta ćemo za dinkića, tadića, i žutu bolumentu koja izgleda smatra da je za njihove pljačke i nacionalna poniženja zaboravljeno.Moj glas na sledećim izborima može dobiti samo onaj koji kaže i POTPIŠE da će OVO premijer (pošto vidim da uskoro nećemo moći da se izjašnjavamo po polovima) i PREDSEDNIK posle izbora biti optuženi i osuđeni za govor mržnje i afere koje su napravili za vreme svoje vladavine (Savamala,Krušik,Jovanjica,PKB,Naplatna rampa,Helikopter .........)
Lepo ujedinjene nacije da pošalju ekipu ili pak mi sami da potrazimo po vascelom svetu 10-ak profesionalaca koji bi formirali vladu , vodili državu i postavili na zdrave temelje našu državu ?........... odnosno da je vode profesionalni političari......