Chat 14

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nemožemo mi ovako nesložni ništa. Jer nama niko nevalja, a posebno pošteni ljudi, jer jedva čekamo da mu nađemo manu a ne da budemo pragmatični i praktični i da vidimo njegove dobre osobine uz pomoć kojih može nešto da uradi.
Najbolja ilustracija ko smo i kakvi smo su ovi poslednji poljoprivredni protesti, gde je svako vukao na svoju stranu i na kraju ni jedan predstavnik nije valjao.
Naš kolega Neđa Savić, koliko sam ja pratio, sposoban, mlad čovek sa dobrom energijom, zalegao za nešto i izgurao to prilično uspešno za opšti interes, ali nisam primetio da je neko čestitao i ohrabrivao čoveka. Čak su mu u sns-ovskom maniru odmah počeli kopati po dubokoj biografiji i po udbaškom sistemu principu pokušati provući kroz blato.
Meni, vrlo bedno, ali možda ja nisam udbaš komunista pa neznam sve o ljudima nego onako lakomisleno smatram da je većina ljudi ok.

Imam neki osecaj da ako na nekom od sledecih skupova bude preko 100000 , i ako se nesto otrgne kontroli s obzirom da vlast ignorise proteste i ne zeli nista da menja, onda je velika verovatnoca da vojska i policija odkaze poslusnost Vucicu. Tako je bilo u slucaju Milosevica , odbili su da izvrse naredjenje .

Sigurno nece otkazati poslusnost ali nece ni zaustaviti 100k razjarenih ljudi.
Sad bih voleo da zvalo ponovi ono ali pred masom, "NE DAM VAM GASICA, BATA NECE BITI SMENJEN I TACKA!!"

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Imam neki osecaj da ako na nekom od sledecih skupova bude preko 100000 , i ako se nesto otrgne kontroli s obzirom da vlast ignorise proteste i ne zeli nista da menja, onda je velika verovatnoca da vojska i policija odkaze poslusnost Vucicu. Tako je bilo u slucaju Milosevica , odbili su da izvrse naredjenje .
Nema sanse policija, zive kao bubreg u loju. Beneficiran radni staz, dobijaju stanove u NS i ostalim gradovima za 500 evra po kvadratu i imaju jako dobre plate. Inspektori sa Megatrendovima navuku i preko 150000 za ispijanje kafa u lokalnim kaficima. Ovakve uslove nikad nisu imali.

Vecina drzavnih parazita neradi nista i prima ogromne plate. Dok se ta bagra ne razjuri nema nista od bilo kakvog boljtika ovde

Moji kontakti sa policijom tokom protesta otkrivaju da je policija na strani naroda. Neće policija da pokrene sama jer je to služba koja tako funkcioniše ali mnogo bolje od nas znaju šta se radi u državi i društvu, koliko se krade, laže i vara. Mislim da jedva čekaju da se pokrene lavina

Nema sanse policija, zive kao bubreg u loju. Beneficiran radni staz, dobijaju stanove u NS i ostalim gradovima za 500 evra po kvadratu i imaju jako dobre plate. Inspektori sa Megatrendovima navuku i preko 150000 za ispijanje kafa u lokalnim kaficima. Ovakve uslove nikad nisu imali.

Vecina drzavnih parazita neradi nista i prima ogromne plate. Dok se ta bagra ne razjuri nema nista od bilo kakvog boljtika ovde
Ne mogu starešine u policiji da budu bez državnih fakulteta, to isto važi i za inspektore. Ono što im je ova vlast nametnula to je da neki mladi likovi od 10 godina službe su načelnici a neki sa 30 god službe su zamenici. U njihovim redovima su velika neslaganja sa tim stavom. To znaju svi i oni koji su postavljeni partijski i oni koji su skrenuti partijski

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh