Tako ce i ostati dok ne rese da posalju vodju.
Ne znam koliko je istina da je izraelski PR tim picoustog napustio Srbiju.
Ne znam koliko je istina da je izraelski PR tim picoustog napustio Srbiju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Publik resursi - odnosi s javnoscu.Šta je PR
Mangupe, zašto tebe nema nigde ? Samo vređaš i ismevaš poštene građane. Stidi seIma služba snimak iz svih uglova
Ozbiljna gužva i masa, ali nažalost bez ikakvog plana, jedan deo stigao do pola Gazele, jedan ostao jer pojma nema gde se ide.
A ekipa šarena pederi,četnici,klinci,babe još sendvičari da okrenu ćurak i eto ga![]()
A ko je trebao da bude?Ja bio i video svojim očimabili i pederi čak bio jedan peder sa transparentom nešto na temu brnabićka i pederi se stide, tako nešto.Četnika početnika isto koliko hoćeš, kao i baba.
Šta si ti preduzeo ?Ja bio i video svojim očimabili i pederi čak bio jedan peder sa transparentom nešto na temu brnabićka i pederi se stide, tako nešto.Četnika početnika isto koliko hoćeš, kao i baba.
I sve je to lepo da ta masa ima gram muda da uradi nešto više od besmislene šetnje, samo se pominje "miran protest,miran protest".
Za to vreme na Pinku kofu govana polivaju po nama.
A od mirnog protesta nema ništa, a nažalost teško da će ponovo ovolika masa da izadje.
Jebo ih Ćuta,Marinika i svi ostali ima ovaj da vlada dok mu je volja.
Jedan suzavac bi rasterao 60% okupljenih,preostalih 30% bi se razbežali čim bi krenuli da biju i ostalo bi nas 10% koje je i Milošević mlatioA ko je trebao da bude?
Koji je profil tih što su dobrovoljno i ne plaćeno došli? Rambo i Terminator trebali svi da budu?
Što misliš da si ti elita za njih?