Chat 14

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Isti ti slovaci su podrzali AV za predsednika u poslednjim izborima . Ali ako su se otreznuli to je dobar znak .
Zaboravio si da spomenes da nema jos lgbt brakova i njihovo usvajanje dece .

Da se prekrstim i lijevom i desnom. Pa jel se u svemu gleda nacionalna pripadnost ? Jel pise na traktoru vjeroispovijest?
Sta za mijesane brakove , kolko to nosi poena ? 😀

Четвртком у 9. Погледајте комуникацију. Нема галаме, ускакања у реч и остало. Види се завртање .уда. По овом њиховом понашању види се не да се дрма кавез него се распада. Ко може нека мало погледа ко су саговорници.

Samo me interesuje ko bi normalan kao alternativu sns-u odabrao ove marinikine kao kvalitetnu vlast.
Nemogu se oteti utisku da su oni svi ista ekipa. Oni svi su napravili vrhunsku politikantsku kombinaciju.
Normalni, časni ljudi nemaju nikakvu šansu prići..

Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka

Гледај боље, чим крене залетање сами се зауставе веома брзо. Као по сценарију. Чак је и водитељ дошао до речи. Провидно.

Počele blokade i u Mačvi,blokiran put prema Bogatiću.

ea4f6ceed3e9018be6e46c0b12f1bb62.jpg

Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока
3f0914fdf51340bb91df2530d95d088b.jpg

Poslednja izmena:
Nemogu da se otmem utisku da je Momo neki automatizovani algoritam/softver kolektivnog zapada koji je napravio neki programčić i koji nam ovako odgovara kao pokvareni gramofon.
Nije mi jasno zašto se svi natežemo sa samo jednim čovekom koji ima kao neko drugačije 'mišljenje'..

Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka
Jer ja nemam vremena da se natežete sa dvojicom.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh