Chat 14

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Slike objavljene na youtube kanalu "ujedinjeni narod Srbije".
d7e3187833115926f01971513c601935.jpg
f8187849acd0f9fd3d353e98cbdcc06c.jpg

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Znači zna se gde je kraj protesta bez ikakvih pregovora, samo pripretiš batinama.

Nije onda ni toliko loše kad se još uvek ima izbora.
Јбг да сви имају муда ко ти и искуства у тучама на протестима могли би цео свет освојити. Већина људи је тамо неискусна,а ветерани седе код кућа неће да им помогну. Тако да добро су и прошли и постигли. Заслужују све честитке од свих нас.

Локална причица.

По плану, Шизоје је јуче требало да посети Јужни Банат, између осталог, да дође и у моје село, да га дочека неки озбиљан домаћин, падне сликање и све оно стандардно. Ликови из организације су се обратили једном човеку из места који их је одбио са оправдањем да они код њега немају шта посебно лепо да сниме, па су се обратили другом човеку, заиста озбиљном домаћину. Он се сложио са тиме, а ови из организације или обезбеђења, шта већ, размилели су се по плацу, прегледали све. Уто се са прскања вратио син тог човека, млад момак, мислим око 25 година, видео странце по авлији и дигао грају - ко су, шта они траже ту. Отац му је објаснио о чему се ради, али момак је ипак растерао сву ту екипу и, ако је веровати причама, запретио оцу да ће, ако овај прими Шизоја, он и мајка да оду од куће. Епилог - у селу се није нашла кућа да угости Шизоја. Ту причу, са мало више детаља од оне коју сам чуо пре два-три дана, чуо сам јутрос.

А јуче, док сам куповао шпеције у суседном месту, чуо и то, ако сам добро разумео, председник општине се наљутио због тога што се догодило у селу и да је рекао да Сакуле неће добијати никаква средства од општине за било какве потребе. Ха, па може му се - то му је баба оставио новце да распоређује по сопственом нахођењу.

Јбг да сви имају муда ко ти и искуства у тучама
Нема он само муда и искуства, већ и историју лудости у фамилији.

Замисли, пре неколико стотина година, његова фамилија је даривала казан за печење ракије манастиру. Лудаци бре!

:ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Јбг да сви имају муда ко ти и искуства у тучама на протестима могли би цео свет освојити. Већина људи је тамо неискусна,а ветерани седе код кућа неће да им помогну. Тако да добро су и прошли и постигли. Заслужују све честитке од свих нас.
Moraju da se stisnu zubi.

Milošević je bio spreman tenkove da izvede pa su svi bili spremni da stanu pred njih.

Tako i ovih njegovih koji laju samo dok su u gomili, niko ne treba da se plaši.

Najgore što može da ti se dogodi je da te istamburaju, a najbolje je pak da oteraš gamad sa vlasti.

То стоји али зар баш ми пољопривредници треба да га скидамо са власти? Ми треба да будемо увек ту да смо сложни као сада и да гледамо наше проблеме да решавамо, а они да знају са киме имају посла. Најлакше је кренути прса у прса, ребра, глава и понос зарасту, али кад ти, сломе трактор ко ће ти га поправити у овим тешким временима када већина нас малих крпи крај са крајем.

То стоји али зар баш ми пољопривредници треба да га скидамо са власти? Ми треба да будемо увек ту да смо сложни као сада и да гледамо наше проблеме да решавамо, а они да знају са киме имају посла. Најлакше је кренути прса у прса, ребра, глава и понос зарасту, али кад ти, сломе трактор ко ће ти га поправити у овим тешким временима када већина нас малих крпи крај са крајем.
Negde mora da krene tako je bilo i za 5 oktobar, al su izgleda svi zaboravili.

Kad smo mi iz KG kretali rezervni sastav milicije blokirao sve izlaze ka BG i to sa dugim cevima.Ispred opštine kordon jedan što ga znamo bio u rezervnom sastavu, prilazi kao sklonite se meni kad narede ja moram da krenem da bijem, samo mu kažeš ne brini ništa ti si moj :D Na kraju ta ista milicija napravila čist prolaz ka BG i to autoputem :D

Najpametnije sto neko moze da uradi za svoju decu da ih posalje preko, dva prosecne plate u Nemackoj 5000 evra NETO + 250 za svako dete. Mi cemo dobiti opet novog mesiju, koga cemo opet rusiti za 10 godina sa verom u bolje sutra.

Negde mora da krene tako je bilo i za 5 oktobar, al su izgleda svi zaboravili.

Kad smo mi iz KG kretali rezervni sastav milicije blokirao sve izlaze ka BG i to sa dugim cevima.Ispred opštine kordon jedan što ga znamo bio u rezervnom sastavu, prilazi kao sklonite se meni kad narede ja moram da krenem da bijem, samo mu kažeš ne brini ništa ti si moj :D Na kraju ta ista milicija napravila čist prolaz ka BG i to autoputem :D
Jel mislis da je slucajno sto je policija napravila cist prolaz i sto su slabo batinali? Mislim da je do sad svakome jasno sta je zapravo bio taj cuveni 5. Oktobar.

Zato što su napunili gaće, a narod jači i ludji :D Ispred RTS ono govedo pucalo, a posle bežanija i skidanje uniformi.

Još kad te ponese atmosfera, jedan trči i viče hvataj žive :ROFLMAO: dovoljno je bilo da desetak dobije ozbiljne batine posle svi prelazili na stranu naroda :D

Otpor je do tad i mogao nešto da kontroliše, ali posle je sve bilo u rukama naroda.

Nisam mogao milosevica smisliti, jer je sve radio na štetu srba, ali ovi što su došli 5-og oktobra su najobičnihi kriminalci. Setite se samo dinkića sa fantomkom i kalašnjikovim kada upada u trezor.. dali se to može nazvati drugum imenom nego pljačka..i onda sebe lepo postavi za ministra finansija..
Ovi sada neka preobraćena varijanta milosevicevih socijalista, seseljovih radikala, vukovih spo-vaca i svega što se moglo skupiti sa koca i konopca..

Mene ovako matorog i iskusnog opet brine ako se ovako čak i skine ova vlast, da ne dođe još gora ekipa od onih 5-og oktobra i šta smo onda uradili? Nemogu shvatiti da smo kao nacija pojedinačno toliko sebični ili zavidni da nam niko od naših nevalja da bi ga predložili za 'lidera' i u sve ovo(opet) ulazimo kao muva bez glave..

Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh