Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Znači zna se gde je kraj protesta bez ikakvih pregovora, samo pripretiš batinama.Што да их бију и да им ломе тракторе за већину која седи кући и паламуди преко тастатуре?
Јбг да сви имају муда ко ти и искуства у тучама на протестима могли би цео свет освојити. Већина људи је тамо неискусна,а ветерани седе код кућа неће да им помогну. Тако да добро су и прошли и постигли. Заслужују све честитке од свих нас.Znači zna se gde je kraj protesta bez ikakvih pregovora, samo pripretiš batinama.
Nije onda ni toliko loše kad se još uvek ima izbora.
Нема он само муда и искуства, већ и историју лудости у фамилији.Јбг да сви имају муда ко ти и искуства у тучама
Moraju da se stisnu zubi.Јбг да сви имају муда ко ти и искуства у тучама на протестима могли би цео свет освојити. Већина људи је тамо неискусна,а ветерани седе код кућа неће да им помогну. Тако да добро су и прошли и постигли. Заслужују све честитке од свих нас.
Negde mora da krene tako je bilo i za 5 oktobar, al su izgleda svi zaboravili.То стоји али зар баш ми пољопривредници треба да га скидамо са власти? Ми треба да будемо увек ту да смо сложни као сада и да гледамо наше проблеме да решавамо, а они да знају са киме имају посла. Најлакше је кренути прса у прса, ребра, глава и понос зарасту, али кад ти, сломе трактор ко ће ти га поправити у овим тешким временима када већина нас малих крпи крај са крајем.
Jel mislis da je slucajno sto je policija napravila cist prolaz i sto su slabo batinali? Mislim da je do sad svakome jasno sta je zapravo bio taj cuveni 5. Oktobar.Negde mora da krene tako je bilo i za 5 oktobar, al su izgleda svi zaboravili.
Kad smo mi iz KG kretali rezervni sastav milicije blokirao sve izlaze ka BG i to sa dugim cevima.Ispred opštine kordon jedan što ga znamo bio u rezervnom sastavu, prilazi kao sklonite se meni kad narede ja moram da krenem da bijem, samo mu kažeš ne brini ništa ti si moj Na kraju ta ista milicija napravila čist prolaz ka BG i to autoputem
Najpametnije sto neko moze da uradi za svoju decu da ih posalje preko, dva prosecne plate u Nemackoj 5000 evra NETO + 250 za svako dete. Mi cemo dobiti opet novog mesiju, koga cemo opet rusiti za 10 godina sa verom u bolje sutra.