Chat 14

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tako ce i ostati dok ne rese da posalju vodju.
Ne znam koliko je istina da je izraelski PR tim picoustog napustio Srbiju.

Ima razlike sa ovim skupovima, ovaj skup u Beogradu verujem da ljudi dobrovoljno dolaze i nisu placeni i nemaju placen prevoz a skup u Pancevu i 26 maja ti skupovi kostaju jako puno jer 2200 autobusa moraju da se plate, sendvici voda i koliko sam procitao jedan deo su placeni statisti to sve kosta, prosto ne verujem da SNS ima budzet da ako oce da parira svaki petak da placa da dovode iz cele srbije placene ljude da kao daju privid da ih vecina podrzava.
A i svojim izjavama kao da dolivaju ulje na vatru i evidentno je da svaki petak ima sve vise ljudi na protestima u Beogradu. A sad izgleda da i ne smeju da prihvate i ispune zahteve sa protesta jer ce tek onda da se ljudi jos vise oslobode i tek ce onda biti velikih protesta i verovatno strajkova .

Ja bio i video svojim očima :D bili i pederi čak bio jedan peder sa transparentom nešto na temu brnabićka i pederi se stide, tako nešto.Četnika početnika isto koliko hoćeš, kao i baba.

I sve je to lepo da ta masa ima gram muda da uradi nešto više od besmislene šetnje, samo se pominje "miran protest,miran protest".

Za to vreme na Pinku kofu govana polivaju po nama.

A od mirnog protesta nema ništa, a nažalost teško da će ponovo ovolika masa da izadje.

Jebo ih Ćuta,Marinika i svi ostali ima ovaj da vlada dok mu je volja.

p6P155f.jpg

Ja bio i video svojim očima :D bili i pederi čak bio jedan peder sa transparentom nešto na temu brnabićka i pederi se stide, tako nešto.Četnika početnika isto koliko hoćeš, kao i baba.
A ko je trebao da bude?
Koji je profil tih što su dobrovoljno i ne plaćeno došli? Rambo i Terminator trebali svi da budu?
Što misliš da si ti elita za njih?

Gradski seljače, prijatelju, jel ti to pozivaš na nasilnu promenu vlasti? U 21. veku, u srcu Evrope... Nemoj to da pričaš, to se tako ne radi.

Traži se kritična masa (a veoma smo blizu), onda idu zahtevi za vanrednim izborima na svim nivoima (blokade dok vlast ne pristane) i onda, kada se raspišu izbori, na krilima te pozitivne energije, vlast se razbije na biračkim mestima, glasanjem!
Blizu smo kritičnoj masi, energija je tu, svi profili ljudi su tu, ali nema ko tu energiju da kanališe i koordinira protestima!

Znači, u jednom si u pravu - opozicioni političari su goвna!

Да не постављам у другу тему и палим ватру. И ово је нека блокада пута...

Eto da i to neko pomene.. Nikome se vlast i njeni rezultati ne sviđa, i svi bi da je smene a još niko nije pomenuo bilo kakvog protiv kandidata vucicu.
Nije valjda da bi to trebali biti ćuta, marinika ili b.obradović ili ovi smotanci iz kruga dvojke..
Tema za narod je vrlo ozbiljna a ide se po običaju bez ikakvog plana..
Poljoprivredni protesti ne idi nimalo pripremljenije, jer poljoprivrednici ne prihvataju da odaberu najpametnije/najškolovanije/najbolje kadidate kao predstavnike već svako za sebe misli da je najbolji i tako se i nastupa, bez obzira na formalne predstavnike. Tako da tu neće moći biti nikakvog kvalitetnog pomaka, nego će se samo postići nebitni kratkoročni pomaci..

Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka

I meni se ovo ne svidja.
Kako cujem, neki nasi odavde idu danas na pregovore sa svevisnjim.
Odakle njima uopste da su dovoljno kopetentni da pregovaraju u ime svih poljoprivrednika iz ove zemlje meni ne ide u glavu!!!
Zasto se na neki nacin ne odabere jedan covek iz jednog udruzenja kao predstavnik svih udruzenja i po jedan iz svih ostalih udruzenja da idu sa njim, pa jel to toliko komplikovano majku mu?!
Po meni nema od nas nista, bez veze se dangubi na ulici umesto da prvo resimo probleme izmedju nas samih, ovako oni zovu nebitne ljude i sa njima sklapaju navodno neke planove.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

A ko je trebao da bude?
Koji je profil tih što su dobrovoljno i ne plaćeno došli? Rambo i Terminator trebali svi da budu?
Što misliš da si ti elita za njih?
Jedan suzavac bi rasterao 60% okupljenih,preostalih 30% bi se razbežali čim bi krenuli da biju i ostalo bi nas 10% koje je i Milošević mlatio :D

Hoćeš da menjaš vlast na ulici, ali ako može bez batina.

Ovu masu bez muda će da prodaju samo tako, ovaj scenario vodi u jedno što mnogi organizatori čekaju poziv iz ambasade pa da se vidi koliki vredi 100k ljudi na ulici i naravno za čiji interes će sve da bude.

Evo sutra da budu izbori ta opozicija bi izašla u tri kolone i opet bi Vučić pobedio.

Čuj molim te zamolila ih policija da pomere traktore, ideali koji padaju pri prvim batinama sve je loše, al ako krenu da biju onda bolje da se ode kući :D

Што да их бију и да им ломе тракторе за већину која седи кући и паламуди преко тастатуре?

Citam i ne verujem u sta se pojedini kolege uzdaju i kako razmisljaju.
Mirna smena vlasti je nemoguca jer se vlasti niko ne odrice. Opozicija je nikakva i mozda jos i grdja od vlasti. Posteni izbori ne postoje. Protestanti, bar vecina njih, mislim na ove iz BG-a, nisu kadri nicemu. Pravo je pitanje i tema za razmisljanje i za pametne ljude, sta ciniti u ovakvim uslovima?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh