Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mada iskreno meni nikad nije bilo jasno zašto neko hoće da čuva tako,samo uništiš i finansijsku i eventualnu istorijisku vrednost pa još i platiš za toПлусквамперфекат.
Свеједно - петнаест минута браварског посла за (тада) петнаест хиљада и додатним логистичким проблемима... Се терају!
Одем у Кајберски кланац и наручим неку "Мартини Хенри" реплику са златним интарзијама, да будем фаца.![]()
Dobro, da li mi verujemo Amerikancima ili samo kada mislimo da govore istinu (selektivno verovanje) ? Zašto nikada nije napravljena PRAVA VAKCINA ako je izolovan virus ? Zapadne ,,vakcine" su GENSKA TWRAPIJA, a kineska i ruska su vakcine od pretpostavlja se Koronine rodbine. Ili je zaista neko nešto otkrio ali se istina krije. Objasni mi, kako to da je Putin ,,oterao" Koronu ?
Jedino logicno objasnjenje da je neko iz farmaceutskih kompanija rezirao to da oni dodju do ogromnih para , mada ja nevjerujem u to .Nešto mi nije jasno, ako je korona neka zavera ili šta već, čija je to zavera kad je ceo svet imao mere protiv virusa, i zapad, i Rusija, i Kina, i svi? Mislim protiv koga je usmerena?
Pitam šta se zaista dešava i tvrdim da niko ne zna. Možemo samo da pretpostavimo ili da navijamo.Питаш за тактички или стратешки ниво?![]()
Da li ti je jasno zašto je ubijen Kenedi, zašto je bio 11-ti septembar, itd ?Biće jasno za neko vreme..
Uopšte ne želim ulaziti toliko 'duboko' u njihovu 'materiju' (čitaj gov.a)..Da li ti je jasno zašto je ubijen Kenedi, zašto je bio 11-ti septembar, itd ?