Chat 14

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Плусквамперфекат.

Свеједно - петнаест минута браварског посла за (тада) петнаест хиљада и додатним логистичким проблемима... Се терају!

Одем у Кајберски кланац и наручим неку "Мартини Хенри" реплику са златним интарзијама, да будем фаца. ;)
Mada iskreno meni nikad nije bilo jasno zašto neko hoće da čuva tako,samo uništiš i finansijsku i eventualnu istorijisku vrednost pa još i platiš za to :D

Tako da polako sa tim razoružavanjem dok je akutelnog zakona :D Neće to da ide tako lako kako je Vučić zamislio.

Porez plaćam redovno,čuvam onako kako je zakon propisao,ne šenlučim tako da jedini osnov da oduzmu je da mi nije ugrožena lična bezbednost,a to bi morali napismeno da mi daju :D Jer jelte takav je zakon.Tako da prvo treba nov zakon pa onda mogu da razoružavaju,do tad obično lupetanje karakteristično za Vučića :D

Bolje da se zapita odakle i kako,ako je istina ono što se priča za pušku kojom je ona budala pobila narod.

За пушку, да је без ознака? Ја знам да је "Застава" у давно време производила М-48 у варијанти без бројева и других натписа и да је такво оружје добило ознаку М-48 БО, а пре неки дан чујем да је било и таквих М-70, а и да је било случајева да су радници крали оружје тако што појединачне компоненте, још увек без укуцаних бројева, фиксирали за којекакве дашчице и пуштано у Лепеницу, која, наводно, протиче кроз/поред круга фабрике, па су те дашчице 'ватане низводно и склапано оружје. Људи укебани, али није подизана бука у јавности.

Nešto mi nije jasno, ako je korona neka zavera ili šta već, čija je to zavera kad je ceo svet imao mere protiv virusa, i zapad, i Rusija, i Kina, i svi? Mislim protiv koga je usmerena?

Da vide do koje granice mogu da šišaju ovce a da im se ne suprotstave.I postigli su veliki uspeh.Farmaceutska mafija.Mi ćemo godinama vraćati zaduženi novac,kojim je finansiran ovaj cirkus.Građene bolnice u kojima kod nas nema ko da radi.Našima nije javljeno ili im još nije doprlo do mozga.Oni i dalje broje samo ne znam šta.Bolest čija je smrtnost 0,7% je stavila bolesti čija je smrtnost 30% i više u zapećak i naravno umrli su zavedeni pod kovidom.Od nečinjenja,čitaj-nelečenja su najviše umirali ljudi.Sada nemaju ni dovoljno anestezija za operacione zahvate pa se sve što nije hitno,šalje kući.Ko sada nema para a to je velika većina koje više niko ne zarezuje.Renoviraju bolnice.Lepo je to.Kod nas na ORL rade penzioneri po ugovoru.Hirurgija desetkovana...

Nešto mi nije jasno, ako je korona neka zavera ili šta već, čija je to zavera kad je ceo svet imao mere protiv virusa, i zapad, i Rusija, i Kina, i svi? Mislim protiv koga je usmerena?
Jedino logicno objasnjenje da je neko iz farmaceutskih kompanija rezirao to da oni dodju do ogromnih para , mada ja nevjerujem u to .
Nego ako sam dobro ispratio SZO u preporukama nije davao blokade i zatvaranje drustva , tzv lokdaun ,nego su to skoro sve vlade naredile?

Матић, ми смо изгледа дужни свима. А коме су они што им је валута број 1 дужни? Када се уназад погледа кроз време, силна блага морала су негде да заврше. Не може да се поједе мора негде бити. Када се спомену ови-они прича се пребацује на теорију завере.
Или исто тако једна теорија каже да верујемо на реч када кажу да имају сво то благо.

Постоји она стара (и очигледно изнова проверена) англојезична фраза изведена из Фон Клаузевицевих речи - the fog of war. Ето то се дешава.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh