Chat 14

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo ti dejavu :

https://www.politika.rs/scc/clanak/186758/Afera-vakcine-ispitan-i-Tomica-Milosavljevic

Naravno danas se stanje popravilo pa se prica o nabavci boce i ne spominje a kamoli da bude neko ispitivanje .
Prosla korona a niko od nadleznih kao ni opozicija ne postavljaju pitanja . Koliko su se respiratori placali ( pare su se po recima glavesine nosile u crnim tasnama ) , do broja boca i koliko nas kosta njihovo unistavanje jer se narod bas i nije na njih napalio . I da ispravim nekoga ko je rekao da je deset protokola u lecenju bilo . Bilo je trinaest protokola . Jadni oni ljudi koji su bili u prvih dvanaest protokola jer se na njima ucila bolest . Samo cu reci ovo i to je moje misljenje . Sigurno je necega bilo . Ali uz pomoc straha i histerije od mrava se napravio slon . Unistili su poverenje stanovnista i to im je i cilj bio jer nesto mi govori da ce sledeci virus biti opak a necemo verovati u to .

Poslednja izmena:
Neznam sta je smijesno. Sjecam se toga kao pojma da je bila svinjska gripa, i pticija , pileca neka i sars , i tako nesto ,al neko rece , zar nije bila pouka svinjska gripa i vakcinacija a u vezi korone , a ja kazem da se nesjecam nikakve ni priblizne frke ,karantina ,niti ikakve masovne vakcinacije u vezi svinjske gripe . Mozda sam izlapio, al ne sjecam se da se islo na vakcine tada .

Pocelo zasedanje trece oko, necu biti neko vreme u ovoj temi. Dok se nesipucaju sve teroije zavere, zaprasivanje iz aviona, harp,3g,5g ...

Bila je nevidjena frka veruj mi . Znam zbog najbliznjih svojih koji su gledali svaki dan sajt WHO i koliko je zarazenih i umrlih . Morao je i tamiflu da se kupi zbog straha . Tacno se secam u to vreme dva tamiflua 100e kostala . Samo je tada boca kasnije stigla kada je histerija prosla pa je skoro niko nije primio .

Neznam sta je smijesno. Sjecam se toga kao pojma da je bila svinjska gripa, i pticija , pileca neka i sars , i tako nesto ,al neko rece , zar nije bila pouka svinjska gripa i vakcinacija a u vezi korone , a ja kazem da se nesjecam nikakve ni priblizne frke ,karantina ,niti ikakve masovne vakcinacije u vezi svinjske gripe . Mozda sam izlapio, al ne sjecam se da se islo na vakcine tada .
U to vreme si motao sojke pa te nije interesovalo.Srbija je sahranom Patrijarha Pavla završila pandemiju velikim skupom koji je obišao svet

Da si hteo našao bi na internetu. Ko hoće nađe način, ko neće nađe izgovor. Kada ti je bitno sve nađeš, a kada ne želiš praviš se naivan.

Pocelo zasedanje trece oko, necu biti neko vreme u ovoj temi. Dok se nesipucaju sve teroije zavere, zaprasivanje iz aviona, harp,3g,5g ...
,,Hvala" ti što vređaš osobe koje imaju informacije iz prve ruke iz njihove sruke (mislim na moju struku). Te tvoje teorije zavere su se uglavnom pokazale kao istina. Naravno da se neke izmišljaju terorije zavere da zbune one koji su manje sposobni da misle. Ja sam u kontaktu sa osobama koje su mi skretale pažnju pre 10 godina o problemima i posledicama savremenih vakcina. Znam nekoliko osoba koje su skoro obe godine provele u crvenoj zoni i kupili su papire da su vakcin..ani. Čitao sam u viber grupi zaposlenih na Miš..uku kako svojim neznanjem, egom i arogancijom ubi..ju pacijente i td. Onda se ti nađeš ,,pametan" da se sprdaš. Hvala ti.

Nije ni bitno . Evo neka @Зорге potvrdi . Mozda ne znam tacno ali sam cuo pricu da je u roku od pola godine u selu umrlo pet ljudi koji su primili bocu za svinjski grip ukljucujuci i doktorku .
Не знам роде, тачније, не сећам се тога, али ако кажеш умрла докторка, ја се сећам да је.... више и не знам које године, умрла сеоска докторка, Софија Каначки, али са њом је моја породица била кућни пријатељ, па знам да ју је дотукла старост и здравствено стање ( ако је се сећаш, тешко је храмала (шепала), била је гојазна и живела сама).

,,Hvala" ti što vređaš osobe koje imaju informacije iz prve ruke iz njihove sruke (mislim na moju struku). Te tvoje teorije zavere su se uglavnom pokazale kao istina. Naravno da se neke izmišljaju terorije zavere da zbune one koji su manje sposobni da misle. Ja sam u kontaktu sa osobama koje su mi skretale pažnju pre 10 godina o problemima i posledicama savremenih vakcina. Znam nekoliko osoba koje su skoro obe godine provele u crvenoj zoni i kupili su papire da su vakcin..ani. Čitao sam u viber grupi zaposlenih na Miš..uku kako svojim neznanjem, egom i arogancijom ubi..ju pacijente i td. Onda se ti nađeš ,,pametan" da se sprdaš. Hvala ti.
Ako si procitao na viber grupi mora da je istina.

Nema na cemu.

Peku ovcu na raznju, i verovatno su namamili komsiluk kad je zamirisalo a onda ih nisu pozvali, pa se neko naljutio i zvao policiju ;)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh