MOMOSARIC
Član
Neznam nista o svinjskom gripu , niti se sjecam da je tad bila kakva vakcinacija ili umiranje .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ovde je neko lud , a ja nisam.Evo ti dejavu :
U to vreme si motao sojke pa te nije interesovalo.Srbija je sahranom Patrijarha Pavla završila pandemiju velikim skupom koji je obišao svetNeznam sta je smijesno. Sjecam se toga kao pojma da je bila svinjska gripa, i pticija , pileca neka i sars , i tako nesto ,al neko rece , zar nije bila pouka svinjska gripa i vakcinacija a u vezi korone , a ja kazem da se nesjecam nikakve ni priblizne frke ,karantina ,niti ikakve masovne vakcinacije u vezi svinjske gripe . Mozda sam izlapio, al ne sjecam se da se islo na vakcine tada .
Da si hteo našao bi na internetu. Ko hoće nađe način, ko neće nađe izgovor. Kada ti je bitno sve nađeš, a kada ne želiš praviš se naivan.Neznam sta je smijesno. Sjecam se toga kao pojma da je bila svinjska gripa, i pticija , pileca neka i sars , i tako nesto ,al neko rece , zar nije bila pouka svinjska gripa i vakcinacija a u vezi korone , a ja kazem da se nesjecam nikakve ni priblizne frke ,karantina ,niti ikakve masovne vakcinacije u vezi svinjske gripe . Mozda sam izlapio, al ne sjecam se da se islo na vakcine tada .
,,Hvala" ti što vređaš osobe koje imaju informacije iz prve ruke iz njihove sruke (mislim na moju struku). Te tvoje teorije zavere su se uglavnom pokazale kao istina. Naravno da se neke izmišljaju terorije zavere da zbune one koji su manje sposobni da misle. Ja sam u kontaktu sa osobama koje su mi skretale pažnju pre 10 godina o problemima i posledicama savremenih vakcina. Znam nekoliko osoba koje su skoro obe godine provele u crvenoj zoni i kupili su papire da su vakcin..ani. Čitao sam u viber grupi zaposlenih na Miš..uku kako svojim neznanjem, egom i arogancijom ubi..ju pacijente i td. Onda se ti nađeš ,,pametan" da se sprdaš. Hvala ti.Pocelo zasedanje trece oko, necu biti neko vreme u ovoj temi. Dok se nesipucaju sve teroije zavere, zaprasivanje iz aviona, harp,3g,5g ...
Не знам роде, тачније, не сећам се тога, али ако кажеш умрла докторка, ја се сећам да је.... више и не знам које године, умрла сеоска докторка, Софија Каначки, али са њом је моја породица била кућни пријатељ, па знам да ју је дотукла старост и здравствено стање ( ако је се сећаш, тешко је храмала (шепала), била је гојазна и живела сама).Nije ni bitno . Evo neka @Зорге potvrdi . Mozda ne znam tacno ali sam cuo pricu da je u roku od pola godine u selu umrlo pet ljudi koji su primili bocu za svinjski grip ukljucujuci i doktorku .
Ako si procitao na viber grupi mora da je istina.,,Hvala" ti što vređaš osobe koje imaju informacije iz prve ruke iz njihove sruke (mislim na moju struku). Te tvoje teorije zavere su se uglavnom pokazale kao istina. Naravno da se neke izmišljaju terorije zavere da zbune one koji su manje sposobni da misle. Ja sam u kontaktu sa osobama koje su mi skretale pažnju pre 10 godina o problemima i posledicama savremenih vakcina. Znam nekoliko osoba koje su skoro obe godine provele u crvenoj zoni i kupili su papire da su vakcin..ani. Čitao sam u viber grupi zaposlenih na Miš..uku kako svojim neznanjem, egom i arogancijom ubi..ju pacijente i td. Onda se ti nađeš ,,pametan" da se sprdaš. Hvala ti.
CINIČAN si i zlonameran. Izmi vodu i sedvič i u masu.Ako si procitao na viber grupi mora da je istina.
Nema na cemu.