Chat 14

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo ti dejavu :

https://www.politika.rs/scc/clanak/186758/Afera-vakcine-ispitan-i-Tomica-Milosavljevic

Naravno danas se stanje popravilo pa se prica o nabavci boce i ne spominje a kamoli da bude neko ispitivanje .
Prosla korona a niko od nadleznih kao ni opozicija ne postavljaju pitanja . Koliko su se respiratori placali ( pare su se po recima glavesine nosile u crnim tasnama ) , do broja boca i koliko nas kosta njihovo unistavanje jer se narod bas i nije na njih napalio . I da ispravim nekoga ko je rekao da je deset protokola u lecenju bilo . Bilo je trinaest protokola . Jadni oni ljudi koji su bili u prvih dvanaest protokola jer se na njima ucila bolest . Samo cu reci ovo i to je moje misljenje . Sigurno je necega bilo . Ali uz pomoc straha i histerije od mrava se napravio slon . Unistili su poverenje stanovnista i to im je i cilj bio jer nesto mi govori da ce sledeci virus biti opak a necemo verovati u to .

Poslednja izmena:
Neznam sta je smijesno. Sjecam se toga kao pojma da je bila svinjska gripa, i pticija , pileca neka i sars , i tako nesto ,al neko rece , zar nije bila pouka svinjska gripa i vakcinacija a u vezi korone , a ja kazem da se nesjecam nikakve ni priblizne frke ,karantina ,niti ikakve masovne vakcinacije u vezi svinjske gripe . Mozda sam izlapio, al ne sjecam se da se islo na vakcine tada .

Pocelo zasedanje trece oko, necu biti neko vreme u ovoj temi. Dok se nesipucaju sve teroije zavere, zaprasivanje iz aviona, harp,3g,5g ...

Bila je nevidjena frka veruj mi . Znam zbog najbliznjih svojih koji su gledali svaki dan sajt WHO i koliko je zarazenih i umrlih . Morao je i tamiflu da se kupi zbog straha . Tacno se secam u to vreme dva tamiflua 100e kostala . Samo je tada boca kasnije stigla kada je histerija prosla pa je skoro niko nije primio .

Neznam sta je smijesno. Sjecam se toga kao pojma da je bila svinjska gripa, i pticija , pileca neka i sars , i tako nesto ,al neko rece , zar nije bila pouka svinjska gripa i vakcinacija a u vezi korone , a ja kazem da se nesjecam nikakve ni priblizne frke ,karantina ,niti ikakve masovne vakcinacije u vezi svinjske gripe . Mozda sam izlapio, al ne sjecam se da se islo na vakcine tada .
U to vreme si motao sojke pa te nije interesovalo.Srbija je sahranom Patrijarha Pavla završila pandemiju velikim skupom koji je obišao svet

Nije ni bitno . Evo neka @Зорге potvrdi . Mozda ne znam tacno ali sam cuo pricu da je u roku od pola godine u selu umrlo pet ljudi koji su primili bocu za svinjski grip ukljucujuci i doktorku .
Не знам роде, тачније, не сећам се тога, али ако кажеш умрла докторка, ја се сећам да је.... више и не знам које године, умрла сеоска докторка, Софија Каначки, али са њом је моја породица била кућни пријатељ, па знам да ју је дотукла старост и здравствено стање ( ако је се сећаш, тешко је храмала (шепала), била је гојазна и живела сама).

Peku ovcu na raznju, i verovatno su namamili komsiluk kad je zamirisalo a onda ih nisu pozvali, pa se neko naljutio i zvao policiju ;)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh