MOMOSARIC
Član
Neznam nista o svinjskom gripu , niti se sjecam da je tad bila kakva vakcinacija ili umiranje .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ovde je neko lud , a ja nisam. .Evo ti dejavu :
U to vreme si motao sojke pa te nije interesovalo.Srbija je sahranom Patrijarha Pavla završila pandemiju velikim skupom koji je obišao svetNeznam sta je smijesno. Sjecam se toga kao pojma da je bila svinjska gripa, i pticija , pileca neka i sars , i tako nesto ,al neko rece , zar nije bila pouka svinjska gripa i vakcinacija a u vezi korone , a ja kazem da se nesjecam nikakve ni priblizne frke ,karantina ,niti ikakve masovne vakcinacije u vezi svinjske gripe . Mozda sam izlapio, al ne sjecam se da se islo na vakcine tada .
Не знам роде, тачније, не сећам се тога, али ако кажеш умрла докторка, ја се сећам да је.... више и не знам које године, умрла сеоска докторка, Софија Каначки, али са њом је моја породица била кућни пријатељ, па знам да ју је дотукла старост и здравствено стање ( ако је се сећаш, тешко је храмала (шепала), била је гојазна и живела сама).Nije ni bitno . Evo neka @Зорге potvrdi . Mozda ne znam tacno ali sam cuo pricu da je u roku od pola godine u selu umrlo pet ljudi koji su primili bocu za svinjski grip ukljucujuci i doktorku .