Nešto mi nije jasno, ako je korona neka zavera ili šta već, čija je to zavera kad je ceo svet imao mere protiv virusa, i zapad, i Rusija, i Kina, i svi? Mislim protiv koga je usmerena?
Знаш ли када је кренула јака прича са свињским грипом (од којег је исто требало сви да поцркамо)? 2009-те...а шта је било 2008? Па "пао метеор" у виду кризе или је около шетала „криза“ па ето рипила на цео свет
.
А права истина је да су чивути шибицарили и то је једноставно „пукло“ 2008-ме (немој да ми одмах неко прилепи етикету да мислим на неки народ...мислим на шибицаре које је народ звао чивути...то су они који би све и безобзирно урадили ради новца). Онда је требало неко оправдање па је кренула силна халабука како ће „сви да поцркамо“...али то није прошло.
Онда су се пребацили на друга „кризна жаришта где је недостајало демократије“...ратови, наравно.
Поправни који се тиче свињског грипа су добро урадили, али да би било уверљиво требало је побити доста људи (као 11-тог септембара после којег у кренули у крвави пир по свету...није нека "мала група педера"
„са песка“ то урадила, него је то удружена акција „заинтересованих страна“ и САД...простије речено сами су побили свој народ...а онима чија држава почива на геноциду и убијању десетине милиона староседелаца то није никакав проблем...ситница).
Ма, друже мој...Украјина се „десила“ као одраз демократски тежњи дела украјинског народа...мислим иди бегај
Да наставим оно што се надовезује на курону...И потом се „десила“ Украјина...за чивуте – шибицаре, то је идеална прилика (не прилика него добро осмишљена акција) да направе зло (у таквим условима најбоље функционишу), али и да се проба да се растури Русија по обрасцу из 1917-те. Не да се растури из неких идеолошких разлика, него много ту има богатства...или бар да се уклони конкуренција и блиски сарадник Кине у БРИКС-у који тежи увођењу замене за долар...и пример осталим државама шта ће им се десити (заборавили су једну ствар – да отворе атлас и погледају колика је Русија
)...само Руска економија није срушена у плану А...а план Б...па немају будале план Б...они мисле да је ће све да се сруши када повуку потезе плана А...али тај атлас их зеза...
Али није само то...треба убедити свој народ (у „јуесеј“) да је неко крив за кризу у сопственом дворишту...па се још позивају на корону а шибицаре 15-20 година врло јако...а сада је ето Путин крив. А у ствари су окружили и Русију и Кину војном силом (не видим Руско ширење и базе у Мексику или на Куби...нити кинеске базе...али Кина је окружена врло јаким војним снагама у Јужној Кореји, Јапану, Филипинима, Тајван пумпају оружјем...).
Da li je neko upućen u iznos javnog duga svih država na svetu?
Cifra je da ne znaš kako se piše a kome je to svet dužan?Ko je vladar iz senke koji drži konce?
Јесте илуминати...како се вероватно спрдаш...а у стварности баш јесу: то су они који су упућени у шибицарење са новцем, али и све поступке како се то ради (ратови...убијање туђе деце, изазивање криза итд). И како рече Жак Атали ово је доба победе банкара...али, видећемо чији ће банкари да победе (да не буде забуне, Жак Атали је један од њихових гласоговорника).
Нису баш илуминати који су једини „просвећени“ него ови добро „упућени“ пљачкаши. Па шире приче о илуминатима, масонима, „равној земљи“ и нешто што називају „теоријама завере“ а у ствари се све дешава по тим теоријама завере.
Све набројано је да омаловаже оне који размишљају и увиђају њихово злокобно поступање.
Нису илуминати него други упућени – банкари...што би народ рек'о – чивути. То су вам ти злочиначки умови који су осмислили и „курону“ али и побили силну туђу децу и разрушили много држава у ратовима које су изазвали тамо или су једноставно напали неку државу...а врхунац је бандитска акција 1999-те бомбардовање СР Југославије (читај Срба...јер су бомбардовали Србе и током рата деведесетих).