MOMOSARIC
Član
Znam , al sto rizikovati ? Nije tesko zakljucati.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Да ти одма одговорим власник сам више комада дугих и кратких цеви, а зашто? Прво традиција моје породице, друго љубав према оружју, лову и стрељаштву. И најважније имам сва грађанска права да будем наоружан јер се не осећам безбедно поучен историјом наше државе. Ја сам пета генерација ловаца у својој породици, а ту част и традицију тренутно преносим и на сина. У стрељаштву сам имао запажене резултате како ваздушним тако и ватреним оружјем.Da nije druže ovo malo uvredljivo.Po čemu sam ja labilna ličnost.Što mi ne treba oružje u kući.Što sam ironično napisao za ženu-više u šali.Da ga nije bilo ne bi bilo ovoga danas ali ne znači da ne postoji i drugi način..Da mislim na zlo drugačije bih ti odgovorio.
A šta će tebi pištolj.Pojasni svima nama kojima ne treba.
Dokle će nama zapad i " zapadnjaci " da budu krivi za sve , da li će doći vreme da izvore problema potražimo i medju nama .Kakvi manijaci, vladaju zapadnjaci.......
Zašto si se toliko našao uvređen.To je samo moj stav.Niti sam pisao da bi zahtevao da se sada nekome oduzima oružje.Да ти одма одговорим власник сам више комада дугих и кратких цеви, а зашто? Прво традиција моје породице, друго љубав према оружју, лову и стрељаштву. И најважније имам сва грађанска права да будем наоружан јер се не осећам безбедно поучен историјом наше државе. Ја сам пета генерација ловаца у својој породици, а ту част и традицију тренутно преносим и на сина. У стрељаштву сам имао запажене резултате како ваздушним тако и ватреним оружјем.
Е сада оно што си ти реко у шали за жену и свађу можда сам ја мало озбиљније то схватио али да си, власник оружја веруј, ми, другачије би размишљао, и, пазио шта причаш. Ја имам оружије од своје 18 године за све ове године ја се са никим нисам посвађао, а ни потукао не што сам пич.ак већ зато што волим све оно што сам набројао лов, оружје и стрељаштво, а када би упражњава свађе и туче са тиме би се могао поздравити. Није да нисам имао ситуација, имам их и сада само сада сам много зрелији. Иначе сам и познавалац борилачких вештина што ми је у младости много значило на улици и кад изађем у град, али оног момента када сам постао ловац и добио своју прву ловачку пушку отац ми је рекао, е сада сине гледај оћеш и даље да се бијеш по улици или да имаш пушку и будеш ловац. Одлучио сам се за ово друго и могу да кажем за себе да сам узоран грађанин ове државе. А тако и своју децу васпита што видим да је погрешно али јбг надам се да ће доћи нека боља времена и тај породични квалитет буде цењен.
"The Rookie".Има једна серија, ради се о полицији у калифорнији дечак зове полицију зато што му је мајка лупила шамар због немира. Полиција дође саслуша мајку и сина, и на крају кажу госпођо само напред ми нећемо долазити.