Chat 14

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
И ја први пут чујем и баш ме заинтригирало. И сад на ртс-у тема емисије породилиште на илиџи за време рата. Има доста неиспричане историје.

Ja sam nekad radio drzavnu zemlju gdje je bio taj aerodrom .Kasnije je jedan visokopozicionirani lik rs dobio to na vise godina . Odma poslije 2.svj rata taj aerodrom i neki objekti su nacionalizovani i preorani . Nikakva obiljezja nisu ostavili.

To se nije pominjalo za vrijeme sfrj bas.
И ја први пут чујем и баш ме заинтригирало
'Aj не зезајте. За тај напад ЈКРВ на Грац после немачког напада се одавно зна и не сећам се да је то било скривано.

Иста то фора као сам рејдом групе Дулитла на Јапан и бомбардесре ескадриле Преображенског на Берлин, она извршена пар месеци после почетка рата - код Амера после Перл Харбура, а код Совјета после 22. јуна... ...е једино су ови наши пошли у бомбардовање у року од одма'.

Зорге, није било у мејнстрим медијима. Нисам пуно претраживао по војно-историјским форумима али и оно што сам гледао нисам наишао на ово.

Зорге, није било у мејнстрим медијима. Нисам пуно претраживао по војно-историјским форумима али и оно што сам гледао нисам наишао на ово.
Jа сам још као клинац читао о томе у којекаквим књижицама о авијацији, мислим да има о томе и у вишетомној "Илустрованој историји ваздухопловста".

У једну руку си управу с' тим што би по таблицама требало да повећаваш дозу примене у зависности од дужине истеклог рока. Међутим, ако имаш регистровано домаћинство нећеш моћи још дуго (прочитај текст са линка а нарочито задња два пасуса):

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh