Ne bi trebalo ni da im smeta ako je u prostoriji gde su cuvani temp. bila u - ?Ako nije ovlažio i pravilno je čuvan može da traje koliko hoćeš u odnosu na tečne.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne bi trebalo ni da im smeta ako je u prostoriji gde su cuvani temp. bila u - ?Ako nije ovlažio i pravilno je čuvan može da traje koliko hoćeš u odnosu na tečne.
zahvaljujem na odgovoruAko nije ovlažio i pravilno je čuvan može da traje koliko hoćeš u odnosu na tečne.
Неће бити. На сваком паковању (ако није фалсификат) мора да пише датум паковања и рок употребе.Ako nije ovlažio i pravilno je čuvan može da traje koliko hoćeš u odnosu na tečne.
Koji je rok trajanja meda i secera ?Неће бити. На сваком паковању (ако није фалсификат) мора да пише датум паковања и рок употребе.
Ми производимо, углавном, сировину а ово је питање за прехрамбене технологе. Што се меда тиче, зависи од тога да ли хоћеш лековит или здрав мед.Koji je rok trajanja meda i secera ?
To se nije pominjalo za vrijeme sfrj bas.
'Aj не зезајте. За тај напад ЈКРВ на Грац после немачког напада се одавно зна и не сећам се да је то било скривано.И ја први пут чујем и баш ме заинтригирало
Jа сам још као клинац читао о томе у којекаквим књижицама о авијацији, мислим да има о томе и у вишетомној "Илустрованој историји ваздухопловста".Зорге, није било у мејнстрим медијима. Нисам пуно претраживао по војно-историјским форумима али и оно што сам гледао нисам наишао на ово.