mirosti
Član
Bajden, Stoltenberg, Makron, Johnson, itd..
Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka
Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Народ бира да буде поробљен. Не зна шта би са слободом. "Новоробови" су сви потрошачи. Не купуј ништа њихово и сјеб'о си им инвестицију (Махатма Ганди).и народи постају новоробови...
Па то је резерва друге поставе.Bajden, Stoltenberg, Makron, Johnson, itd..
Malo si pobrkao stvari, Hitler i Napoleon su napadali neduzne agresijama, u ovom slucaju koliko ja znam Putko je napao i krenuo u osvajanju suverene drzave Ukrajne!Рекао бих колективни запад тражи и добиће оно што тражи... као што је пре тога тражио Хитлер па Наполеон па крсташи и разноразне хорде пре њих.
И био би ред да их неко врати на фабричка подешавања па да лепо крену опет из почетне тачке као немци ономад...
Колико су злочина и колико злочина праве нико у историји света није направио... од робовласништва, ширења болештина и наркоманије преко хуманитарних акција које се заврше спаљеном земљом и гладовањем несрећних народа и ширењем кока кола мекдоналдс демократије где државе и народи постају новоробови...
Jest narod, isto kolko vi za Vucica i mi za DodikaTo nije diktatura.Time štite porodične i ljudske vrednosti.Smatraju da su opasni po njihovu zajednicu.
Za ove prozapadno orijentisane neka se raspitaju kako se u Rusiji živi pod sankcijama i koliko je narod za Putina.