Chat 14

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
и народи постају новоробови...
Народ бира да буде поробљен. Не зна шта би са слободом. "Новоробови" су сви потрошачи. Не купуј ништа њихово и сјеб'о си им инвестицију (Махатма Ганди).
Bajden, Stoltenberg, Makron, Johnson, itd..
Па то је резерва друге поставе.

Рекао бих колективни запад тражи и добиће оно што тражи... као што је пре тога тражио Хитлер па Наполеон па крсташи и разноразне хорде пре њих.
И био би ред да их неко врати на фабричка подешавања па да лепо крену опет из почетне тачке као немци ономад...

Колико су злочина и колико злочина праве нико у историји света није направио... од робовласништва, ширења болештина и наркоманије преко хуманитарних акција које се заврше спаљеном земљом и гладовањем несрећних народа и ширењем кока кола мекдоналдс демократије где државе и народи постају новоробови...
Malo si pobrkao stvari, Hitler i Napoleon su napadali neduzne agresijama, u ovom slucaju koliko ja znam Putko je napao i krenuo u osvajanju suverene drzave Ukrajne!
Da, stoji da Nato su na vise mesta radili agresije ali u ovom Ukrajnskom slucaju definitivno Putku je puklo da se isto ponasa agresorski sto i nije cudno za jednog klasicnog diktatora!

Ништа нисам побркао... ствари су кристално чисте... Нато је кренуо на Русију и у Украјини води рат против Русије*. Као што води рат против Русије у Сирији, Либији, Судану непосредно - оружјем са туђим или својим војницима. А ратује утицајима у Кинеском Тајвану, Пакистану, Бразилу, Аргентини, Џибутију руске и кинеске војне базе, Етиопији - шаље оружје разноразним племенима, Венецуели због нафте, Никарагви због новог канала...
Када се заврши нестабилност у Судану где има огромне количине руде коју експлоатишу Кина и Русија а може да се претвори у рат јер тамо неколико земаља има своје приватне војске следећа земља је Уганда јер има огромне резерве злата.

*Према обичајима рата држава која посредно или непосредно помаже страну у рату и сама постаје зараћена страна. Русија има право да нападне све западне земље што ће можда једном и да се деси. Боље тако него да мрцвари Европу годинама.
Волео бих да се то не догоди.

Украјина као држава не постоји. И никада неће више постојати. Ако Русија изгуби овај рат неће ни она постојати.
Ако се западњачка декадента педерастија брзо преда ствари ће остати скоро исте. Ако се не преда брзо и дозволи да их Руси ресетују онда ће и Русија да црта нове границе Европе (не мора дословно да значи и физичку промену).

Ако ово потраје три четири године Немачка ће (огроман војни буџет) подићи нову нацистичку војску и створити новог хитлера који ће поново ''ујединити'' Европу као од '39-'45.

Медведев и Захарова су много опаснији од Путина,а таквих у Русији има јако много који би већ одавно употребили А бомбе. Путин је доста сузджан и мудар давно би њега скинули да не ваља. То што се пар лезбејки и педера скинуло голих на тргу у Москви па као незадовољни грађани Русије протестују против власти је смејурија.
Него да ли сте читали вести Уганда уводи најстрожије казне затвором, и смртну казну за педере и лезбејке? Којом ли се они демократијом воде?
А вамо вам Путин диктатор!?

Nije li ta Ukrajina bila deo Rusije sve dok ih zapad nije rasturio kao Jugoslaviju.Ima li onda Rusija ikakvih prava da kaže da ne može Ukrajina nikad biti deo NATO-a?

Momo narod ce uvek biti nezadovoljan na vlast pa taman da padaju peceni pilici svaki dan.
Da je srece ovu nasu drzavu da povede neki Putin...

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Dobri ljudi, kolege poljoprivrednici imam jednu veliku molbu za Vas. U toku noći neko je upao na moj salaš na samom izlazu i Zrenjanina i ukrao iz štale muško tele staro 6 nedelja rase Crveni Holštajn. Tele je obeleženo markicama na kojima je broj 0909. Ukoliko neko slučajno nešto sazna ili dobije ponudu za kupovinu neka me kontaktira na br. telefona 0652013874. Lokalna policija je izašla na mesto i sačinjen je zapisnik.

Мали савет да не стајем више на муку, убудуће сликајте све што имате од животиња и то може да помогне. Видео надзор за 120-150€ са четири камере. Нека колеге обрате пажњу на рупе у ушима или свеже маркице, можда и са траговима топљења или лепка.

Koji crni video nadzor kada nemam struje dole. Opština je finansirala dovođenje struje i dovela ga samo do vikend naselja. Stali su bukvalno 4 bandere pre mene. Kada sam ih pitao da dovuku i do mene, prvo su mi rekli da nema tehničkih mogućnosti, kada sam ih upitao da za dodatne 4 bandere nema tehničkih mogućnosti, onda su mi rekli da im je finansijski neisplativo jer su očekivali mnogo više njih da će se nakačiti na vod u vikend naselju, i da je mali broj samo kupio priključak. A najveća ironija je da bih ja sam više struje koristio i trošio nego celo to vikend naselje.

Ау јбт, колико се у својим оценама догађања на истоку водите медијским сликама којима сте окружени.

Да сте однекуд другде, па и да не будем изненађен, чак и да имате однос према нечему заснован само на личним преференцијама, и то ми је у реду, али поред сопственог искуства '90-их, ви успете да прогутате на само удицу коју вам сервирају медији, већ и пловак...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh