Chat 14

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Колико сам разумео хоће и транспорт преко територије да забране. Због нелојалне конкуренције може неки камиончић и да остане... Прошле године сам писао да запад своје житарице држи на лагеру у украјини. Многи рекли не, кад оно...

Што се тиче украјине велики део земље припада газдама са западатако да су из житарице њихове уопште пољацим словацим није лако да забране исто земља у молдавији је исто у страном власништву тезабране ће јако тешко опстати

Danas imam reči hvale za "elektroniku" tj e-upravu.Pre desetak dana sam podneo zahtev za obnovu vozačke dozvole ,elektronski .Danas mi poštar doneo novu vozačku .Uopšte nisam morao da idem do Mup-a ,sve odrađeno od kuće.
Sve pohvale .

Да, да. Све иде по плану. Следећи пут ти неће требати дозвола, на реду је да нас чипују.
Zelis da odvajas dio novca,tesko zaradjenog , za platu nekog sluzbenika ,koji seta po holovima ustanove sa visokim petama , od pauze do kafe , lakiranja noktiju ,dok ti stojis u redu , a ostavio si svoj posao ?
Pusti cipovanje

Изгледа да обе стране хоће тотални рат што би хитлер рекао.

Рекао бих колективни запад тражи и добиће оно што тражи... као што је пре тога тражио Хитлер па Наполеон па крсташи и разноразне хорде пре њих.
И био би ред да их неко врати на фабричка подешавања па да лепо крену опет из почетне тачке као немци ономад...

Колико су злочина и колико злочина праве нико у историји света није направио... од робовласништва, ширења болештина и наркоманије преко хуманитарних акција које се заврше спаљеном земљом и гладовањем несрећних народа и ширењем кока кола мекдоналдс демократије где државе и народи постају новоробови...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh