Chat 14

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Претеро си са радом кад си мого ниси нашо себи праву меру виш да није добро претеривати ни у чему,опусти се и уживај у благодатима овог великог празника.

Немој ми понављати те отрцане фразе не гледај у туђе двориште и томе слично буди мало оригиналнији у томе .Мој порив је да радим умерено али да користим доста главу и мозак ,да не запињем по сваку цену ко магарац да не дођем после у ситуацију да угрозим себе и сопствено здравље.

Глад за материјалним стварима је незасита и колико год имао увек ћеш требати и тражити још ,нема ту лимита ни граница ако се човек препушта таквим жељама.Као и са женама увек ће од твоје бити лепших млађих ,али труди се да ти твоја буде сасвим довољна и кад остари избора се оседи и који зуб испадне...Права мера је кључ свега само данас је понајмање има јер се и не тражи.

Радим у сточарству и тешко да би мењао за друго радно место. Пара увек може више али то кошта. Ово је по мени вин вин. По закону мора да ти плати до 40 сати месечно ако имаш прековремено. И онда добијамо просек што се вођа хвали. А могу слободно рећи има и превише оних што добију плату + коверта. Али то се не спомиње, ето једним делом добар ауто, сређена кућа и још што шта. Одатле долази привид добрих финансија.

Немој ми понављати те отрцане фразе не гледај у туђе двориште и томе слично буди мало оригиналнији у томе .Мој порив је да радим умерено али да користим доста главу и мозак ,да не запињем по сваку цену ко магарац да не дођем после у ситуацију да угрозим себе и сопствено здравље.
Radoslave ne gubi se zdravlje samo od rada, znaš ih sigurno dosta koji kurcom nisu mrdnuli u životu i sve dobili na izvolte pa davno mirišu cveće odole ili nemoš bicikli nasloniti na njega, za poštenog radnika stres (neizvesnost, nepravda) je najveći ubica a ovaj sistem brzog života malo ko može da izdrži, ja ne bolujem od aviona,kamiona, mora i čuda čega i nisam bogat (sem porodice i troje dece) i ne želim da budem bogat (finansiski), velik, jak ali sve ovo što sam stvorio je bilo na mišiće i puno odricanja i opet mi je opstanak ugrožen, stalno u nekom grču i neizvesnosti a zdravlje sve gore ponajviše psihičko (gubim volju a iz glavudže sve kreće) a fizički sam dosta popustio što ništa čudno sobzirom kad sam počeo (od detinjstva a što je najgore voleo sam to) da radim svašta od fizikalisanja i nisam se štedeo ali tako je moralo, roditelji nisu mogli ni moji ni njeni da mi pomognu puno ali sam imao bar podršku ali no.

Као и са женама увек ће од твоје бити лепших млађих ,али труди се да ти твоја буде сасвим довољна и кад остари избора се оседи и који зуб испадне..
Ја се у овој причи не видим. Исте ми очи и сад и пре пола века. Ил ми је довољна или није а ако треба да се т р у д и м да ми буде довољна онда јеб'о ћар вајду.

Radoslave ne gubi se zdravlje samo od rada, znaš ih sigurno dosta koji kurcom nisu mrdnuli u životu i sve dobili na izvolte pa davno mirišu cveće odole ili nemoš bicikli nasloniti na njega, za poštenog radnika stres (neizvesnost, nepravda) je najveći ubica a ovaj sistem brzog života malo ko može da izdrži, ja ne bolujem od aviona,kamiona, mora i čuda čega i nisam bogat (sem porodice i troje dece) i ne želim da budem bogat (finansiski), velik, jak ali sve ovo što sam stvorio je bilo na mišiće i puno odricanja i opet mi je opstanak ugrožen, stalno u nekom grču i neizvesnosti a zdravlje sve gore ponajviše psihičko (gubim volju a iz glavudže sve kreće) a fizički sam dosta popustio što ništa čudno sobzirom kad sam počeo (od detinjstva a što je najgore voleo sam to) da radim svašta od fizikalisanja i nisam se štedeo ali tako je moralo, roditelji nisu mogli ni moji ni njeni da mi pomognu puno ali sam imao bar podršku ali no.
Velika podrška prijatelju.Ali to nije priča za neke.Ne mogu je shvatiti.

Nisam nasao temu za insekticide(mozda postoji) pa da pitam ovde...koji je rok trajanja za praskaste insekticide? Znaci ono sto pise,pa koliko jos posle toga je upotrebljivo...zna neko mozda?

Remek delo.
4f3658e2a1b0cc32b83a2cb150632fcd.jpg

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

U kamionskim dijelovima . Kontra matice na krajnicama kod nekih kamiona ,npr manji iveco ,... ako imaju posebno. Kod quadova ako ima radnja dijelova . Ili kod hidraulicara bi se mozda moglo naci.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh