Sapatnik
Član
Шта ми са 7-очасовним радним временом?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako primecujem ti radis u stocarstvu, sto dodje kao 14h u nekom drugom poslu po mojoj proceni. Tu svaki dan moras pazljivo i odgovorno da pristupis.Шта ми са 7-очасовним радним временом?
I tu se slazem.Sto bi rekli, ako radis puno, a ne mozes da zaradis, nesto pogrešno radis.
Radoslave ne gubi se zdravlje samo od rada, znaš ih sigurno dosta koji kurcom nisu mrdnuli u životu i sve dobili na izvolte pa davno mirišu cveće odole ili nemoš bicikli nasloniti na njega, za poštenog radnika stres (neizvesnost, nepravda) je najveći ubica a ovaj sistem brzog života malo ko može da izdrži, ja ne bolujem od aviona,kamiona, mora i čuda čega i nisam bogat (sem porodice i troje dece) i ne želim da budem bogat (finansiski), velik, jak ali sve ovo što sam stvorio je bilo na mišiće i puno odricanja i opet mi je opstanak ugrožen, stalno u nekom grču i neizvesnosti a zdravlje sve gore ponajviše psihičko (gubim volju a iz glavudže sve kreće) a fizički sam dosta popustio što ništa čudno sobzirom kad sam počeo (od detinjstva a što je najgore voleo sam to) da radim svašta od fizikalisanja i nisam se štedeo ali tako je moralo, roditelji nisu mogli ni moji ni njeni da mi pomognu puno ali sam imao bar podršku ali no.Немој ми понављати те отрцане фразе не гледај у туђе двориште и томе слично буди мало оригиналнији у томе .Мој порив је да радим умерено али да користим доста главу и мозак ,да не запињем по сваку цену ко магарац да не дођем после у ситуацију да угрозим себе и сопствено здравље.
Ја се у овој причи не видим. Исте ми очи и сад и пре пола века. Ил ми је довољна или није а ако треба да се т р у д и м да ми буде довољна онда јеб'о ћар вајду.Као и са женама увек ће од твоје бити лепших млађих ,али труди се да ти твоја буде сасвим довољна и кад остари избора се оседи и који зуб испадне..
Velika podrška prijatelju.Ali to nije priča za neke.Ne mogu je shvatiti.Radoslave ne gubi se zdravlje samo od rada, znaš ih sigurno dosta koji kurcom nisu mrdnuli u životu i sve dobili na izvolte pa davno mirišu cveće odole ili nemoš bicikli nasloniti na njega, za poštenog radnika stres (neizvesnost, nepravda) je najveći ubica a ovaj sistem brzog života malo ko može da izdrži, ja ne bolujem od aviona,kamiona, mora i čuda čega i nisam bogat (sem porodice i troje dece) i ne želim da budem bogat (finansiski), velik, jak ali sve ovo što sam stvorio je bilo na mišiće i puno odricanja i opet mi je opstanak ugrožen, stalno u nekom grču i neizvesnosti a zdravlje sve gore ponajviše psihičko (gubim volju a iz glavudže sve kreće) a fizički sam dosta popustio što ništa čudno sobzirom kad sam počeo (od detinjstva a što je najgore voleo sam to) da radim svašta od fizikalisanja i nisam se štedeo ali tako je moralo, roditelji nisu mogli ni moji ni njeni da mi pomognu puno ali sam imao bar podršku ali no.
Ako nije ovlažio i pravilno je čuvan može da traje koliko hoćeš u odnosu na tečne.Nisam nasao temu za insekticide(mozda postoji) pa da pitam ovde...koji je rok trajanja za praskaste insekticide? Znaci ono sto pise,pa koliko jos posle toga je upotrebljivo...zna neko mozda?