Chat 14

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Тај други нешто зна што онај први не зна. Можда боље рачуна или шта већ. Ни то више не вреди спомињати у расправама, онај први ће свеједно бити грбав.

Код нас су масовно општинари подигли засаде воћа, а нису имали земље у саксијама. Све захваљујући бесповратним средствима из које каквих фондова за које су само они знали. Кредити бескаматни за пољопривреднике су добијали они са секташким књижицама и кумовским везама. Лик ми каже иди у општину има кредита неких субвенционисаних али не говори ко ти рекао. Па јбт све мора преко странке и кумова, пријатеља и курте и мурте. Пластеник да конкуришеш преко фонда мисаона именица, само један лик може и већ има 15 комада који стоје односно зјапе празни и каже његов отац па знаш, кад никога не интересује, а он једини у општини конкурише. 😡 Мало фалило да га пљунем пред људима лично супруга и ја конкурисали и одбили нас. И наравно опет син тог хоштаплера добио пластеник. А шта је са осталим конкурсима у пољопривреди. И онда како неко ко нема Бога за ујака да буде конкурентан са тима што их сваки конкурс хоће ко будалу шамар.

Drale, u nasoj opstini sve istooo, kao da sam ja pisao post.
Strasno je, i to sve neke rodbinske veze, jedni druge vuku, a taj posao ne bi menjali po cenu zivota isto kao sluzbenici mup-a!!!!
Ogavnijih i losijih ljudi od njih u drustvu nemamo, samo mi je krivo sto se to nigde ne pominje i o tome ne prica!!!!
Nisu mi ljudi jednom rekli da pisam uz vetar ali nepravdu ne podnosim olos i sljam takodje, tako da cu se boriti protiv toga uvek koliko mogu!!

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Ne volim nasilje ali nekad jednostavno drugacije ne moze, tako da te podrzavam.
Ovo je predaleko otislo i neko rebrendiranje vladajuce stranke pa cak i dolazak neke druge nista ne bi resio tako da je ta opcija kod nas neizbezna.

Ne volim nasilje ali nekad jednostavno drugacije ne moze, tako da te podrzavam.
Ovo je predaleko otislo i neko rebrendiranje vladajuce stranke pa cak i dolazak neke druge nista ne bi resio tako da je ta opcija kod nas neizbezna.

Kako da se nešto reši, kad će i ti "drugi" vremenom prihvatiti "preletačeviće", i sve po starom (provjerenom) receptu, udri dalje....
Ovde se menjaju samo nazivi stranaka, sve ostaje isto...

@dobrodol pa naravno da su svi isti, i da bi islo istim tokom, tj gulili narod a uvecavali svoje bogatstvo.
Moja neka ideja je da sve to treba rasterati i postaviti ljude iz naroda, ne iskvarene i domacine, da se pokusa ovo povesti pravim putem...

Ево и код сложне браће не зна се да ли ће опет бити рата. Каже неле видећемо у трећем серијалу.

@dobrodol pa naravno da su svi isti, i da bi islo istim tokom, tj gulili narod a uvecavali svoje bogatstvo.
Moja neka ideja je da sve to treba rasterati
А, не! Које црно растеривање. Окупити па у ланце па на њиву (рудник, пут, пругу...) а за то време испитивање порекла имовине и враћање народу. Временски оквир: од Милошевића до данас.

Jbg i to je mač sa dve oštrice..
Onda se pretvorismo u komunističku partiju, a svi znamo šta oni onomade uradiše mnogim ispravnim ljudima.
I ove današnje pljačke narodne imovine uglavnom izvode potomci tih komunista.
Ja lično nebih znao predložiti realan i pravičan model za dekriminizaciju našeg ogrezlog društva.

Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka

Po meni je ovo odlican predlog kako kolega kaze, radna akcija i da svesno znaju da za dzabe rade...
Ali kad bi mogli da ih osudimo godinama tako da rade, sve do legalne penzije.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh