Chat 14

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zakon je kod nas prilicno jasan...
Ako na putu gde je ogranicenje 80km/h ispod znaka stoji dopunska tabla upozorenja divljac na putu, nekim slucajem zveknes srnu pri brzini od recimo 50-60km/h automacki dolazimo do toga da nisi prilagodio brzinu uslovima na putu, ubio si divljac i za to odgovaras!
U toj situaciji ne bih nikome pozeleo da se nadje.
Ovo sto sam opisao se desava cesto na jednom delu puta i ljudi koji su svesni i uspeju pobeci sa lica mesta prodju super bez obzira na ostecenje vozila tj materijalnu stetu, daleko je manja nego ono sto bi platio lovackom drustvu + kaznu itd.
Drzava nista ne radi po pitanju recimo neke improvizovane ograde ili tako nesto ovo sa znakovima im je super fora za uzimanje para od naroda...

Ovo gore je po meni samo vozacka nekultura, ljudi ulecu u oblak kao guske u maglu.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Bila je emisija o tom iskakanju divljaci. Lovacko drustvo zapalo u dugove. Vozaci otresu srnu na putu pa otrce i skinu znak upozorenja o iskakanju divljaci i automatski lovacko drustvo krivo. Oni stave znak, neko skine 😁

Ljudi, kad su uplašeni, gladni i sluđeni raznim dezinformacijama se ponašaju kao zvijeri. Nije to samo kod nas tako. Sjetite se za vrijeme korone kakva je borba bila za toalet papir a bar bez njega se može živjeti. Ne zamjeram ljudima što pokušavaju da ugrabe koje pakovanje ćevapa. Žao mi je što su izgubili dostojanstvo.

Namjerno je Lidl jebene ćevape stavio u jedan frižider da se stvori gužva......ovo im je dobra reklama.Ovaj market fašizam mora u ognju završiti....kad tad.
Nisu gužve i gramzivost za sniženim cijenama srpska exkluziva...u Americi na crni petak padaju mrtve glave.

Poslednja izmena:
.........................
Nisu gužve i gramzivost za sniženim cijenama srpska exkluziva...u Americi na crni petak padaju mrtve glave.
Da samo što su u Srbiji obično gužve za namernice , eto sada su ćevapi u pitanju a onomad je bila piletina . . . a u čemerici na crni petak lome noge oko tehničkih predmeta .
Možda to slikovito govori kako nama u Srbiji doobro ide . . .

Bila je emisija o tom iskakanju divljaci. Lovacko drustvo zapalo u dugove. Vozaci otresu srnu na putu pa otrce i skinu znak upozorenja o iskakanju divljaci i automatski lovacko drustvo krivo. Oni stave znak, neko skine 😁
Могло некада сада су сви знакови бар на територији Војводине уведени у посебан катастар саобраћајних обележја. И ако га скину довољно је да је ЛУ послало допис управљачу путева да знака нема они у року од 24х морају нови да поставе. Чак и намерно када га уклоне ако је уцртан у катастар крив си. Баш из тих разлога је и донет закон да знакови буду уцртани у тај катастар.

Ljudi su samo hteli da vide jer na cevapima pise da li je stoka hranjena GMO sojom . U sustini vise me ne potresaju ovakvi snimci i ne zalim ljude . Stoka ostaje stoka ma ko da je na vlasti i to je otpad drustva . Isto tako gledam danas kako stari idu na konsultacije oko e - agrara . I za njih me briga . Prvi stoje u redu na glasanju i pametuju o stanju u drzavi i drustvu . Zao mi je sto ne postoji neki politicar da prica o revansizmu kada ovi padnu . Bez revansizma drustvo se nikada nece promeniti . Ne trebaju svi da odgovaraju . Samo glavnije njuske pocev od politicara do urednika medija do direktora skola koji skupljaju kapilarne glasove .

Demantovali su iz Tenta tu pricu . Njih vise zulja nesto drugo a to je da ce se napraviti posebna firma koja ce struju naplacivati a ovi ce je samo proizvoditi i verovatno koliko je proizvedu toliko ce novca dobiti . Mozda @BARBULA zna nesto vise o tome .
Da se vratim na moj prosli surovi post . Zanima me samo dokle treba biti tolerantan i da li treba vise ? Nekada su stari ljudi pricali ovako ( video sledi ispod ) a danas pricaju kako je AV najbolji vodja od postojanja nase nacije . I jos zanimljivije pitanje je zasto se vise ne snimaju ovakve serije sa dusom nego serije tipa ubistava , radio Mileve i lako je Raletu ? Odgovor kome jos uvek radi mozak ce biti lak .

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh