Chat 14

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa Cesi su u EU a ko je tamo on je demokratsko drustvo koje brine o svakom pojedincu sa velikom paznjom i savescu😆 . Tako da jesu Cesi zapad . Skoro negde rece Nestorovic da polako pucaju penzioni fondovi i ako je to tacno bice zanimljivo .
Inace da ne zaboravim . Sutra je u mom selu fina manifestacija . Ponesite kisobrane jer kisa pada kada ovom selu ne treba .
1677598222.webp

Pa Cesi su u EU a ko je tamo on je demokratsko drustvo koje brine o svakom pojedincu sa velikom paznjom i savescu😆 . Tako da jesu Cesi zapad . Skoro negde rece Nestorovic da polako pucaju penzioni fondovi i ako je to tacno bice zanimljivo .
Inace da ne zaboravim . Sutra je u mom selu fina manifestacija . Ponesite kisobrane jer kisa pada kada ovom selu ne treba .
1677598222.webp
Ti si mene prozvao , pominjuci "zapad" , i citirajuci prilog o protestu ljudi u ceskoj zbog penzionih zakona , promjena ili tako nesto ,.. a ja te pitam ko su ti ljudi (sto protesvuju , "zapad" ili ..) , nisi odgovorio

Ti si mene prozvao , pominjuci "zapad" , i citirajuci prilog o protestu ljudi u ceskoj zbog penzionih zakona , promjena ili tako nesto ,.. a ja te pitam ko su ti ljudi (sto protesvuju , "zapad" ili ..) , nisi odgovorio
A nisam razumeo pitanje . To je dobro pitanje jer se suska kako sve lose stvari rade Rusija i Putin . Moguce da su ti sto protestvuju po EU zemljama fasisti i da ne zele dobro zemlji u kojoj zive jer nece da rade do smrti 🤔

Pitaj ih dali bi zeljeli da zive u zemlji gdje je zabranjeno protestvovati . Cesi bar znaju kako je to . Eto pitaj Cehe pa reci sta su odgovorili.
Ja znam licno 20ak ceha , caskali smo o tim temama vise puta , al eto reci sta konkretno da ih pitam , ili ti pitaj pa reci sta kazu.

Hehe kako izvrces . Sada da ja izvrnem . Po tvom postu a iz razgovora sa Cesima zakljucujem da su zapadnjaci spremni da ga primaju i u guzu bilo kada i gde samo da ne zive u nedemokratskim zemljama .

Sto smo mazali, mazali smo

Za one znalce i profesore rakije 40% alkohola je jako ljuta . Na kraju ce znalci napraviti rakiju jacine kao vino 🤣 . Bez 50% rakija nije rakija 💪

300l rakije za godinu dana i nije previse ukoliko se u kuci konzumira svakodnevo + bude cesto gostiju koji vole takodje domacu a jos ako se nekome spakuje po koja litra...
Kod drugara u kuci se trosilo do pre neku god dok mu je deda bio ziv 400-500l godisnje.
Ovo je cudno ljudima koji ne piju.
Kad bi racunali koliko oni sokova popiju za god dana vrv bi se iznenadili

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh