MOMOSARIC
Član
A jesu li ti "ljudi" "zapad" ili "istok" ? Sta su oni ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ti si mene prozvao , pominjuci "zapad" , i citirajuci prilog o protestu ljudi u ceskoj zbog penzionih zakona , promjena ili tako nesto ,.. a ja te pitam ko su ti ljudi (sto protesvuju , "zapad" ili ..) , nisi odgovorioPa Cesi su u EU a ko je tamo on je demokratsko drustvo koje brine o svakom pojedincu sa velikom paznjom i savescu . Tako da jesu Cesi zapad . Skoro negde rece Nestorovic da polako pucaju penzioni fondovi i ako je to tacno bice zanimljivo .
Inace da ne zaboravim . Sutra je u mom selu fina manifestacija . Ponesite kisobrane jer kisa pada kada ovom selu ne treba .
A nisam razumeo pitanje . To je dobro pitanje jer se suska kako sve lose stvari rade Rusija i Putin . Moguce da su ti sto protestvuju po EU zemljama fasisti i da ne zele dobro zemlji u kojoj zive jer nece da rade do smrtiTi si mene prozvao , pominjuci "zapad" , i citirajuci prilog o protestu ljudi u ceskoj zbog penzionih zakona , promjena ili tako nesto ,.. a ja te pitam ko su ti ljudi (sto protesvuju , "zapad" ili ..) , nisi odgovorio
Drumovi će poželiti Turaka ali Turaka više neće biti[/URL]
Sto smo mazali, mazali smo