Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nisu te upisali jer im za sada brojke nisu potrebne.Био сам запатио нешто и то ми се у картону води као вирусна инфекција. Писао сам већ, нису ни хтели да ме прегледају. Добио парацетамол, витамин а,б,ц,д,е и тако редом. После 36 сати од појаве више температуре вратила се на нормалу и осталих 12 дана виленио по дворишту. Од онда ништа. Ако је то била корона супер сам прошао. А знам их да су чекали оздрављење па стигли до болнице. Све креће од општег стања организма.
Ja ne merim temperaturu.Svako oseti kada je ima.Što je više meriš sve te veća kalvazija hvata.I pritisak ne merim.To što su mi dali da pijem,ja popijem-neki put i zaboravim i potpuno se isto osećam u oba slučaja.Pocnite da pusite duvan i pijete malo rakije a za bolji imunitet i vitamin B par piva dnevno i nema da mislite . Sklonite toplomer i ostala medicinska sokocala . Takodje na TV ne gledajte ljude u belim mantilima i zdravlje ce biti izvesno
I ne dozvolite da vas kurti nakurti !
Ниси једини до короне сам био скептик и подсмева се паничарима. Када ме је опаучила по табанима и када сам завршио на Мишелуку сасвим другачији став имам према корони. А што кажеш до короне сам имао снаге и превише, на руке мало ко је могао са мном на црту, сада нит снаге у рукама, а и ноге ме издају.Ja sam čovek u 30-im, najboljim godinama.Nikada mi ništa nije bilo teško, mogao sam volu rep da iščupam, da ne spavam danima i noćima bez problema, fizički rad bez ikakvih problema i poteškoća.Nakon korone ima dana kada nisam ni za qrac...
Jesi li se snasao?Jel ima neko od clanova nalog na OLX oglasima ? Treba mi neko ko je registrovan da vidi broj od coveka u profilu.