radashin
Član
Au brate...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ipak nije najaci po jacini . Onaj 1939 tik posto je krenuo 2 svetski rat je bio 7,9 rihtera i imao je 30.000 zrtava . Ovaj je 7,7 rihtera . Ali sledeci 12 sati posle prvoga od 7,6 rihtera ih je dokusirio . Za Siriju se nista ne zna . Tamo nece ni biti pravih informacija a pitanje i dokle ce Turci ici za istinom .Odma nakon zemljotresa , negdje sam procitao , ili cuo , da je ovo izgleda najgori zemljotres u istoriji , pisao sam , nemogu samo da se sjetim gdje cuh to , zvucalo mi cudno , ....
Sta im je Erdogan kriv??Evo vam ono o cemu sam danas napisao . Turska se posle ovoga nece dugo oporaviti a za koji mesec narod ce ici u skidanje Erdogana .
Mora da je ovo .Danas popodne radim nešto u garaži i čujem buku a par sekundi sve se zatrese. I prije sam čuo kako dolazi potres ali ovaj danas nije bio jak, procjenio bi ga na 4,5 ali je buka bila jača nego inače. U vijestima ništa ne govore.
Možda je Momo nešto osjetio?
Uuu bog te pa ova nema ni 30kg sa krevetom zajednoMislim da treba forum da ostro osudi ovakvo ponasanje zbog naseg clana Putina
https://m.youtube.com/shorts/5BSsSoZknns