Chat 14

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ko hoce analizu mora da plati,npr Poljoprivredni fakultet u NSu.
Ove jeftine iz PSSa ili sto prodavci djubriva poklanjaju to macku o rep.

Pojasni malo zadnju recenicu
Pa a sve postoji protokol koji moraju da prate, vitmini, plus neki antibiotik.
Svima su davani isti vitamini Cink, Selen, Vit D, C(najbolje je bila kombinacija limun, narandza, grejp ili neko trece voce), plus Nolpaza, kasnije umesto antibiotika davali neke lekove protiv virusa.
Znam mnoge ljude koji su imali problem sa zelucem jer se gutalo mnogo lekova.
Komsija koji nije imao preko 20 godina problem sa kiselinom zadnjih godinu dana mu se vratila kiselina, iako je pio Nolpazu od 40 i plus kantarionovo ulje, pio je punu saku lekova kada je zakacio Koronu i sada ponovo muke muci.
Mozda je Korona okidac a mozda i gomila lekova.

Ja sam ti lepo rekao da sam se razocarao u Radoslava kad je snimio klip i klipove sa tobom
Tada nisam nisam znao ko si i sta,ovo sto pises mene sramota coveka ukratko

Njega i mene smatram u neke druge ljude,ti si druga sfera totalna

2minuta ne bih sedeo sa tobom garantovano opet ti kazem

Ja sam ti lepo rekao da sam se razocarao u Radoslava kad je snimio klip i klipove sa tobom
Tada nisam nisam znao ko si i sta,ovo sto pises mene sramota coveka ukratko

Njega i mene smatram u neke druge ljude,ti si druga sfera totalna

2minuta ne bih sedeo sa tobom garantovano opet ti kazem
Da, tacno se vidi po obojici da ste druga sfera totalno,covek profi poljoprivrednik,mehanizacija za pozeleti,organizacija posla a kod tebe po ceo dan na forumu,sa svima samo rasprava i pametovanje, samo tviter,instagram,politika,svi drugi krivi,sto se nije prodalo,sto nije rodilo itd itd,sto nisi odmakao od fergusona,sto ovo sto ono. I on je lud i pokvaren a ti posten i ceo svet protiv tebe😂😂😂

Pa a sve postoji protokol koji moraju da prate, vitmini, plus neki antibiotik.
Svima su davani isti vitamini Cink, Selen, Vit D, C(najbolje je bila kombinacija limun, narandza, grejp ili neko trece voce), plus Nolpaza, kasnije umesto antibiotika davali neke lekove protiv virusa.
Znam mnoge ljude koji su imali problem sa zelucem jer se gutalo mnogo lekova.
Komsija koji nije imao preko 20 godina problem sa kiselinom zadnjih godinu dana mu se vratila kiselina, iako je pio Nolpazu od 40 i plus kantarionovo ulje, pio je punu saku lekova kada je zakacio Koronu i sada ponovo muke muci.
Mozda je Korona okidac a mozda i gomila lekova.
Управо због гомиле јаких лекова деловало је као да су се људи отровали. Онда када организам ослаби у борби против вируса и хемије онда их убаце на вештачка плућа и ту им буде крај. Наравно у комбинацији са нелечењем већ постојећих оболења и страхом и последицама вакцине и не излажења на сунце.
Генерално људи на селу су отпорнији јер више раде, више се крећу и више су на сунцу. Више имају додир са земљом.

Svakako cuti i uzivaj,bio u kacu...doneli one dronove opet 3 godine,sunce przi,nema vode soka ili piva a izneli mehanizaciju od 10mil evra,moras ici do grada da ne crkebs od zedji,cirkus,verovatno sam malo i rekao...ove budale sjebali dron,ovaj mali dron pukne velikog i cao ode 600evrica lagano...meni to smehotres od poljoprovrede

Vama strucnjacima sve ok

A ne zivite od poljoprivrede

Tebi ova afr kuga nista neznaci kad nemas papka u kuci 30 godina i pametujes

Kako si stigao do 100kj svoje zemlje to je pitanje,osim ako nije nasledstvo...a ubedjen sam da nije
Da, tacno se vidi po obojici da ste druga sfera totalno,covek profi poljoprivrednik,mehanizacija za pozeleti,organizacija posla a kod tebe po ceo dan na forumu,sa svima samo rasprava i pametovanje, samo tviter,instagram,politika,svi drugi krivi,sto se nije prodalo,sto nije rodilo itd itd,sto nisi odmakao od fergusona,sto ovo sto ono. I on je lud i pokvaren a ti posten i ceo svet protiv tebe😂😂😂
Evo drugi strucnjak koji ni total nije kupio 30 godina ali pametuje kako treba da se radi

Smarate u pm

Svakako cuti i uzivaj,bio u kacu...doneli one dronove opet 3 godine,sunce przi,nema vode soka ili piva a izneli mehanizaciju od 10mil evra,moras ici do grada da ne crkebs od zedji,cirkus,verovatno sam malo i rekao...ove budale sjebali dron,ovaj mali dron pukne velikog i cao ode 600evrica lagano...meni to smehotres od poljoprovrede

Vama strucnjacima sve ok

A ne zivite od poljoprivrede

Tebi ova afr kuga nista neznaci kad nemas papka u kuci 30 godina i pametujes

Kako si stigao do 100kj svoje zemlje to je pitanje,osim ako nije nasledstvo...a ubedjen sam da nije

Evo drugi strucnjak koji ni total nije kupio 30 godina ali pametuje kako treba da se radi

Smarate u pm
Izvinjavam se ako sam povredio osecanja tako eminentnog strucnjaka i poznavaoca😁 oplemenio si Forum tvojim izdasnim iskustvom i postovima iz kojih ljudi jednostavno vide koliki si gigant u svakom smislu( znanjem,tehnikom,rezultatima i prinosima). Svaka Cast 👍👍👍

40 godina mi govore da sam glup i da ne znam da radim

Ako nisi shvatio i dalje sto ti govore to

Druze moj jbg

Ne pisem ja ovo tebi bzv,kontam te na prvu
Izvinjavam se ako sam povredio osecanja tako eminentnog strucnjaka i poznavaoca😁 oplemenio si Forum tvojim izdasnim iskustvom i postovima iz kojih ljudi jednostavno vide koliki si gigant u svakom smislu( znanjem,tehnikom,rezultatima i prinosima). Svaka Cast 👍👍👍
dok nisam bio na forumu mogu misliti sta si sve pisao i lupetao

medjutim dosla jos veca budala od tebe

Apsulutno si u pravu. Ponavljam se al opet cu, ja i verujem svi ostali smo ti zahvalni sto nam stalno otvaras oci i ukazujes na to kako treba da se radi i gde sve ljudi grese. Nadam se da cemo u jednom momentu uspeti da postignemo sve i sustignemo te u kako u znanju tako i u svakom drugom smislu. Bice tesko jer to sto si ti stvorio i uradio je ogromno,ali dajem rec da cemo se potruditi. Ti i dalje nastavi da nas hranis diplomatijom sa tvitera i kurira i objasnjavas kako se radi zemlja i kako da se izvucemo iz krize a mi cemo pomno da pratimo sve to. Uzdravlje. :osmeh:

@putin - zasto potenciras pricu sta je ko stvorio kada dobro znas da to nista ne znaci ? To nije dokaz da neko zna da radi nego da je imao onu stvar da uzima kredite . Ali te kredite treba vratiti . I sam znas da je mnogo teze raditi sa starom masinerijom nego sa novom pa iz toga se moze zakljuciti da mnogi mali paori znaju da rade .
Sta ti imas od kultura i sta najvise sejes ?

Apsulutno si u pravu. Ponavljam se al opet cu, ja i verujem svi ostali smo ti zahvalni sto nam stalno otvaras oci i ukazujes na to kako treba da se radi i gde sve ljudi grese. Nadam se da cemo u jednom momentu uspeti da postignemo sve i sustignemo te u kako u znanju tako i u svakom drugom smislu. Bice tesko jer to sto si ti stvorio i uradio je ogromno,ali dajem rec da cemo se potruditi. Ti i dalje nastavi da nas hranis diplomatijom sa tvitera i kurira i objasnjavas kako se radi zemlja i kako da se izvucemo iz krize a mi cemo pomno da pratimo sve to. Uzdravlje. :osmeh:

ja ti pricam i dalje o samoj poljoprivredi koja je otisla u ofsajd sto zbog suse sto zbog gluposti i pametovanja se gasi,tj mnoga domacinstva

da li ja zivim i trosim druge novce to je potpuno druga stvar,da li se pokrivam

to ce neko valjda shvatiti sta pisem na ovom forumu toliko

nego kad si prskao strnjiku totalom,jel se susi sudan? :haha:

@putin - zasto potenciras pricu sta je ko stvorio kada dobro znas da to nista ne znaci ? To nije dokaz da neko zna da radi nego da je imao onu stvar da uzima kredite . Ali te kredite treba vratiti . I sam znas da je mnogo teze raditi sa starom masinerijom nego sa novom pa iz toga se moze zakljuciti da mnogi mali paori znaju da rade .
Sta ti imas od kultura i sta najvise sejes ?
Знаш ли шта си ти сад налупао? Значи ко год је купио нешто веће од фергусона у 3 генерације он је под кредитом?
И да код сељака нешто значи,када 4-5 генерација раде то што раде и када је та прва генерација кренула од коња и волова а 5 има 3-4 трактора(небитно која и колико стара),толико и толико зграда,прикључака и машина значи да се неко добро ознојио да то створи и радио дан и ноћ. И ЈА сматрам да неко ко је почео јуче да ради као ти,и има фрезу да нема баш неки ауторитет нити легитимитет да паметује и говори како и шта треба да се ради. То ипак мора да се заслужи. Исто тако сматрам за људе који су у 100 година или 50 година газдинства стекли фергусона (наравно осим ако не дај Боже нису имали несрећа или здравствених проблема) и на том фергусону и на 3 ха земље остали и преспавали у најмању руку ето само 80те и 90те и сада кукају како ништа немају,ништа не ваља и држе свима слово,и не дај Боже да сада усвоје нешто ново и крену напред него паметују. Једноставно таквих има у сваком селу и виде се и овде. Надам се да си сад схватио.

Poslednja izmena:
ja ti pricam i dalje o samoj poljoprivredi koja je otisla u ofsajd sto zbog suse sto zbog gluposti i pametovanja se gasi,tj mnoga domacinstva

da li ja zivim i trosim druge novce to je potpuno druga stvar,da li se pokrivam

to ce neko valjda shvatiti sta pisem na ovom forumu toliko

nego kad si prskao strnjiku totalom,jel se susi sudan? :haha:
па шта се ти бринеш,ти се нећеш угасити сигурно,пусти ове што не знају ништа и што су под кредитима нек се гасе,суша ће их докусурити. Држи се ти свог правца и нема зиме.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh