Ko hoce analizu mora da plati,npr Poljoprivredni fakultet u NSu.
Ove jeftine iz PSSa ili sto prodavci djubriva poklanjaju to macku o rep.
Ove jeftine iz PSSa ili sto prodavci djubriva poklanjaju to macku o rep.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa a sve postoji protokol koji moraju da prate, vitmini, plus neki antibiotik.Pojasni malo zadnju recenicu
Neka realna pre par godina je bila oko 20e.Znaš možda cifru?
Da, tacno se vidi po obojici da ste druga sfera totalno,covek profi poljoprivrednik,mehanizacija za pozeleti,organizacija posla a kod tebe po ceo dan na forumu,sa svima samo rasprava i pametovanje, samo tviter,instagram,politika,svi drugi krivi,sto se nije prodalo,sto nije rodilo itd itd,sto nisi odmakao od fergusona,sto ovo sto ono. I on je lud i pokvaren a ti posten i ceo svet protiv tebeJa sam ti lepo rekao da sam se razocarao u Radoslava kad je snimio klip i klipove sa tobom
Tada nisam nisam znao ko si i sta,ovo sto pises mene sramota coveka ukratko
Njega i mene smatram u neke druge ljude,ti si druga sfera totalna
2minuta ne bih sedeo sa tobom garantovano opet ti kazem
Управо због гомиле јаких лекова деловало је као да су се људи отровали. Онда када организам ослаби у борби против вируса и хемије онда их убаце на вештачка плућа и ту им буде крај. Наравно у комбинацији са нелечењем већ постојећих оболења и страхом и последицама вакцине и не излажења на сунце.Pa a sve postoji protokol koji moraju da prate, vitmini, plus neki antibiotik.
Svima su davani isti vitamini Cink, Selen, Vit D, C(najbolje je bila kombinacija limun, narandza, grejp ili neko trece voce), plus Nolpaza, kasnije umesto antibiotika davali neke lekove protiv virusa.
Znam mnoge ljude koji su imali problem sa zelucem jer se gutalo mnogo lekova.
Komsija koji nije imao preko 20 godina problem sa kiselinom zadnjih godinu dana mu se vratila kiselina, iako je pio Nolpazu od 40 i plus kantarionovo ulje, pio je punu saku lekova kada je zakacio Koronu i sada ponovo muke muci.
Mozda je Korona okidac a mozda i gomila lekova.
Evo drugi strucnjak koji ni total nije kupio 30 godina ali pametuje kako treba da se radiDa, tacno se vidi po obojici da ste druga sfera totalno,covek profi poljoprivrednik,mehanizacija za pozeleti,organizacija posla a kod tebe po ceo dan na forumu,sa svima samo rasprava i pametovanje, samo tviter,instagram,politika,svi drugi krivi,sto se nije prodalo,sto nije rodilo itd itd,sto nisi odmakao od fergusona,sto ovo sto ono. I on je lud i pokvaren a ti posten i ceo svet protiv tebe
Izvinjavam se ako sam povredio osecanja tako eminentnog strucnjaka i poznavaoca oplemenio si Forum tvojim izdasnim iskustvom i postovima iz kojih ljudi jednostavno vide koliki si gigant u svakom smislu( znanjem,tehnikom,rezultatima i prinosima). Svaka CastSvakako cuti i uzivaj,bio u kacu...doneli one dronove opet 3 godine,sunce przi,nema vode soka ili piva a izneli mehanizaciju od 10mil evra,moras ici do grada da ne crkebs od zedji,cirkus,verovatno sam malo i rekao...ove budale sjebali dron,ovaj mali dron pukne velikog i cao ode 600evrica lagano...meni to smehotres od poljoprovrede
Vama strucnjacima sve ok
A ne zivite od poljoprivrede
Tebi ova afr kuga nista neznaci kad nemas papka u kuci 30 godina i pametujes
Kako si stigao do 100kj svoje zemlje to je pitanje,osim ako nije nasledstvo...a ubedjen sam da nije
Evo drugi strucnjak koji ni total nije kupio 30 godina ali pametuje kako treba da se radi
Smarate u pm
dok nisam bio na forumu mogu misliti sta si sve pisao i lupetaoIzvinjavam se ako sam povredio osecanja tako eminentnog strucnjaka i poznavaoca oplemenio si Forum tvojim izdasnim iskustvom i postovima iz kojih ljudi jednostavno vide koliki si gigant u svakom smislu( znanjem,tehnikom,rezultatima i prinosima). Svaka Cast
Apsulutno si u pravu. Ponavljam se al opet cu, ja i verujem svi ostali smo ti zahvalni sto nam stalno otvaras oci i ukazujes na to kako treba da se radi i gde sve ljudi grese. Nadam se da cemo u jednom momentu uspeti da postignemo sve i sustignemo te u kako u znanju tako i u svakom drugom smislu. Bice tesko jer to sto si ti stvorio i uradio je ogromno,ali dajem rec da cemo se potruditi. Ti i dalje nastavi da nas hranis diplomatijom sa tvitera i kurira i objasnjavas kako se radi zemlja i kako da se izvucemo iz krize a mi cemo pomno da pratimo sve to. Uzdravlje.
Знаш ли шта си ти сад налупао? Значи ко год је купио нешто веће од фергусона у 3 генерације он је под кредитом?@putin - zasto potenciras pricu sta je ko stvorio kada dobro znas da to nista ne znaci ? To nije dokaz da neko zna da radi nego da je imao onu stvar da uzima kredite . Ali te kredite treba vratiti . I sam znas da je mnogo teze raditi sa starom masinerijom nego sa novom pa iz toga se moze zakljuciti da mnogi mali paori znaju da rade .
Sta ti imas od kultura i sta najvise sejes ?
па шта се ти бринеш,ти се нећеш угасити сигурно,пусти ове што не знају ништа и што су под кредитима нек се гасе,суша ће их докусурити. Држи се ти свог правца и нема зиме.ja ti pricam i dalje o samoj poljoprivredi koja je otisla u ofsajd sto zbog suse sto zbog gluposti i pametovanja se gasi,tj mnoga domacinstva
da li ja zivim i trosim druge novce to je potpuno druga stvar,da li se pokrivam
to ce neko valjda shvatiti sta pisem na ovom forumu toliko
nego kad si prskao strnjiku totalom,jel se susi sudan?