Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A toliko si je podržavao.Sta mi je zanimljivo. Redovno sam imao gripu ili nesto slicno tome jednom ili dvaput godisnje . Mozda bi reko 1.5 puta godisnje prosjecno. Nikad nista ne preduzimam ,znam vec kako ide,malo me slomi nekad jedan , a nekad dva,tri dana. Pretpostavljam dosta ljudi imalo slicnu situaciju .
Uglavnom godina bez gripe nepamitim da me obisla. Koronu imo jednom nekad , nista posebno , malo mozda jace nego te sezonske gripe. Uzimao bas nista .
Uglavnom ,sta je zanimljivo , otad ni jednom gripa , ni najblaza ? Jos dosta takvih slucaja cuo.
Ako izuzmem da zivis u rezervatu prirode gde nema zagadjivaca i gde ima vrlo malo stanovnistva koji nemaju previse kontakta sa spoljnim svetom zapanjujuce je kako si podlegao skupoj ali neuverljivoj propagandi jer nelogicno je totalno da ne verujes Nedimovicu a da verujes Vucicu .Bila je slobodna procena ili si bio totalno zastrasen danonocnim pritiscima strucnog staba a sta si bese primio Momcilo zapadnu ili istocnuSta mi je zanimljivo. Redovno sam imao gripu ili nesto slicno tome jednom ili dvaput godisnje . Mozda bi reko 1.5 puta godisnje prosjecno. Nikad nista ne preduzimam ,znam vec kako ide,malo me slomi nekad jedan , a nekad dva,tri dana. Pretpostavljam dosta ljudi imalo slicnu situaciju .
Uglavnom godina bez gripe nepamitim da me obisla. Koronu imo jednom nekad , nista posebno , malo mozda jace nego te sezonske gripe. Uzimao bas nista .
Uglavnom ,sta je zanimljivo , otad ni jednom gripa , ni najblaza ? Jos dosta takvih slucaja cuo.
Mislis logicno i samo ce ti se kasti . Da nisi primio bocu ne bi virus ni dobio i ne bi ga drugima preneo . Od boce krece ogromno oboljevanje ali kapiram da su na taj nacin ubrzali imunitet krda . Kao sto sam vec rekao necega je bilo a sta tesko da cemo saznati . Kazi mi samo jer si pusac i pusacki status tvojih .Ја сам имао корону осмог марта 2021. Кажу упала плућа а једино нисам имао чуло мириса један дан (баш сам јео банане и ништа нисам осетио и онда ајде да прснем дезодоранс и ништа нисам осетио). После десетак дана опет снимање и онда кажу оба плућна крила (прво је било само једно). Опет лекови а ја никакве тегобе. Једино сам температуру имао први дан и то 37.5. после трећег снимања ме пошаљу на неко друго снимање (не знам како се то зове) јер им било сумњиво. Тамо се потврди да је све ок.
А кући... Деда се разболи и 2 пута га хитна возила, једва преживео. 86 година.
А баба, хронични болесник, један дан само није могла да устане из кревета (додуше јако тешко се креће) и после ништа. Баба имала тада 85.
Мама... Висока температура па је 2 пута враћали из болнице, нису снимали плућа и трећи пут кад је инсистирала виде да су оба крила под упалом. Јако тешко дисање, темп преко 39, нема снаге итд. Дали лекове и ајде.
Брат је 2 пута имао. Први пут скоро ништа а други темп око 38 39.
На крају не знам шта да мислим.
Ја сам се разболео 2 недеље после вакцине, сви моји после мене.
To jeste ali uzmi period pre boce i posle . Znam pricu drugara iz crvene zone koji mi je rekao da povecam pusenje jer nema pusaca u bolnici . To je sve pre boce bilo . Posle nje sve se menja .Нема везе пушење јер су неки пушачи фасовали добро а други нису ни имали.
Verovao ili ne to je u ovom slucaju istina . A po pisanju vidim da nisi pusacНема никакве логике да пушачи мање оболевају.
Ja kad bio na korona odjelu bio jedan na ispitivanju ne zbog korone mjerili mu kolicinu kisika u krvi , tezak pusac on je kazao od 11-te , presao 50 i vrag dosao po svoje , prakticno nema pluca , ne moze da dise bez onog aparata sto koncentrira zrak kisikom.Нема никакве логике да пушачи мање оболевају.
Па добро али очигледно нико не жели да се сећа тог периода или да троши време дискутовањем о томе осим тебе и Зорана и још пар можда. Зар ти то не говори довољно да претерујеш и досађујеш са том причом ко се вакцинисао,ко је који политичар итд?Naravno da jesam . To mi je u krvi a bio sam i politicar neko vreme
Sta je problem pricati malo o koroni ? Jel se kaze da su svi generali posle bitke ali o ovoj temi ne vidim generale koji su furali tu pricu .
Zorane нико не пише о једном дану уназад него генерално,немој зајебавати. На овом форуму ту корону нико није споменуо више пута од тебе,ево и политичар те сустиже. О суперћелијама не знам ни шта си мислио да напишеш,да је боље да не најаве или боље да најаве па да се не деси,појма немам.Ja sam ti izgleda trn u oku.Ne vidiš ostale što pišu.Šta sam ja pisao-o superćelijama.TČitaš li ti uopšte ili imaš one koje podnosiš ili ne podnosiš.