Chat 14

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Што каже Момо, до тада сваке године бар једном грло а било и два три пута. А од онда ништа (да куцнем у дрво).

Sta mi je zanimljivo. Redovno sam imao gripu ili nesto slicno tome jednom ili dvaput godisnje . Mozda bi reko 1.5 puta godisnje prosjecno. Nikad nista ne preduzimam ,znam vec kako ide,malo me slomi nekad jedan , a nekad dva,tri dana. Pretpostavljam dosta ljudi imalo slicnu situaciju .
Uglavnom godina bez gripe nepamitim da me obisla. Koronu imo jednom nekad , nista posebno , malo mozda jace nego te sezonske gripe. Uzimao bas nista .
Uglavnom ,sta je zanimljivo , otad ni jednom gripa , ni najblaza ? Jos dosta takvih slucaja cuo.
A toliko si je podržavao.

Sta mi je zanimljivo. Redovno sam imao gripu ili nesto slicno tome jednom ili dvaput godisnje . Mozda bi reko 1.5 puta godisnje prosjecno. Nikad nista ne preduzimam ,znam vec kako ide,malo me slomi nekad jedan , a nekad dva,tri dana. Pretpostavljam dosta ljudi imalo slicnu situaciju .
Uglavnom godina bez gripe nepamitim da me obisla. Koronu imo jednom nekad , nista posebno , malo mozda jace nego te sezonske gripe. Uzimao bas nista .
Uglavnom ,sta je zanimljivo , otad ni jednom gripa , ni najblaza ? Jos dosta takvih slucaja cuo.
Ako izuzmem da zivis u rezervatu prirode gde nema zagadjivaca i gde ima vrlo malo stanovnistva koji nemaju previse kontakta sa spoljnim svetom zapanjujuce je kako si podlegao skupoj ali neuverljivoj propagandi jer nelogicno je totalno da ne verujes Nedimovicu a da verujes Vucicu ⁉️ :sta: .Bila je slobodna procena ili si bio totalno zastrasen danonocnim pritiscima strucnog staba a sta si bese primio Momcilo zapadnu ili istocnu ❓

Ја сам имао корону осмог марта 2021. Кажу упала плућа а једино нисам имао чуло мириса један дан (баш сам јео банане и ништа нисам осетио и онда ајде да прснем дезодоранс и ништа нисам осетио). После десетак дана опет снимање и онда кажу оба плућна крила (прво је било само једно). Опет лекови а ја никакве тегобе. Једино сам температуру имао први дан и то 37.5. после трећег снимања ме пошаљу на неко друго снимање (не знам како се то зове) јер им било сумњиво. Тамо се потврди да је све ок.
А кући... Деда се разболи и 2 пута га хитна возила, једва преживео. 86 година.
А баба, хронични болесник, један дан само није могла да устане из кревета (додуше јако тешко се креће) и после ништа. Баба имала тада 85.
Мама... Висока температура па је 2 пута враћали из болнице, нису снимали плућа и трећи пут кад је инсистирала виде да су оба крила под упалом. Јако тешко дисање, темп преко 39, нема снаге итд. Дали лекове и ајде.
Брат је 2 пута имао. Први пут скоро ништа а други темп око 38 39.
На крају не знам шта да мислим.
Ја сам се разболео 2 недеље после вакцине, сви моји после мене.
Mislis logicno i samo ce ti se kasti . Da nisi primio bocu ne bi virus ni dobio i ne bi ga drugima preneo . Od boce krece ogromno oboljevanje ali kapiram da su na taj nacin ubrzali imunitet krda . Kao sto sam vec rekao necega je bilo a sta tesko da cemo saznati . Kazi mi samo jer si pusac i pusacki status tvojih .
@MOMOSARIC - @dukej ti je lepi objasnio . Grip se dobija na desetak godina i kada ga pokupis nema ustajanja bar nedelju dana iz kreveta . Posle se stekne imunitet pa si miran . To sto si imao je od lose vegetarijanske hrane 😃 . Salim se tako nesto svako od nas ima .

Нема везе пушење јер су неки пушачи фасовали добро а други нису ни имали.

Нема везе пушење јер су неки пушачи фасовали добро а други нису ни имали.
To jeste ali uzmi period pre boce i posle . Znam pricu drugara iz crvene zone koji mi je rekao da povecam pusenje jer nema pusaca u bolnici . To je sve pre boce bilo . Posle nje sve se menja .

Prva nelogicnost je bila da Kina drzava od milijardu i kusur stanovnika gde ih je vise na malom prostoru nego u sardini izjavi kako su iskorenili virus ⁉️ Onda krecu sve drzave sa prikazivanjima kako tovare leseve i trpaju u hladnjace i masovne grobnice a onda se pojavljuje tesko dusevno obolela osoba koji se prvo grohotom smeje na najsmesniji virus svih vremena da bi posle dva dana plasio gradjane kako ce groblja biti tesna onda je POD ZAPADNOM KOMANDOM NARUCIO MILIONE VAKCINA KOJE SU PREDPLACENE DEBELO I CASCAVAO SPRICANJE PO REGIONU /NORMALNO TE BAHANALIJE PLACAJU GRADJANI SRBIJE / on je pricao da je sve to gratis ali nije gratis onda je glumeo deda mraza po regionu a onda krenuo za Babusnicu i Rudnu glavu da pokaze ruralnoj ekipi sta treba da rade pa je tamo psiho satro zavrtao rukav i komunicirao sa neinformisanim i neobavestenim simpatizerima .Onda je reklamirao i neke tablete iako nije farmaceut /sto podleze krivicnoj odhovornosti /onda je narucio Kinesko medicinsko osoblje i grdne raspiratore a onda uzeo kredite sa zapada NAVODNO BOLNICE ZA KORONASE .::lose:::sta:
Posle se ljudi cude odakle toliko multimilijardera i bilionera u Srbiji narucuje se gradi se pa se ponovo narucuje pa se gradi a pare se uzimaju stalno od zelenasa od zelenasa I .bankara sa svih strana i dok je krizni stab danonocno javljao koliko mrtvih a koliko zarazenih nicali su milioneri kao pecurke .Predstava je zavrsena PFAJZER je inkasirao vise para nego cela Americka privreda sa sve prikljucenim crevom u Arabiji Kuvajtu i Iraku .Nasa vlada je bila pod patronatom zapada /zaboravi lekarsku etiku i Hipokratovu zakletvu i postupi po naredjenju .Doziveli smo nesvakidasnju situaciju gde su svi bili u soku i nokdaunu a ono malo ljudi koji su uspeli da ostanu hladne glave i pribrani narod je nazivao RAVNOZEMLJASIMA tj drugim recima mnogi su mesali rec nauka i medicina sa recima FARMAKO MAFIA ali covek se uci dok je ziv na zapadu su ljudi nastradali zesce bili su ucenjeni nisu imali izbora cela planeta se izopacila ALI OVE VLADE OVIH MALIH ZEMALJA NA BALKANU BI MORALI DA SNOSE NEKU KRIVICNU ODGOVORNOST ZA PREZENTACIJU TUDJIH CILJEVA I TUDJIH PROFITA ::novac::

Нема никакве логике да пушачи мање оболевају.
Ja kad bio na korona odjelu bio jedan na ispitivanju ne zbog korone mjerili mu kolicinu kisika u krvi , tezak pusac on je kazao od 11-te , presao 50 i vrag dosao po svoje , prakticno nema pluca , ne moze da dise bez onog aparata sto koncentrira zrak kisikom.

@mornar - e zato treba s vremena na vreme podsetiti na ovu pricu . Seti se da jedno vreme posle 20h nebockani nisu mogli nigde . Gledali nas kao debile .
Inace dobro sam pratio ko je imao onu stvar od politicara i nije zavrnuo rukav - Dodik , Milo Djukanovic , Zdravko Krivokapic . Predsednik iz Brazila , Lukasenko .

I da se setimo doktorke i najgluplje stvari koja je po meni obelezila koronu .
Delovi njene izjave :
A otprilike i znam kako sam zakačila bolest. Preko puta moje kuće, tri metra od prozora je gimnazija, a ispod mog prozora dolaze deca za vreme velikog odmora. Moj prozor je dva metra iznad njihovih usta. Sve moje analize i epidomiološki podaci gde sam i kako mogla da zakačim virus govore mi da je to jedino objašnjenje.

Poslednja izmena:
Банат013 не мислиш да си мало оптерећен том короном и политиком генерално? Под мало не мислим мало,кажем ради реда.

пс.https://www.youtube.com/watch?v=wAhf9rd5ay4 само смо ми глупани угасли сву своју производњу,све друге државе праве за себе.

Naravno da jesam . To mi je u krvi a bio sam i politicar neko vreme 😊
Sta je problem pricati malo o koroni ? Jel se kaze da su svi generali posle bitke ali o ovoj temi ne vidim generale koji su furali tu pricu .

Naravno da jesam . To mi je u krvi a bio sam i politicar neko vreme 😊
Sta je problem pricati malo o koroni ? Jel se kaze da su svi generali posle bitke ali o ovoj temi ne vidim generale koji su furali tu pricu .
Па добро али очигледно нико не жели да се сећа тог периода или да троши време дискутовањем о томе осим тебе и Зорана и још пар можда. Зар ти то не говори довољно да претерујеш и досађујеш са том причом ко се вакцинисао,ко је који политичар итд?
Пс верујем ти да си био политичар,уклапаш се у профил савршено,нажалост сви су нам такви.

Ja sam ti izgleda trn u oku.Ne vidiš ostale što pišu.Šta sam ja pisao-o superćelijama.TČitaš li ti uopšte ili imaš one koje podnosiš ili ne podnosiš.

Ja sam ti izgleda trn u oku.Ne vidiš ostale što pišu.Šta sam ja pisao-o superćelijama.TČitaš li ti uopšte ili imaš one koje podnosiš ili ne podnosiš.
Zorane нико не пише о једном дану уназад него генерално,немој зајебавати. На овом форуму ту корону нико није споменуо више пута од тебе,ево и политичар те сустиже. О суперћелијама не знам ни шта си мислио да напишеш,да је боље да не најаве или боље да најаве па да се не деси,појма немам.

zato poljoprivreda i odlazi u **greška

od prelepe i jednostavne delatnosti stigli smo do toga koju ph vrednost ima biljka,3 do 4 prskanja pod moranje,analiza obavezna jer pre 20godina naprimer svi bili tupavi pa bacali bezveze i tako to

kad ste se vi strucni dohvatili zemlje tu je dosao kraj

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh