Chat 14

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Па добро али очигледно нико не жели да се сећа тог периода или да троши време дискутовањем о томе осим тебе и Зорана и још пар можда. Зар ти то не говори довољно да претерујеш и досађујеш са том причом ко се вакцинисао,ко је који политичар итд?
Пс верујем ти да си био политичар,уклапаш се у профил савршено,нажалост сви су нам такви.
Znaci tvoj predlog je guranje losih stvari pod tepih ? Zato nam je kako nam je zbog takvog razmisljanja . Ne vidim nista lose sto smo malo prodiskutovali . Moramo biti spremni za sledeca sranja koja stizu da narod opet ne bi ispao ovca za sisanje . Ali izgleda da si je ti primio pa ti smeta diskusija 🤔 . Naravno ne moras da odgovoris . Tvoja stvar 👍

Којих лоших ствари? Ти ћеш да одржиш изнад тепиха ствар која је направила проблем у целом свету? Ти ћеш да спремиш народ за следећа срања да не би људи испали овце? Не смета ми дискусија,смета ми што давиш,у свакој теми лупаш **greška само да набијаш број порука или шта већ. То што радите није дискусија,него трла баба лан и заморно је читати а камо ли шта више. Шта тебе боли уво ко се вакцинисао или није?Зашто је то твој проблем?

Necu ti vise odgovarati jer sam za godinu dana uvideo gde ce na kraju to dovesti . Molim i ostale da ne odgovaraju coveku da ne bi chat soba ( u kojoj covek moze da pise sta hoce ) bila zakljucana .

Zorane нико не пише о једном дану уназад него генерално,немој зајебавати. На овом форуму ту корону нико није споменуо више пута од тебе,ево и политичар те сустиже. О суперћелијама не знам ни шта си мислио да напишеш,да је боље да не најаве или боље да најаве па да се не деси,појма немам.
Pa i tebe mnogi ne trpe ovde na forumu a ja nikada nisam bio jedan od tih.Razmisli dobro_O koroni su mnogi pisali,neko manje,neko više.I ti pišeš u nekoj temi gde ja ne pišem pa mi ne smeta.Ako me zanima pročitam ako ne preskočim.Što ti Banat013 smeta što piše.Niti te je spominjao niti vređao.Preskočiš i moje i njegovo pisanje ili nas još bolje blokiraš i nemaš nikakvih problema.

Pa i tebe mnogi ne trpe ovde na forumu a ja nikada nisam bio jedan od tih.Razmisli dobro_O koroni su mnogi pisali,neko manje,neko više.I ti pišeš u nekoj temi gde ja ne pišem pa mi ne smeta.Ako me zanima pročitam ako ne preskočim.Što ti Banat013 smeta što piše.Niti te je spominjao niti vređao.Preskočiš i moje i njegovo pisanje ili nas još bolje blokiraš i nemaš nikakvih problema.
Зоране ако ти напишем нешто тако не значи да те не трпим него да се не слажем са тобом у нечему. Не мислим да си лош човјек или слично хваташ се за неке ствари и нон стоп о њима. Како те не замара то. Ко мене не подноси то је његов проблем веруј ми,ако хоће да дискутује о томе или расправи ту сам увек. Ал кад видим ко ме не подноси срећан сам човек,не дај Боже да будем у истом менталном или било ком нивоу са таквим балванима.
Што се политичара Банат013 тиче написао сам већ у постовима да се не понављам.

Ko misli da kvalitet zemljista ne pada godinama intenzivne poljopeivrede,kako radimo ,neka uzme uzorak zemlje ledine neke neobradive,npr kraj kanala, iz samca nekog,kraj puta , do dvorista i slicno pa neka vidi rezultate analize ,i fizicke i hemijske.

a taj prinos nemozes da pokrijes kada prodas tu istu robu

e moj kolega mi smo dva sveta

neshvatas ti mnoge stvari

drago mi je samo da si i ti priznao da ti je poljoprivreda sad u neku ruku hobi jer zivis od zdravstva,takve najvise volim koji se pokrivaju na drugu stranu

a taj prinos nemozes da pokrijes kada prodas tu istu robu

e moj kolega mi smo dva sveta

neshvatas ti mnoge stvari

drago mi je samo da si i ti priznao da ti je poljoprivreda sad u neku ruku hobi jer zivis od zdravstva,takve najvise volim koji se pokrivaju na drugu stranu
Procitaj dobro ova dva posta

Poljoprivredu zivim,to znaci da uzivas i radis u hobiju...ne zaradjujes za zivot od toga

Momo, u navedenom slucaju u povrsinskom sloju je sigurno razlika, na dubini oranja od 25-30cm ne vjerujem da ima razlike, moguce da je bolje zemljiste koje se domacinski obradjuje.

Зоране ако ти напишем нешто тако не значи да те не трпим него да се не слажем са тобом у нечему. Не мислим да си лош човјек или слично хваташ се за неке ствари и нон стоп о њима. Како те не замара то. Ко мене не подноси то је његов проблем веруј ми,ако хоће да дискутује о томе или расправи ту сам увек. Ал кад видим ко ме не подноси срећан сам човек,не дај Боже да будем у истом менталном или било ком нивоу са таквим балванима.
Што се политичара Банат013 тиче написао сам већ у постовима да се не понављам.
Nemam ja problem oko ne slaganja ili drugačijeg mišljenja ako si primetio.Samo što mrzim kod nekih koji u nedostatku argumenata krenu da vređaju.Ja mnogo više pišem od kada sam u penziji (2018) pa nije ni čudo.A kako pišu oni koji imaju posla-e to mi nije jasno.Ima i ko piše više od mene.Neka pišu ljudi.Što me ne zanima ja ne čitam.Što se korone tiče spominjem je najviše zbog toga jer sada žanjemo njene posledice i još se više zadužujemo.Nafta 190 din.Ali ipak gledam da ne ulazim u neku raspravu jer ni jedna strana,bez obzira na argumente-neće popustiti.

Ja sam slušao da najviše humusa ima u šumama gde se ništa ne obradjuje i gde sva lisna masa trune od gore...

Послато са SM-A515F помоћу Тапатока
Pre dok zemlja za cveće nije mogla da se kupi na svakom ćošku, žena ti da zadatak da doneseš zemlju iz šume i to gledaš da nadješ stari truo panj,cveće raste žena srećna :D

Zemlja za cvijeće, ova u trgovinama, ima samo lijepo ime i sliku. Proces proizvodnje je loš. Deponuju komunalni otpad, pa kad to istrune samo prosiju i eto zemlje za cvijeće. Znamo šta se sve baca u taj otpad i bez neke ozbiljne analize i adekvatne obrade samo trulenje ne obezbjeđuje razlaganje tih hemijski štetnih spojeva.
Lakše je otići u trgovinu i ubaciti u gepek koju vreću ali neka hvala. Nije za mene.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh