Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
bio onaj Bora Corba ynas ga mozda cuveni nacionalista,smrt zapadu ovo ono
eno ga sa sada u Sloveniji zivi vec 5-6 godina a nekad ih zvao beckim konjusarima
bukvalno zadnji stadijum ljudi
Ovo je vise superhik nego supermen.
gluplji tekst odavno ne pročitah....kaže,da li bi Srbija oprostila slovenačkom Bori A jebena Srbija napuni dvije Arene Dinu Merlinu"Bora Čorba u zemlji bečkih konjušara"
Div-junak reči, srpski vitez sa mikrofonom, gorostas srpstva i rodoljubivog pesništva, svakog brata brat, sada skuplja za kučetom u zemlji gde mu čak ni opasnost ne preti. Nije otišao za grobovima predaka već tamo gde se lepše živi, a lepše se živi jer su ljudi tamo na takvom nivou ponašanja da...nova.rs
Takvi smo , pljujemo po zapadu ali volimo njihov standard . . .
Bzzz opet gresis,ko ti je rekao da zivim od nje. Lupas kao otvoren prozor da je to neverovatno. Mislis da nemci koji rade npr u Cautex,clan Mirosti bi mozda trebao da zns za tu firmu vole sto su im glavni kupci Rusi i Africke zemlje trenutno. Ili je to samo posao za pare. Ako ce svako odbiti posao i zaradu radi nacionalog osecanja niko sa nikim ne bi saradjivao,turci sa grcima,srbi sa hrvatima, nemci sa bilo kim oko sebe. Sto ne znaci da se vole ili postuju. Da imam mogucnosti i ds mogu da radim neki posao radio bih i da Malezijom j*** mi se. Sto ne znaci i dalje da je zapsdna politika sve do amerike izvor svog zla u danasnjem svetu,bar u Evropi. To zna i veliki broj i nemaca i francuza itd.ma sve ok
razocarao sam ja mnoge devojke,kad se spuste pantalone to je sto je
ti sa EU saradjujes,i zivis od nje,naravno kunes se istocno
da mi je te logike malo sve bi bilo ok
bio onaj Bora Corba ynas ga mozda cuveni nacionalista,smrt zapadu ovo ono
eno ga sa sada u Sloveniji zivi vec 5-6 godina a nekad ih zvao beckim konjusarima
bukvalno zadnji stadijum ljudi
Ne znam kada je zadnji put bila kuga u Srbiji i kolikih razmera ali ovo je samo odjednom krenulo kao i ove celijske oluje a osim unistenja hrane ta domacinstva koja su pretrpela stetu nece moci minimum 2 godine da drze svinje . Cujem da se u Zemunu pravi fabrika vestackog mesa koju ce psihopata da otvori grandiozno i medijski da pokrije kvalitetno a sada me zanima da li ce posle ove kuge naici neka bolest koja napada ovce ili zivinu .Malo mi je nelogicno ovo ovako da bukne nisam pratio medije ovih dana da li se uopste ova vest vrti po medijima ali nista vise nije slucajno . U nijedan posao vise ne vredi ulaziti bez osiguranja
Pre dva dana mi je neko rekao da je kuga u selima Kulic i Salinac i da ce se u cilju sprecavanja zaraze ili neke vece infekcije zabraniti na tim mestima i oborima drzanje svinja 2 godine .Ne znam da li je ovo istinita informacija ali kako god bilo ulazimo u ogroman problemDe si cuo to za dve godine to nije tacno
Послато са RMX3263 помоћу Тапатока
Znaci priznaje da srbija nije samostalna i nezavisna pod njegovim vodstvom.Njemu treba da sudi narod a ne istorija
Да ли прихваташ (било којег) СрБског председника као свог вођу?Ovaj Vucic ima bas cudne snove . Bolje da cuti nego da govori protiv sebe ,ako je ovo rekao
Зар се само цигани свађају? Бар у твом крају их има много,на добром сте гласу па врв из искуства. Ово је била више дискусија.
Ako vec pitas , onda imas razlog, tj prigovor na ovaj moj komentar na Vucicevu izjavu pa napisi i to .Да ли прихваташ (било којег) СрБског председника као свог вођу?