Chat 14

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
naravno odgovora nema :haha:
Не знам шта бих ти одговорио,нисам никад чуо за тотал :osmeh:
то је питање типа овако: Да ли твоји укућани знају да си ментално заостао,одговори ми само са да или не:haha::haha:

Не знам шта бих ти одговорио,нисам никад чуо за тотал :osmeh:
то је питање типа овако: Да ли твоји укућани знају да си ментално заостао,одговори ми само са да или не:haha::haha:
ja mogu ovako doveka....jel si sa glifolom prskao ili sad najnoviji sikario?

bio i vulkan u upotrebi pre 2 godine da se nevracamo dalje,verovatno se secas posto si u materiji zvanoj poljoprivreda

ovo za vredjanje ljudi na forumu to znam da si sposoban :haha:

То што ти можеш тако довека,то само показује твој ниво менталне свести веруј ми. Ја се не бих такмичио у томе са тобом :haha: Нисам те вређао,поставио сам ти једноставно питање? Ред је да даш одговор кад већ очекујеш одговоре на твоја глупа питања. Да ли знају или не?

пс,користимо Роунд Ап,набављам преко,јефтиније а јаче. Глифол и Глифосав су за мене превелики залогај,то само ови у суперлиги користе као ти.:osmeh:

hahaha sa gotovo zabranjenim preparatom prskas,svaka cast

to si iz rusije doneo sigurno posto kazes preko,zapad ne volis to znamo svakako vec

koliko ide po jutru?

Готово забрањеним препаратом :haha: :haha: :haha: :haha: Ето колико знаш.Мислиш да немци користе глифосав:osmeh: Немој се брукати више,покушаваш нешто,видим,ал се укопаваш. Није ред да те млатим по ушима,поготово не на светац. После ћеш се наљутити и нећеш моћи да спаваш,а то води све даље и даље.
Тренуто си у рангу једног 14 годишњака,евентуално годину старијег. Мораш нешто оргиналније смислити ако већ хоћеш да будеш саркастичан.
Пс ниси ми одг на питање :)

ma svi oko mene znaju da sam mentalno zaostao

evo i danas iz sazaljenja doslo njih 30 ljudi kod mene na zurku,kazu sta ce samnom tako bolesnim
a bice opet u avgustu,ko dodje ima kutija i daju pare za milostinju

ako neznas round up je veliko govno sto se tice glifosata i to kancerogenog,kako nije i ovaj nas(glifol glifomark) to je sad upitno ali americki se zabranjuje

Е сад си ме разочарао,попустио си из прве. Мислио сам да ћеш још да се бориш а ти тако.
Важи,пренећу људима да не купују џаба око 1000 л годишње,него да се купи Глифол (y) Хвала на инфо.

Mozda zato sto smo takvi je izbockano 50% stanovnistva . Ovi pametni sto su verovali sistemu su je primili a mi ravnozemljasi nismo . Dok ostale pametne zemlje su isle i preko 90% 👍
@putin - ima logike to sto si mi odgovorio . Priznajem 👍 . Samo onda veci paori lazu kada gostuju po televizijama . Svi samo govore o kreditima i kako ce da ih vrate jer je cena proizvoda nikakva 🤔

Mozda zato sto smo takvi je izbockano 50% stanovnistva . Ovi pametni sto su verovali sistemu su je primili a mi ravnozemljasi nismo . Dok ostale pametne zemlje su isle i preko 90% 👍
@putin - ima logike to sto si mi odgovorio . Priznajem 👍 . Samo onda veci paori lazu kada gostuju po televizijama . Svi samo govore o kreditima i kako ce da ih vrate jer je cena proizvoda nikakva 🤔
Једно питње да ли је земља равна или округла?
И ја ти предлажем да одеш у неку домаћинску кућу у твом селу или околном и причај му што причаш овде и објасни им како и шта треба да раде,па ћеш видети шта ће ти рећи. Послушај ме и пробај :osmeh:

A nisi se pitao da sam ovakvo misljenje upravo stekao iz prica sa komsijama . Veruj da pricaju jos gore stvari nego ja ovde a kada sam video da i veliki izlaze na proteste sve mi je bilo jasno .
I naravno da je zemlja okrugla . Ako se secam Djordano Bruno je ostao bez glave jer je tvrdio da je zemlja okrugla .

Е сад си ме разочарао,попустио си из прве. Мислио сам да ћеш још да се бориш а ти тако.
Важи,пренећу људима да не купују џаба око 1000 л годишње,него да се купи Глифол (y) Хвала на инфо.
naravno kako i drugacije nego da se zajebe drzava preko muvanja

niste u stanju ni total da kupite po najeftinijoj cenu i u drzavi nego svercujete od preko

naravno kako i drugacije nego da se zajebe drzava preko muvanja

niste u stanju ni total da kupite po najeftinijoj cenu i u drzavi nego svercujete od preko
Дуго ти је требало за "комбак". Кад следећи пут будеш купио у мађарској тв,паштету и саламу сети се својих речи :haha: :haha: :haha: :haha:

Ја и даље не разумем шта хоћеш да кажеш? Шта су требали велики а шта мали? О којим протестима причаш?
Ja samo hocu da kazem da stanje u poljoprivredi nije nikako dobro . Ko napise suprotno ne prihvatam . Sticem utisak da ti mnogo ne kritikujes trenutno stanje pa sam napravio gard . Nadam se da cu cuti neku kritiku vlasti od tebe 👍

Ma dajte ljudi.
ja ti se prvom prilikom izvinjavam za ovo sve

ali sto je puno puno je

blokiro si me vec,nije greda ako opet budem

jedino sto forum nedozvoljava ulaz na isti ako si blokiran,sto bi po meni trebalo da se promeni
dakle nema pisanja ali da vidis bar sta drugi pisu pa da se grizes sto si blokiran i nemozes da odgovoris :ROFLMAO:

Ja samo hocu da kazem da stanje u poljoprivredi nije nikako dobro . Ko napise suprotno ne prihvatam . Sticem utisak da ti mnogo ne kritikujes trenutno stanje pa sam napravio gard . Nadam se da cu cuti neku kritiku vlasti od tebe 👍
Znas koliko bi se nasikerali na moju kritiku. Jedino sto mogu da kritikujem i da hvatam za vrat je presednika mesne zajednice eventualno gradonacelnika. Veci mi je problem zapustena kanalska mreza u selu, putevi, parkinzi itd. Za ostalo moraju udruzenja da se bore. Kakvo smo mi politicari su ok.

Lule e jbg pa ti opet po vredjanju, sta ti je. Objanjavao sam ti kad si lupao za radne sate u EU da nemas pojma, a sad ti tu ko sa kim radi i kako radi. Mislio sam da si sposobniji. Razocarao si me.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh