putin
Član
Не знам шта бих ти одговорио,нисам никад чуо за тоталnaravno odgovora nema
то је питање типа овако: Да ли твоји укућани знају да си ментално заостао,одговори ми само са да или не
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Не знам шта бих ти одговорио,нисам никад чуо за тоталnaravno odgovora nema
ja mogu ovako doveka....jel si sa glifolom prskao ili sad najnoviji sikario?Не знам шта бих ти одговорио,нисам никад чуо за тотал
то је питање типа овако: Да ли твоји укућани знају да си ментално заостао,одговори ми само са да или не
Једно питње да ли је земља равна или округла?Mozda zato sto smo takvi je izbockano 50% stanovnistva . Ovi pametni sto su verovali sistemu su je primili a mi ravnozemljasi nismo . Dok ostale pametne zemlje su isle i preko 90%
@putin - ima logike to sto si mi odgovorio . Priznajem . Samo onda veci paori lazu kada gostuju po televizijama . Svi samo govore o kreditima i kako ce da ih vrate jer je cena proizvoda nikakva
Nije ostao bez glave....Ako se secam Djordano Bruno je ostao bez glave jer je tvrdio da je zemlja okrugla .
naravno kako i drugacije nego da se zajebe drzava preko muvanjaЕ сад си ме разочарао,попустио си из прве. Мислио сам да ћеш још да се бориш а ти тако.
Важи,пренећу људима да не купују џаба око 1000 л годишње,него да се купи Глифол Хвала на инфо.
Дуго ти је требало за "комбак". Кад следећи пут будеш купио у мађарској тв,паштету и саламу сети се својих речиnaravno kako i drugacije nego da se zajebe drzava preko muvanja
niste u stanju ni total da kupite po najeftinijoj cenu i u drzavi nego svercujete od preko
Ja samo hocu da kazem da stanje u poljoprivredi nije nikako dobro . Ko napise suprotno ne prihvatam . Sticem utisak da ti mnogo ne kritikujes trenutno stanje pa sam napravio gard . Nadam se da cu cuti neku kritiku vlasti od tebeЈа и даље не разумем шта хоћеш да кажеш? Шта су требали велики а шта мали? О којим протестима причаш?
Pa to ti kupujes pa savetujes,svercer najobicnijiДуго ти је требало за "комбак". Кад следећи пут будеш купио у мађарској тв,паштету и саламу сети се својих речи
ja ti se prvom prilikom izvinjavam za ovo sveMa dajte ljudi.
Znas koliko bi se nasikerali na moju kritiku. Jedino sto mogu da kritikujem i da hvatam za vrat je presednika mesne zajednice eventualno gradonacelnika. Veci mi je problem zapustena kanalska mreza u selu, putevi, parkinzi itd. Za ostalo moraju udruzenja da se bore. Kakvo smo mi politicari su ok.Ja samo hocu da kazem da stanje u poljoprivredi nije nikako dobro . Ko napise suprotno ne prihvatam . Sticem utisak da ti mnogo ne kritikujes trenutno stanje pa sam napravio gard . Nadam se da cu cuti neku kritiku vlasti od tebe