Chat 14

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
U bravo Zoki . Nisam to dugo pratio . Nasi se opet zezaju . Jel vidis da jos korone ima u zapadnim zemljama 🤣
@MOMOSARIC - jel si realan ? Slusaj ja njega ne branim po pitanju korone . I on je olos bio kao i 99% zemalja . Bog i batina je Lukasenko . E njemu kapa dole . Radi pravu stvar za svoju zemlju . Povinuo se Rusiji ali je zemlju zastitio za razliku od Zelenskog . I pazi sada covek je dobio i nuklearno oruzje . Tako da danas Belorusija vise nije banana drzava !

U bravo Zoki . Nisam to dugo pratio . Nasi se opet zezaju . Jel vidis da jos korone ima u zapadnim zemljama 🤣
@MOMOSARIC - jel si realan ? Slusaj ja njega ne branim po pitanju korone . I on je olos bio kao i 99% zemalja . Bog i batina je Lukasenko . E njemu kapa dole . Radi pravu stvar za svoju zemlju . Povinuo se Rusiji ali je zemlju zastitio za razliku od Zelenskog . I pazi sada covek je dobio i nuklearno oruzje . Tako da danas Belorusija vise nije banana drzava !
Pa da nije bilo Putina i njegove policije, u takozvanoj narandzastoj revoluciji koja je krenula ili majdanu , kako se vec nazove u Belarusiji , jedno je sigurno i Lukasenko bi zavrsio kao Gadafi , pa mu je to dovoljno veliki razlog zasto mora slusati starijeg brata. A ne zato sto nesto jako voli Ruse i Putina :)

A to bi radio i onaj Ukrainski presednik , kako mu vec bese ime prije majdana , ali za njega nije bilo pomoci iz Moskve, jednostavno Putina su uhvatili spustenih hlaca.

Pa da nije bilo Putina i njegove policije, u takozvanoj narandzastoj revoluciji koja je krenula ili majdanu , kako se vec nazove u Belarusiji , jedno je sigurno i Lukasenko bi zavrsio kao Gadafi , pa mu je to dovoljno veliki razlog zasto mora slusati starijeg brata. A ne zato sto nesto jako voli Ruse i Putina :)

A to bi radio i onaj Ukrainski presednik , kako mu vec bese ime prije majdana , ali za njega nije bilo pomoci iz Moskve, jednostavno Putina su uhvatili spustenih hlaca.
Ne znam ovo drugo ali daj malo trezvenije razmisljaj . Belorusi i Rusi su isti narod . Zasto bi iko od Belorusa voleo da uskoci u voz sa zapadom ? Pusti te price . Eno Zelenski doneo zakon da se Bozic ubuduce proslavlja 25 decembra .

Ovaj bata je isao po Srpskim selima godinama i ukazivao na aktuelne probleme poljoprivrede i Srpskog seljaka prozivajuci aktuelnu vlast i optuzivajuci ih za sve katastrofe koje su nas zadesile i odjednom :haha: 🚾 nema vise prozivanja nema vise pljuvanja a nema vise nikakvih problema i nedostataka u Srpskom selu sada dobija termine po SNS televizijama a pljuje dojucerasnje partijske priljatelje zive ih sahranjuje ne smiruje se a status koji je dobio je NEZAVISNI POSLANIK :sta::haha: .
Drugim recima za nas prost i neskolovan narod sve koje je pljuvao i zalepio slajmarom sada to lize i izvinjava se a sve ove sa kojima je delio istu casu pljuje do iznemoglosti lepo i veoma poucno .Kako misljenje o ovakvoj osobi steci i da li za ovakvog coveka sutra glasati ⁉️Prepun je SNS ovako karakternih ljudi i preletaca i to je verovatno i jedan od razloga zasto ljudi vise ne izlaze na izbore ::lose:: .Moralnih vrednosti je u Srbiji sve manje sve je se isprodavalo kvalitetno i svako ima svoju cenu jedino sto je malo nelagodno kada naviknes da neko peva jednu pesmicu godinama i samo odjednom promeni plocu i predjena drugi zanr od narodnjaka predje u hevi metal ili Pank E JADNI I POSRNULI DUSEVNO OBOLELI NARODE SRBIJE ::novac::🤔

Neki će da ostanete a neki će i da se vratimo. :osmeh:
Sala je sala ali dva druga zakace koronu,isti dan udju u bolnicu jedan izadje hvala bogu sve ok posle upale pluca,drugi nazalost da kazem u kesi
Najbolje godine 40tak,jaki zdravi i za dve nedelje visis na ivici zivota
Ko nije imao smrtnih slucaja u porodici,njemu se lako zajebavat

Kako ti znaš da će korona da se vrati za 4,5,6.g.Da nisi vidovit?A ne verujem ni da si stručnjak.Mani se plašenja naroda.Imamo mi stručnjaka koji plaši narod,Dr Kon.
Zivi bili pa videli

Da je nesto postojalo jeste,i ljudi zdravi pravi su pali u krevete pa i na kraju preminuli

Samo uzivaj i opusteno,ako nisi imao smrtni slucaj u blizini sreca vasa

Zivi bili pa videli

Da je nesto postojalo jeste,i ljudi zdravi pravi su pali u krevete pa i na kraju preminuli

Samo uzivaj i opusteno,ako nisi imao smrtni slucaj u blizini sreca vasa
Ja ne znam za smrtni slucaj pre vakcine . Ne kazem da je ona uzrok svega i svakako je necega bilo . Ali priznaj da je bilo mnogo nelogicnih stvari . Evo naprimer kazi mi bar 3 veca politicara koji su otisli .

Koliko ja znam te boce jos uvek nisu odobrene . Ali vazno da smo mi jedini imali Svetski sto od boca . I nikako mi nece biti jasno da su ljudi koji ne veruju u sistem , drzavu i Loncara pohitali da zavrnu rukav ☹️

Ja ne znam za smrtni slucaj pre vakcine . Ne kazem da je ona uzrok svega i svakako je necega bilo . Ali priznaj da je bilo mnogo nelogicnih stvari . Evo naprimer kazi mi bar 3 veca politicara koji su otisli .
Dobro i srecom pa ne znas
Ti si definitivno dobro potkovan za sve,ako te ne ubace u nekog savetnika u sledecih 6meseci odu naprednjaci u majcinu
Od psenice do analiza,korone sve znas

Cudo

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh