Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mogu reci da vise ljudi godisnje nastrada od toga nego legalnog oruzija...ali oruzje se oduzima a el. Trotineti i bicikli prodaju ko alvaSad ja malo prebacujem loptu,al jad da pitam...
Znamo svi kako su trotineti problem zadnjih godina, brzi na putu a slabo uočljivi....nego jel neko primetio ove penzionere i žene,i slične na onim električnim skuterima?
Ne treba registracija i dozvola i dolazim do zaključka da su saobraćajno izuzetno nekulturni i neobrazovani..samo se pojave niotkuda bez obzira da li sam vozač za volanom ili pešak što gura bebu u kolicima....
I primeti se recimo uvek ko je vozač na pešačkom,propustim čoveka on lepo mahne rukom da odpozdravlja i ubrza korak,ne vuče se ko slina...
Kakve veze???? Pa zidar ima alat u vrijednosti 20€....mistrija,fangla,čekić i visakKod nas je 500€ za grube radove voda+kanalalizacija.
Na to dodaj ako postavlja baterije 20€/kom ventili isto 20€/kom.Bojler montaža 40€,wc šolja isto 40€.Kotlić ti računa posebno 30€ za klasičan.
To ti je isto kao i keramičari gadjaju se cenama,a alat im vredi 200€
Naravno ja to pozdravjam, sad da li bi on došao u Apatin ili BGD da lepi pločice za tu cenu ili bi tražio nešto za put ili smeštaj, pitanje je.E da, kod vodoinstalatera koji mi je radio kupatila, montaža šolje, vodokotlića, umivaonika, bojlera, tuš kabine i ostalih sitnica po kupatilu je bila oko 70-80€. Pošto ima dobar popust na materijal u jednoj većoj radnji, ako se kupuje preko njega montaža je besplatna.