Chat 14

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Gledam ovaj snimak i ne vjerujem svojim ocima , juce pogodjeni most, automobil koji je vjerojatno bio naletio na mjesto poslije eksplozije , dijete u panici se pokusalo izvuci kroz rupu na sofersajbi i zaglavilo na pola u staklu. Ovi rusi hodaju okolo i snimaju i nekoliko minuta niko djetetu da pomogne da se izvuce iz tog stakla. Da ne kazem nesto gore ali ako se tako ponasaju malo sutra ce dobiti rat.
sad videh ovo tek sta si objavio i napisao

to dete ili devojka-zena se ne dira u ovakom slucaju dok ne dodje hitna(kao sto zena koja je bila pored i govori da se ne pomera)

to da znas i u buduce ako nedaj boze budes u slicnoj situaciji da ne napravis jos goru stvar od postojece

Posle bitke svi su generali pa da pokusam i ja . Bilo je pametnije pustiti ih sve bez ispaljenog metka kao CG . Sada bi recimo u Hr. zivelo 15% srba I Hr. bi morala drugacije da se ponasa 🤔
Svaka opcija je bila bolja od ove ratne koja se odigrala .
Čak je i priča o konfederaciji izgledala pametnije .
Ali , Sloba je i to zakočio i sad imamo to što imamo i NA ZALOST JOS NIJE KRAJ .

Ево сад су споменули, толико су добри хербициди били у вијетнаму да су остали без шума и прашума. До дан данас нису се повратиле. Треба имати стомак за гледање свега овога. И наравно навијати за америку.

@Sapatnik - rekao sam da sam gledao ta desavanja na Al Dzaziri . Nije bilo lako.to videti . Bukvalno sam ja humaniji prema insektima koji napadaju sve zivo ☹️
@Miloica - matori mi pominjao neki plan Z4 i da je to bio dobar plan Slobe ali neko je to sjebao . Sta je to tacno bilo ?

Lepo je u ovoj emisiji na RTS-u vlada SAD rekla da su ih svoji mediji pokopali i od tada nema vise medija gde ameri sa saveznicima licno ucestvuju a verujte da nisu bili nista nezniji ni u Iraku, Libiji,Siriji...

@Sapatnik - rekao sam da sam gledao ta desavanja na Al Dzaziri . Nije bilo lako.to videti . Bukvalno sam ja humaniji prema insektima koji napadaju sve zivo ☹️
@Miloica - matori mi pominjao neki plan Z4 i da je to bio dobar plan Slobe ali neko je to sjebao . Sta je to tacno bilo ?
To nije bio Slobin plan, vec plan kontakt grupe koju su cinili Rusija, Sad i EU. Predvidjao je dosta elemenata koje sada ima RS u federaciji. Krajiski Srbi to nisu prihvatili, a kako su prosli to znamo.

Дали неко зна како иду цене одвод,довод,инсталација водовода за једно купатило?Мислим на мајстора и руке?Основно купатило ништа посебно.

Попиши материјај који је потребан и х 2.5 зато што вероватно нећеш наћи сада одма мајстора. За ове паре има, али ради један дан код тебе, други дан код другога и док опет не дође код тебе. Екипа из фирме (керамичар, водоинсталатер и електричар) уговорени по пар месеци унапред.

U koju temu bih mogao postaviti pitanje o traktorskim travokosačicama, ne kosačicama kao priključnim radilima (npr. za košenje livade) već onim za košenje travnjaka ispred kuće, fudbalskih terena i sl.?

Kolega je kupio neku polovnu Gutbrod ELX96SA traktor-kosačicu i ima problem sa pogonskim remenom. Ne zna oznaku originalnog remena, ovako po izmerenoj dužini je već par komada (cm-dva duži kraći) probao i traju po pola sata. Guglali smo, zvali sve moguće prodavce remenja, niko ne zna koji remen tu ide, neki koji po internetu figuriše da je za taj traktorčić je duži nekoliko cm. Desi se da u početku traktor normalno ide a ubrzo više ne može da izbaci traktor u ler već on stalno ide napred.

Da li neko zna neki dobar servis za ove kosačice, ili možda ima ovaj model traktora-kosačice pa zna u čemu je problem?

Дали неко зна како иду цене одвод,довод,инсталација водовода за једно купатило?Мислим на мајстора и руке?Основно купатило ништа посебно.
400 evra za kupatilo bilo pre 4 godine. Ruke i materijal. S tim što je materijal tada nije mogao da prebaci 40 evra.

Posle bitke svi su generali pa da pokusam i ja . Bilo je pametnije pustiti ih sve bez ispaljenog metka kao CG . Sada bi recimo u Hr. zivelo 15% srba I Hr. bi morala drugacije da se ponasa 🤔
Nebi ih živjelo više nego danas jer bi Cro vlast svakako na sve moguće načine raselila Srpski živalj sa svojih prostora. Na tome su intenzivno počeli da rade i prije ratnih sukoba raznim kršenjima ljudskih i radničkih prava, ubistvima....

Sad ja malo prebacujem loptu,al jad da pitam...
Znamo svi kako su trotineti problem zadnjih godina, brzi na putu a slabo uočljivi....nego jel neko primetio ove penzionere i žene,i slične na onim električnim skuterima?
Ne treba registracija i dozvola i dolazim do zaključka da su saobraćajno izuzetno nekulturni i neobrazovani..samo se pojave niotkuda bez obzira da li sam vozač za volanom ili pešak što gura bebu u kolicima....
I primeti se recimo uvek ko je vozač na pešačkom,propustim čoveka on lepo mahne rukom da odpozdravlja i ubrza korak,ne vuče se ko slina...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh