Chat 14

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Svi oni koji pišu 'mi smo nešto dozvolili', 'mi smo izabrali', 'mi', 'mi' i opet 'mi' varaju se u glavnoj činjenici:
Mi uopšte ne postojimo, odnosno, ništa se ne pitamo, odnosno izbori ne postoje..
Evo ja se javno obavezujem da platim najbolji ručak bilo kome ko dokaže da je učestvovao u bilo kom bitnom državnom odlučivanju. Izbor predsednika kućnog saveta ili ptedsednika mesne zajednice ispred lokalne prodavnice se ne računa.
Posle ovoga ću vam vrlo jasno objasniti zašto bi bilo odlično da se zadužimo jedno 50 mlrdi..

Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka

images

Prokleti zapad ....sve su krivi

Бадерљица, има салонит плоча и летви. Пре неколико година 1200 цигли великог формата комшија и ја извукли. Иначе депонија је враћена реституцијом тако да је нелегална. Али ни власници се баш нешто не труде да то реше.

Svi oni koji pišu 'mi smo nešto dozvolili', 'mi smo izabrali', 'mi', 'mi' i opet 'mi' varaju se u glavnoj činjenici:
Mi uopšte ne postojimo, odnosno, ništa se ne pitamo, odnosno izbori ne postoje..
Evo ja se javno obavezujem da platim najbolji ručak bilo kome ko dokaže da je učestvovao u bilo kom bitnom državnom odlučivanju. Izbor predsednika kućnog saveta ili ptedsednika mesne zajednice ispred lokalne prodavnice se ne računa.
Posle ovoga ću vam vrlo jasno objasniti zašto bi bilo odlično da se zadužimo jedno 50 mlrdi..

Ево је питање...онако...баш без везе. А када је то неки појединац из народа одлучивао о државним питањима?

Само има једна много битна ствар, а то је подршка онима који одлучују. Подржава се нешто а појма немају шта подржавају.

ПС

Имао сам свокодневне расправе (које су личиле на свађу и скору тучу...мада није било тако) са другаром који је тада био члан ДС...али се „каје“ што је носио барјак на Слобином митингу, својевремено. И он мене учи демократији а дра'о се на сва уста „слобо слободо“...

Како је тада знао шта „подржава“ а ја нисам носио барјак никоме...па после као није знао. Значи будала а таквих је огроман број. И многи су подржали Овог...на основу чега? Што је ђускао у некој емисији на розе ТВ. Или због тога што је био ратни хушкач...или што је тврдио да ће довести државу у ред тако што ће у'апсити Мишковића. Па само највеће будале су у то могле да поверују.

Poslednja izmena:
Jeste ziveli od 17kj.
Vecina rucno brala, svi isli na kopanje,kuci stoku namirivali, rucno stajnjak izvlacili, od racuna imali samo "svetlo" da plate. Pravili sok,vino i rakiju, kupovali samo so i secer.
Nesto se ne secam da je ko od cistih seljaka iz generacija pokojnih baba i dedova isao na more.
Svi zale za zivotom od 17kj, niko za svim ostalim nacinom zivota kako se zivelo.
Ne branim komuniste , ali ja pamtim da se svakih desetak dana tovarilo po najmanje jedan veliki kamion svinja a nekada i vise a mjesecno nekoliko kamiona krupne stoke, nije bilo kuce da nije imala krave , tovila bikove a o svinjama da ne pricam , a sada se ne tovi nista , vaga zarasla u korov i utovarne rampe za stoku i tovari se nista , iako je 2 puta manje ljudi stoka se dovozi u selo a ne odvozi , jer treba neki bolji primjer proizvodnje prije i sada.

Pogledaj onda seriju 'Gruntovčani', pa mi reci dali bi se danas za nekog moglo reći da lili na Dudeka i Regicu..
Tada je bilo normalno biti takav..

Pogledaj onda seriju 'Gruntovčani', pa mi reci dali bi se danas za nekog moglo reći da lili na Dudeka i Regicu..
Tada je bilo normalno biti takav..

Човек говори о производњи и продаји робе у селима.

Ако тога нема, значи ти си за кредите, увоз пропалог меса...или јести месо са штампача? А нашу производњу и села уништити и раселити...нека дођу Арапи да обрађују и ту живе када нисмо ми способни за то.

Nece niko da radi. Svaka kuca par vrsta trimera i spriceva, niko nema obicnu kosu.
Baba dok je bila u snazi svaki dan je isla u plac, kosila travu i hranila stoku, to se podrazumevalo da se radi i tako kuca cuva zatvoreni krug.
Svi bi da racunaju, posebno koliko onaj drugi zaradjuje.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh