Koliko si ti u kreditima ? Ili to misliš da samo drugi trebaju uzimati kredite ? Grčka je sada okupirana, a većina kredita koje je Grčka uzela su namenski bila za gluposti. Neće tebi neko dati kredit da se razviješ pa da budeš bolji od njega ! Da li se sećaš ,,dužan kao Grčka" ?Vidi, što se tiče kredita, ja sam na stanovištu da ih treba uzimati što više. Ali na pametan način...
Sećate se Grčke i njenog kredita od 300 milijardi eura.. Tada je to bilo kao sada 3000 milijardi. Htela Merkelova da ih zgromi i natera da država bankrotira..
Međutim, ućutaše se, sve se to nekako stišalo, narod uzeo pare, i sada kao nacija mogu da se zajebavaju i ništa ne rade..
Tih 300 mlrd sada izgleda relativno smešno radi opšte inflacije i ostalog, tako da je Grčka uradila vrlo mudar nacionalni potez..
Kamo sreće da imamo ekonomske stručnjake-domaćine da uzmu kredite i pametno investiraju..
Ja imam kredita i isto tvrdim da ga treba pametno uzimati ali Boga molim da ga isplatim i strepim. I nije isto za bas uzeti kredit i za državu.