@Zoran0230 - Nece niko da ti odgovori na sustinsko pitanje a to je sistem vrednosti . No nema veze nego evo ja cu tebe pitati posto si stariji covek . Po tebi kazi razliku izmedju mleka proizvedono 50 godina pre i mleka sada . Posto znam vec sta ces odgovoriti , mnogi ovde bi odgovorili drugo vreme bilo . Sada krava daje 30 litara i ja sam bogatiji a sto narod dobija kojekakve rakove to nema veze . Isto vazi i za herbicide . To je najvece zlo ali sada paor zahvaljujuci tome moze hiljade Ha sam da proizvede i bude bogatiji . A za bolestine jbg. Bogatiji sam i faca sam .
@mirosti - koliko ti kredita imas i jel uzimas nove ? Posto vidim da si zagovornik uzimanja . Inace Grcka je prodala par ostrva da bi isplatila odredjenu sumu .
A takodje kroz istoriju bilo je oprastanja duga . Za vreme Tita kada je prihvatio dolazak MMF odredjena suma je oprstena kao i posle pada Slobe .
Inace u ta stara vremena sve bivse su zajedno dugovale 20 milijardi a danas preko 400 milijardi . Bas se Tito zaduzivao
I takodje znam da u ovom regionu narod nije pljuvao komunizam . Vec pricaju da su za ambar kukuruza imali nov traktor . Bralo se voce i povrce i nosio u seosku zadrugu i lepo zaradjivali . Vec pljuju Slobu i pricaju kako je to vreme za seljaka bilo najgore .