MOMOSARIC
Član
Ja sam rekao da je to bitno dali je tacno to za klimatske promjene ili nije , Naucna istrazivanja kako se pravilno rade , od relevantnih strucnjaka i institucija , a sta ja mislim nije bitno uopste .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Radovan je u prvom redu kvaran lik koji na podmukli način svoje akadensko obrazovanje pokušava da unovči raznim "naučnim " otkrićima i u tome očito ima sledbenike.Е брате, благо теби.
Зато и постављаш питање : одвоји од чега...
Да ли си проверавао нешто што Дамјановић говори или су теби историјски извори Мирко и Славко и филм Битка на Неретви...
ПС
Није то Радован III...помешао си нешто
Radovan je u prvom redu kvaran lik koji na podmukli način svoje akadensko obrazovanje pokušava da unovči raznim "naučnim " otkrićima i u tome očito ima sledbenike.
Drugo-"da nas odvoji" je sasvim nepravilan termin,ispravno bi bilo "da nas razdvoji "-kad baš hoćeš u sitna crevca.
Treće-Lik je toliko relevantna naučna ličnost da svoje teorije iznosi na prestižnim naučnim skupovima u Balkan Info
Rekao sam na početku raspravo o dotičnom da sam ga pokušao par puta slušati u nekim emisijama i odustao zbog niza iznesenih poluistina i zaključaka sa klimavim temeljom.Taman posla da čitam njegova djela i gubim dragocjeno vrijeme.
I na kraju,ko sam ja da ga naučno osporavam kao i ko ste vi da mu bezrezervno vjerujte.Naš fah je traktor i njiva a i tu ima mnogo laži kamo li u istoriji pisanoj od prije Nove Ere pa na ovamo.Uzmi samo poslednji građanski rat i koliko je tu laži,znači u periodu koji mnogi mi pamtimo a da slijepo vjerujemo liku koji revidira zvaničnu istoriji iz 1800 i neke izvlačeći one dokaze koji odgovaraju njegovom unaprijed zacrtanom cilju.
Slušao sam Radovana u par navrata...lik je blago rečeno šarlatan.
Аутентични*...мислиш на језик којим су говорили Срби. Као што си ти написао аутентичан...тако се језик и мења (језик се увек мења али се „прља“ туђицама а тога имамо обиље). За реформу језика су многи били...па и нпр Лукијан Мушицки који није подржавао Вука да то ради јер није образован за то.@drsole - moze pitanje ?
Ako smo imali jedini autenticni jezik zasto je radjena njegova reforma ? I kazi mi koja je prva knjiga za koju se zna da je izasla na srpskom jeziku .
Drugo pljujete komunizam a vodja tog komunizma je sahranjen u Bg. dok brdo Obrenovica i Karadjordjevica u Austro-Ugarskoj .
I prozivas @bosserb da razmislja Austo-Ugarski . Jel to znaci da ti razmisljas Turski
I sta mislis o Jovanu Derericu . Njega sam mnogo slusao i izvlacio logicne stvari . Jedna od tih je seobe srba nije bilo . Uvek je ovde ziveo neki narod a taj narod je Slovenski . U njemu nije bilo nacija , to je moje razmisljanje . Nacije su se posle pravile da bi unistili pravoslavne Slovene . Dok se Rimsko carstvo nije podelilo na ovim prostorima je bilo lepo ziveti a posle krecu problemi . Jos bolje vreme je sigurno bilo dok su nasi pra , pra verovali u Boga Peruna . Onda su se nasli pametni ljudi i napravili nove vere .