Chat 14

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa to vam pricam . Potomci ce vratiti sve duplo a mi cemo navijati da bude 3X vise . Ajde beste sa tim razmisljanjem .
Imam naviku da kažem da želim svakom da mu se u porodici desi ono što podržava. Da bi taj shvatio pravu istinu. Ali ovaj put to neću uraditi.

Ево по нека чињеница Јованка броз је умрла у брнабићкиној вили значи није била сиротиња а што се удала за старца него из користи Мој град Нови сад је настао зато што православци протестанти и јевреји нису могли да живе у петроварадину Славко тамо су живети могли само католици А прича о мафијашкој помоћи америричкој војсци је смејурија немачка војска се у италији предала тек 2 маја 45 Славко са истока су нас окупирали бугари турци део чак и монголи а може се рећи дс су и маћари дошли са истока па комунисти 44 реално партизани после сутјеске нису били никаква сила Агресор није добар било скоје странен да долази Ми можемо бити хришћани али ко се не освети тај ће исто тако проћи и следећи пут
Oko za oko, zub za zub.

Neću da vraćam nit da se s njima braćam....ako ne kontaš na prvu probaj na drugu
Skapirao sam i tu cu stati . Ali nikada necu skapirati gde takvo razmisljanje vodi .
@baderljica - i mojima je komunizam oduzeo dosta toga . Pradeda je na autokomandi kod Marakane izidao dve spratne kuce i otvorio kafanu . Kafanu su mu oduzeli kao dva ili tri stana . U jedan od tih su ubacili dozivotnog stanara . Ali opet posle svega jel trebam da pljujem taj sistem zbog toga ? I dalje cu ostati misljenja da je taj sistem bio manje zlo za vecinu od ovoga danas .

Заково нас Тито у црну земљу као и његова тј Источна у то време Идеологија....Шиптари,Словенци,Хрвати,Муслимани треба Титу споменик да дигну у својим Селима!!!!А нас Србе је сјебо за сва времена....семе му **greška.

Tu se slazem . A kazi mi jer i Kineski komunizam unistava Kinu ? O takvom sistemu ja pricam a ne o Titu .

Bio sam u Kini više puta, i siguran sam da ti se život u kini nebi svideo, obzirom da ti se nije svideo čak ni u Bg-u.
Nebi ti tu ništa razumeo, to je druga planeta i nema nikakvih dodirnih tačaka sa tvojim preferencama u životu
Komunizam koji pominješ u kini sa titovim vidom komunizma nema ništa zajedničko.
Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka

Znam na sta ciljas . Moderan komunizam gde su dali strancima da dosta toga vode i zaradjuju grdne pare . Ali mislim da ce se to promeniti . Sada im se moze da rade sta hoce kada su postali najtvrdja stena od zemlje 🤔

Da li znaš zašto je i kako Novi Sad nastao i narastao kao pečurka posle kiše ?
Sta ima zanimljivo oko NSa i istorije?
Druga stvar o tom vremenu pogledajte najbanalnije kamiondzije, vruc vetar,tesna koza i slicne serije... Boranija je i tad bila boranija, samo su funkcioneri lepo ziveli,sirotinju plenili ... Nista tu nije bilo bolje nego sad.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh