Chat 14

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Neću da vraćam nit da se s njima braćam....ako ne kontaš na prvu probaj na drugu
Skapirao sam i tu cu stati . Ali nikada necu skapirati gde takvo razmisljanje vodi .
@baderljica - i mojima je komunizam oduzeo dosta toga . Pradeda je na autokomandi kod Marakane izidao dve spratne kuce i otvorio kafanu . Kafanu su mu oduzeli kao dva ili tri stana . U jedan od tih su ubacili dozivotnog stanara . Ali opet posle svega jel trebam da pljujem taj sistem zbog toga ? I dalje cu ostati misljenja da je taj sistem bio manje zlo za vecinu od ovoga danas .

Заково нас Тито у црну земљу као и његова тј Источна у то време Идеологија....Шиптари,Словенци,Хрвати,Муслимани треба Титу споменик да дигну у својим Селима!!!!А нас Србе је сјебо за сва времена....семе му **greška.

Tu se slazem . A kazi mi jer i Kineski komunizam unistava Kinu ? O takvom sistemu ja pricam a ne o Titu .

Bio sam u Kini više puta, i siguran sam da ti se život u kini nebi svideo, obzirom da ti se nije svideo čak ni u Bg-u.
Nebi ti tu ništa razumeo, to je druga planeta i nema nikakvih dodirnih tačaka sa tvojim preferencama u životu
Komunizam koji pominješ u kini sa titovim vidom komunizma nema ništa zajedničko.
Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka

Znam na sta ciljas . Moderan komunizam gde su dali strancima da dosta toga vode i zaradjuju grdne pare . Ali mislim da ce se to promeniti . Sada im se moze da rade sta hoce kada su postali najtvrdja stena od zemlje 🤔

Sta ima zanimljivo oko NSa i istorije?
Druga stvar o tom vremenu pogledajte najbanalnije kamiondzije, vruc vetar,tesna koza i slicne serije... Boranija je i tad bila boranija, samo su funkcioneri lepo ziveli,sirotinju plenili ... Nista tu nije bilo bolje nego sad.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh