MONTOYA
Član
Zabranice farme ili uopste svinje
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Neznam ja stvarno , nisam strucan ,i neznam sto mene pitas.Mislim da je to sve zbog kravljeg prdeza...
Pa sta Momo ti mislis...ko zagadjuje planetu
Sto kako,? Pa kao i sa ovim nasim, para-burgija sistemKad sad nemamo normalnu skupštinu kako bi to tek izgledalo sa 80 poslanika albanske nacionalnosti ?
Biće ovde oprečnih mišljenja ali on je retko pametan čovek .
Sve je prenaduvano, zelena agenda je veoma jaka.Jedno je bitno. Dali su stvarno klimatske promjene tj ostecenje ozona na sj polulopti stvarno tako kriticne i dosle do kriticne tacke i dali su neki segmenti poljoprivrede faktori tog ostecenja stvarno ili ne? Ako je to tacno onda nije zamjeriti , nesto se radikalno mora preduzimati kao sto rade npr u energetici , autoindustriji i slicno . Ako je prenaduvano ili netacno to je nesto drugo . Nemora znaciti da je u pitanju umanjenje ljudskih sloboda ,plansko uvodjenje nekog novog poredka o slicne zavjere.
Samo je bitno ko je u pravu u vezi klimatskih promjena
A sto bi bili u centralnoj Skupstini ? Imace svoju Skupstinu i apsolutnu autonomiju . Albanci koji su van KiM ce moci u glavnu Skupstinu kao i sada .Kad bi to moglo ocu kakim - neću kakim ili
ti dala baba banku da udje u kolo .......
Nego nešto gledam skupštinu kad ono neki cirkus zbog onog klempa ( ministra ) pa se setih Protića ...... https://www.facebook.com/reel/945561339988066?mibextid=9drbnH&s=yWDuG2&fs=e
Kad sad nemamo normalnu skupštinu kako bi to tek izgledalo sa 80 poslanika albanske nacionalnosti ?www.instagram.com
Biće ovde oprečnih mišljenja ali on je retko pametan čovek .
Pa jednog dana ako se isto izdesava ovde . To ne zavisi mnogo od nas . Sta su veliki smislili tako ce i biti .Aha , znaci ni glasaci iz Vojvodine ne mogu imati svoje predstavnike u kako ti kazes centralnoj skupstini , tu ce mo da sedimo samo
mi iz centralne Srbije . Logicno
Pa ti si postavio pitanje...ja sam samo zeleo da cujem tvoje misljenjeNeznam ja stvarno , nisam strucan ,i neznam sto mene pitas.