Ja sam pritisnuo post reply i automatski citira tebe, ja neznam zasto bi sad brisao delove tvog citata.@Maglap pa @Miloica je editovao tvoj post, obrisao delove i tako ga citirao.
Tvoja suština nije mnogo izmenjena.
Međutim, bilo nas je u subotu više od 100k, ali nemojte se zanositi da će policija i vojska izdati vlast i izvesti puč.
A revolucija je tek nemoguća, za to je potrebno da izađe preko milion ljudi.
Fakat je da je mnogo ljudi nezadivoljno i protiv je ove vlasti, ali na izborima imamo problem. Za koga? I onda se rasplinu glasovi i to je to. Ne znam, idem na proteste, išao sam i 91, 96/97, 99. i realno pun mi je kufer ulice i protesta više (ponekad pomislim da možda sa mnom nešto nije u redu), ali idem. Međutim, nisam siguran da će se ova energija (koje definitivno nije bilo jako dugo) iskoristiti na pravi način. Fali lider opozicije, IMHO
e sad zasto je izbacio ovaj deo>>>da ako na nekom od sledecih skupova bude preko 100000 , i ako se nesto otrgne kontroli s obzirom da vlast ignorise proteste i ne zeli nista da menja<<<< to meni nije jasno.
A nisam navodio sta bi mogao da bude okidac. Mada eto Miloica misli da ce vojska i policija da ce da potepaju narod. Samo ako vojska i policija krene u tepanje naroda neznam gde ce onda sve ovo da zavrsi.