Chat 14

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
@Maglap pa @Miloica je editovao tvoj post, obrisao delove i tako ga citirao.
Tvoja suština nije mnogo izmenjena.
Međutim, bilo nas je u subotu više od 100k, ali nemojte se zanositi da će policija i vojska izdati vlast i izvesti puč.
A revolucija je tek nemoguća, za to je potrebno da izađe preko milion ljudi.
Fakat je da je mnogo ljudi nezadivoljno i protiv je ove vlasti, ali na izborima imamo problem. Za koga? I onda se rasplinu glasovi i to je to. Ne znam, idem na proteste, išao sam i 91, 96/97, 99. i realno pun mi je kufer ulice i protesta više (ponekad pomislim da možda sa mnom nešto nije u redu), ali idem. Međutim, nisam siguran da će se ova energija (koje definitivno nije bilo jako dugo) iskoristiti na pravi način. Fali lider opozicije, IMHO
Ja sam pritisnuo post reply i automatski citira tebe, ja neznam zasto bi sad brisao delove tvog citata.
e sad zasto je izbacio ovaj deo>>>da ako na nekom od sledecih skupova bude preko 100000 , i ako se nesto otrgne kontroli s obzirom da vlast ignorise proteste i ne zeli nista da menja<<<< to meni nije jasno.
A nisam navodio sta bi mogao da bude okidac. Mada eto Miloica misli da ce vojska i policija da ce da potepaju narod. Samo ako vojska i policija krene u tepanje naroda neznam gde ce onda sve ovo da zavrsi.

@Maglap pa @Miloica je editovao tvoj post, obrisao delove i tako ga citirao.
Tvoja suština nije mnogo izmenjena.
...................................
Bas tako , kao i sada ostavio sam i tackice da se vidi kako je tu bilo Jos teksta . Zeleo sam da odgovorim samo na jednu rečenicu i da to ima odmah smisla kad neko na brzinu pogleda a kada uradite " riplej " celog posta onda se on i ne vidi ceo ( bar dok ga ne kliknete ) pa prilično gubi na preglednosti .
Naravno ako nekome ovo smeta ( iz ma kog razloga ) necu to koristiti .
P.s zamislite samo kako bi izgledao citirani deo ove poruke da je otišla cela , čitali bi je u celini a ja sam samo odgovarao na prvu rečenicu .

Samo jedan primer da navedem a mogu i imenom i prezimenom bez ikakve grižnje savesti.Ne znam da li ima nekog iz Iriga pa možda ga poznaju.Trgovali smo za 3 junice i jedno tele-6maja.Ostavi čovek kaparu 50E i kao sutradan će doći.Međutim on dolazi 9 maja.Odlaskom kod veterinara koji ne dozvoljava da se grla prepišu na neku njegovu tetku.Međutim.Nije naša krivica.Nalazi veterinar da nije urađen i TBC i ne dozvoljava prodaju dok se ne odradi.Do sada nikada nije bilo problema.Sve se odradi,naknadno se papiri odrade i pošalju se novom vlasniku.Nakon nedelju dana TBC bude gotov i tražimo od kupca da nam pošalje podatke.Poslaće i tu prođe nedelju dana-ne javlja se na telefon.U međuvremenu nam ugine tele.Odmah sin javi,skine cenu dole za tele i sve OK. Mi ponovo stavimo u oglas i 2 kupca se jave da hoće da dođu.Međutim to veče se javi prvi kupac sa izgovorom-bio je u inostranstvu-nije mogao da se javi.Ništa-javimo novim kupcima da ljudi ne dolaze džabe.To je bilo utorak.Ovaj reče da dolazi u sredu-nema ga.Četvrtak i petak se ne javlja.U subotu se javlja da dolazi uveče ali ne dođe i ništa ne javlja.Došao je danas.Ne trgujemo prvi put.Povela se priča o protestima-nije kaže išao-ne zanima ga.Priča kako je izgubio milione na žito ali je jako dobro zaradio na suncokretu jer je imao 25m/c po jutru.Radi 300 jutari-od toga 80 ima svoje.Dođe vreme za isplatu.Dogovor je bio u evrima.Sin reče 117,5-on reče nije toliko već je 117,3.Pristane sin i na to.Na kraju pita sina,koliko će mu dati za gorivo što je prošli put bio.Sin ćuti i gleda ga (22 dana su jele kod nas) i izvadi mu 4000 i da.Pita ga jel u redu.Kaže jeste.
Zašto sam sve ovo napisao.Čovek radi sa milionima ali 4000 je velika para za nekoga koji leži na milionima.Ne smeta meni to što on radi koliko radi ali koliko su 3 junice pojele to ga nije zanimalo u konačnom obračunu.Da li tako svi veliki razmišljaju ili sam ja stekao taj utisak.Ima jedna poslovica ali ne bih da psujem.
Treba napisati imenom I prezimenom,zbog drugih da znaju. Da ne prodju isto tako. Zato je tu forum da jedni drugima ukazemo na neke stvari,I koliko toliko pomognemo u nekim stvarima.

Pise i crta ko sta hoce .

Ko crta ove mape i sa kojom namjerom?
Они што хоће опет да се тучемо. Јер зарађују на туђој крви, као што су одувек зарађивали у Индији, Кини, Африци, свуда где има блесавих да их слушају...
Свуда оставе помало недореченог да могу зачас да направе сукоб.

Гарантујем да за недељу дана кампање би подигли пола твога села против друге половине....

Они што хоће опет да се тучемо. Јер зарађују на туђој крви, као што су одувек зарађивали у Индији, Кини, Африци, свуда где има блесавих да их слушају...
Свуда оставе помало недореченог да могу зачас да направе сукоб.

Гарантујем да за недељу дана кампање би подигли пола твога села против друге половине....
I ko je tu onda kriv ONI sto koriste nasu tupavost ili mi sto smo tupavi....?

Ko crta ove mape i sa kojom namjerom?
Bice pre da ce ovako biti . Sve ide ka tome .
Principality-of-Serbia-in-1878-SR.png

А где ти је "жива сила" да попуни то зеленило? Еј, просечна старост 44 год.!
Srbija je prvi put priznata kao drzava 1878 god. u tim granicama .
Zanimljivo da tada Ukrajina nije postojala kao ni Poljska . Mozda i to ide ka tome 🤔

Najveći problem je što je tzv opozicija ista ekipa kao i pozicija i svi su nam poznati već 20-30 godina.
Kada bi se hipotetički, recimo, vucic i pozicija sada povukli, bilo bi vrlo zanimljivo gledati opoziciju kako se bori za funkcije u vlasti.
Interesi naroda bi ih interesovali čak i manje nego ove sadašnje pozicionare.
Takođe, ova opozicija komandovana sa zapada, nebi dozvolila da narod ponudi nekog svog poštenog kandidata jer im to nikako nebi pilo vode i provukli bi ga vrlo rado kroz blato uz pomoć svojih medija..
Sa druge strane naš narod se nikako nebi uspeo dogovoriti ko je najbolji kandidat među nama, jer zaboga, zar nije svako od nas najpametniji ili bar pametniji od onog drugog.. Znači do daljnjeg, vlast se isključivo otima kao i oduvek, demokratija i uređena društva(pa čak i zapadna) ne postoje nigde.

Stavi miloica u rubriku humor dodika i putina , a nismo nesto diskutovali o dodiku , uglavnom o vučiću .
Moje neko mišljenje , dodik je izuzetno pametan čovjek . Samo glavna filozofija ponašanja mu je da govori i radi samo ono što većini ljudi u njegovoj ,našoj , zajednici odgovara i kako većina razmišlja . U tome je savršen , i u organizaciji sistema hijerarhije u stranci .
Potpuna suprotnost od lidera koji ima viziju promjena i napretka svoje države ili regije , i govori i radi onako kako misli da treba a ne onako kako većina ljudi želi da čuje , kao što je naprimjer radio Djindjić . Nisam nikad glasao za njega i njegovu garnituru , al samo kažem. Neke stvari mi se kod njega svidjaju neke ne , ito uglavnom suprotno od većinskog lokalnog razmišljanja , pa onda nek bude kako biti mora . A da je sposoban , sposoban je , a da nas dribla i provaljuje i to mislim.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh